Οι βασικές αγορές του στοιχήματος στην ποδηλασία δρόμου

Συνεχίζουμε τη σειρά παρουσίασης των βασικών στοιχημάτων σε λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, με την ποδηλασία δρόμου αυτή τη φορά. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι ότι υπάρχει πολύς κόσμος που ασχολείται με λιγότερο δημοφιλή αθλήματα από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και εφόσον υπάρχουν σχεδόν όλα τα αθλήματα διαθέσιμα για στοίχημα και με τόσες επιλογές είναι μεγάλη ευκαιρία για όσους γνωρίζουν τα αθλήματα αυτά να ασχοληθούν εάν θέλουν και με το στοίχημα, καθώς όπως λέμε πάντα η γνώση είναι χρήμα.

Στην ποδηλασία δρόμου υπάρχουν τρεις βασικές αγορές στις οποίες μπορεί κανείς να ποντάρει. Πιο συγκεκριμένα:

 

Στοίχημα στον νικητή

Όπως πάντα η πιο απλή και κατανοητή επιλογή σε κάθε άθλημα. Κάποιος θα είναι πάντα ο νικητής του αγώνα ή της κούρσας και αυτόν καλούμαστε να προβλέψουμε. Όταν αγωνίζονται ομάδες και όχι μόνο μεμονωμένοι ποδηλάτες, μπορούμε να στοιχηματίσουμε και στη νικήτρια ομάδα μιας κούρσας.

 

Μακροπρόθεσμα στοιχήματα

Κατά κύριο λόγο κι εδώ ποντάρουμε στον νικητή ποδηλάτη ή στη νικήτρια ομάδα αλλά αυτό το κάνουμε για ένα πιο μελλοντικό στοίχημα, δηλαδή ακόμη και πριν την έναρξη της διοργάνωσης στην οποία μετέχουν. Τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα προσφέρονται σε πρωταθλήματα και σε tour.

 

Head to head

Πολλές στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν αγορές της ποδηλασίας δρόμου προσφέρουν την επιλογή πονταρίσματος head to head. Με άλλα λόγια προβλέπουμε για παράδειγμα ποιος θα επικρατήσει μεταξύ δύο ποδηλατών στον γύρο της Γαλλίας, της Ιταλίας ή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Οι βασικές διοργανώσεις της ποδηλασίας δρόμου

Ποντάρισμα στον γύρο της Γαλλίας (Tour de France)

Ένας από τους πιο δημοφιλείς αγώνες στο παγκόσμιο καλεντάρι των αγώνων της ποδηλασίας δρόμου. Υπάρχουν πολλές διαδρομές για στοίχημα και πάντα όσοι γνωρίζουν το άθλημα καλά βρίσκουν εξαιρετικές ευκαιρίες.

 

Ποντάρισμα στον γύρο της Ιταλίας (Giro d’ Italia)

Ο Γύρος της Ιταλίας πραγματοποιείται κάθε χρόνο και όπως αναφέρει και το όνομά του γίνεται στην Ιταλία, παρότι περιστασιακά υπάρχει και κάποιο πέρασμα από γειτονικές χώρες. Πρόκειται για ένα από τα Grand Tours και τον πρώτο αγώνα που διεξάγεται κάθε χρόνο.

 

Ποντάρισμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας

Όπως αναφέρει το όνομα, είναι η πιο σημαντική διοργάνωση της χρονιάς. Πραγματοποιείται σε διαφορετικό αριθμό φορμά.

 

Επαγγελματικές Κούρσες/Tour

Διεξάγονται συνέχεια σε όλο τον κόσμο από επαγγελματίες ποδηλάτες. Αναζητήστε τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους και ανακαλύψτε στοιχηματικές ευκαιρίες.

 

 

Συμβουλές για στοίχημα στην ποδηλασία δρόμου

Σε κάθε άθλημα, όχι μόνο στην ποδηλασία, ως παίκτες οφείλετε να αναζητείτε πληροφορίες και να κάνετε την έρευνά σας. Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τους ποδηλάτες που αγωνίζονται και το άθλημα. Ευτυχώς το διαδίκτυο είναι ένας θησαυρός πληροφοριών και μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα πληροφορίες για ποδηλάτες και ομάδες και τα στατιστικά τους από προηγούμενους αγώνες και σεζόν.

Αναζητήστε τραυματισμένους αθλητές και την απόδοσή τους στο παρελθόν σε κάθε αγώνα. Προτιμούν κούρσες σε επίπεδο έδαφος ή μήπως είναι καλύτεροι σε αγώνες με ανηφορική κλίση εδάφους. Κάντε την έρευνά σας παράλληλα για τη διαδρομή. Μπορεί για παράδειγμα μια κούρσα να είναι σε επίπεδο δρόμο αλλά αυτός να είναι ανώμαλος. Λάβετε υπόψη σας κάθε διαθέσιμο παράγοντα πριν πάρετε την τελική σας απόφαση για το τι θα στοιχηματίσετε.

Τέλος ο καιρός αποτελεί επίσης έναν σημαντικό παράγοντα στην έκβαση του κάθε αγώνα και στην απόδοση του κάθε ποδηλάτη. Δείτε την απόδοση των αθλητών στο παρελθόν σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες και θα έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες για κέρδος στην ποδηλασία δρόμου.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.