Οι στοιχηματικές αποδόσεις των αμερικανικών εκλογών μετά την επικράτηση Τραμπ

maxresdefaultΜόνος υποψήφιος πλέον της παράταξης των Ρεπουμλικανών φιγουράρει ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας της αγοράς των ακινήτων Ντόναλντ Τράμπ, καθώς οι δύο συνυποψήφιοί του για το προεδρικό χρίσμα στο κόμμα του αποχώρησαν από τη διεκδίκηση πριν από λίγες μόλις ημέρες. Το γεγονός αυτό είχε φυσικά σαν αποτέλεσμα να αλλάξουν σημαντικά οι αποδόσεις αναφορικά με την εκλογή του προέδρου των Η.Π.Α., με την απόδοση για την επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ να μειώνεται, αλλά τη Χίλαρι Κλίντον να εξακολουθεί να παραμένει το μεγάλο φαβορί για την επικράτηση στις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι των Ρεπουμλικανών Ted Cruz και John Kasish αποφάσισαν τελικά να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους, χωρίς να έχουν γίνει πολλές λεπτομέρειες γνωστές για την απόφασή τους αυτή και συνεπώς ο Ντόναλντ Τραμπ είναι το αδιαφυλονίκητο φαβορί για την υποψηφιότητα του κόμματος, καθώς πλέον είναι ο μόνος υποψήφιος… Φυσικά ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ούτως ή άλλως σαφές προβάδισμα έναντι των εσωκομματικών του αντιπάλων και όπως φαινόταν θα έπαιρνε το χρίσμα. Ίσως αυτό τελικά να είδαν και αυτοί και να συνειδητοποίησαν ότι δεν είχε πλέον νόημα η διεκδίκηση της θέσης.

 

Πτώση των αποδόσεων

Η επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών είχε όπως είπαμε αποτέλεσμα γενικά να πέσει η απόδοση της επικράτησής του στις επικείμενες προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α. που διεξάγονται το προσεχές φθινόπωρο. Έτσι λοιπόν ενώ πριν λίγους μήνες η επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ πληρωνόταν σε τριψήφια απόδοση, πάνω από το 300 στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, πλέον έχει φτάσει μόλις στο 3,5 όπως παρατηρήσαμε στην Sportingbet.

Έτσι όλα δείχνουν ότι η τελική κόντρα θα είναι ανάμεσα σε αυτόν και στη Χίλαρι Κλίντον, καθώς η πρώην σύζυγος του Αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον και , η οποία υπήρξε και υπουργός εξωτερικών των Η.Π.Α. πριν λίγα χρόνια είναι το φαβορί όχι μόνο για την επικράτηση στην παράταξη των Δημοκρατικών, αλλά και γενικότερα στις αμερικανικές εκλογές του 2016.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της Sportingbet, η Χίλαρι Κλίντον είναι ουσιαστικά το μεγάλο φαβορί να γίνει η επόμενη πρόεδρος των Η.Π.Α., καθώς η απόδοση της νίκης της είναι μόλις 1,35! Θα πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε ότι η διεξαγωγή των εκλογών θα γίνει στα 8 Νοεμβρίου 2016, συνεπώς υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι τότε, μέσα στον οποίο θα αλλάξουν συνεπώς αρκετά ακόμη οι αποδόσεις αν και πλέον είναι δύσκολο όπως φαίνεται το τελικό ζευγάρι των διεκδικητών του προεδρικού θώκου των Η.Π.Α. να είναι άλλο από Χίλαρι Κλίντον – Ντόναλντ Τραμπ.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

 

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.