Η Stoiximan πληρώνει προκαταβολικά για Τσέλσι, Γιουβέντους και Φέγενορντ

StoiximanΌταν πολλές φορές αναφέρουμε σε κάποιες στοιχηματικές εταιρίες και τις χαρακτηρίζουμε ως «κορυφαίες», «αξιόπιστες» κλπ. υπάρχει πραγματικά λόγος. Ενώ πολλές εταιρίες προσπαθούν να σας «φάνε» κυριολεκτικά τα λεφτά σας με απάτες και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, κάποιες άλλες, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση η Stoiximan, δείχνουν γιατί είναι κυρίαρχοι της αγοράς.

Δείχνοντας λοιπόν τον επαγγελματισμό της, ελληνική στοιχηματική εταιρία Stoiximan προχώρησε σε μία ακόμη πρωτοποριακή κίνηση, που σίγουρα θα χαροποιήσει πολλούς από τους πελάτες της. Πιο συγκεκριμένα, η Stoiximan αποφάσισε και ενημέρωσε τον κόσμο πως πριν ακόμη ολοκληρωθούν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στην αγγλική Premier League, στην ιταλική Serie A και την ολλανδική Eredivisie, θα προχωρήσει κανονικά στην πληρωμή των μακροπρόθεσμων στοιχημάτων που αφορούν τους νικητές – πρωταθλητές των συγκεκριμένων διοργανώσεων.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως οι παίκτες του στοιχήματος που έχουν πραγματοποιήσει πονταρίσματα από την αρχή της σεζόν και μέχρι πρόσφατα υπέρ των ομάδων της Τσέλσι στην Αγγλία, της Γιουβέντους στην Ιταλία και της Φέγενορντ στην Ολλανδία, που φαίνεται πως θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα στις χώρες τους, θα πρέπει να ελέγξουν άμεσα το υπόλοιπο του στοιχηματικού τους λογαριασμού. Θα διαπιστώσουν ότι τα στοιχήματά τους έχουν αποκληρωθεί πλήρως από την Stoiximan ως κερδισμένα.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό, πως η Stoiximan διατηρεί όλα τα υπόλοιπα μακροπρόθεσμα στοιχήματα στα πρωταθλήματα των τριών χωρών ως ανοιχτά, στην περίπτωση που γίνει κάποια ανατροπή τελικά και κάποια από τις υπόλοιπες διεκδικήτριες των συγκεκριμένων τίτλων κερδίσει τελικά το πρωτάθλημα. Στην περίπτωση αυτή φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή της για την πρόωρη πληρωμή. Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει ουσιαστικά πως θα πληρώσει ως κερδισμένες και τις δύο αυτές επιλογές.

Με την απόφαση αυτή της εταιρίας οι παίκτες του στοιχήματος της Stoiximan βγαίνουν πολλαπλά κερδισμένοι. Πρώτον επειδή πληρώνονται πρόωρα για τις ενδεχόμενες επιτυχίες τους χωρίς να περιμένουν την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων και δεύτερον επειδή μπορεί τελικά να βγουν κερδισμένοι, ακόμη και αν χάσουν τελικά το στοίχημα. Εντάξει, στις περιπτώσεις της Τσέλσι και της Γιουβέντους είναι πιο δύσκολο να χαθεί ο τίτλος της πρωταθλήτριας ομάδας, όμως στην περίπτωση της Φέγενορντ τα πράγματα είναι σίγουρα πιο «ρευστά». Με μία αγωνιστική σε εκρεμμότητα πλέον, η Φέγενορντ είναι μόλις έναν βαθμό μακριά από τον Άγιαξ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Και αν πείτε «καλά, δεν γίνεται να χάσει βαθμούς και το πρωτάθλημα η Φέγενορντ», ξανασκεφτείτε το. Μόλις της περυσινή σεζόν στο ίδιο πρωτάθλημα ο Άγιαξ κατάφερε να χάσει το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδό του με μια καταστροφική ισοπαλία κόντρα σε μια ομάδα που τελικά υποβιβάστηκε, την Γκράφτσαπ…

Μην ανησυχείτε ωστόσο εάν παίξατε τα μακροπρόθεσμα στοιχηματά σας στην Stoiximan γιατί η εταιρία σας έχει ήδη πληρώσει.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Μάιος 8, 2017 by : posted in Προσφορές Bonus Χωρίς σχόλια

Comments are closed.