Η Stoiximan έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο

floga_blu_logo_transparentΠέρα από επιχείρηση που σκοπό έχει βέβαια το κέρδος, η στοιχηματική εταιρία Stoiximan έδειξε πριν από λίγες ημέρες ότι είναι επίσης ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, δείχνοντας παράλληλα και το κοινωνικό της πρόσωπο.

Η ελληνική στοιχηματική εταιρία έσπευσε να ανταποκριθεί στην έκκληση για βοήθεια που έκανε o Σύλλογος Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα» (Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια) όσον αφορά την αλλαγή ενός μηχανήματος στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Όλγα». Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μηχάνημα το οποίο βοηθά τους παιδιάτρους να προχωρούν σε σωστή διάγνωση των βιοψιών που πραγματοποιούνται στο παιδιατρικό νοσοκομείο και στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Το εν λόγω μηχάνημα έπρεπε να αντικατασταθεί, όμως το νοσοκομείο και ο σύλλογος «Φλόγα» δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να διαθέσουν το ποσό των 9.000 ευρώ το οποίο χρειαζόταν για την αγορά του.

Οι επιτελείς της εταιρίας Stoiximan ανταποκρίθηκαν λοιπόν στο αίτημα βοήθειας, με αποτέλεσμα να διαθέσουν το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την αγορά του συγκεκριμένου ιατρικού μηχανήματος, το οποίο είναι τόσο απαραίτητο στον αγώνα που πραγματοποιείται για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου στην χώρα μας. Παράλληλα, θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό, ότι σε αντίστοιχη προσφορά προχώρησε και η εταιρία TeleUnicom, η οποία αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Sony Mobile στην Ελλάδα.

 

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του συλλόγου «Φλόγα»

Γεμάτοι χαρά οι άνθρωποι της «Φλόγας» έσπευσαν να ευχαριστήσουν τις δύο ελληνικές εταιρίες για την τόσο ουσιαστική συμβολή και προσφορά τους. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος, αναφέρει: «Το παιδί με καρκίνο, αποκτάει με την προσφορά των κοινωνικά αλληλέγγυων εταιρειών απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό που σε συνδυασμό με την ιατρική φροντίδα μπορεί να το οδηγήσει σε ίαση. Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο Stoiximan, η οποία βρίσκεται σταθερά δίπλα στην Φλόγα τα τελευταία χρόνια ακόμα μια φορά ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών με καρκίνο και καλύπτει  την προμήθεια μηχανήματος για την επεξεργασία των προς βιοψία ιστών στο Παθολογοανατομικό τμήμα Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» αξίας 9.000 ευρώ. Η εταιρεία TeleUnicom A.E αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Sony Mobile, με δωρεά της προς τον Σύλλογο Φλόγα, κάνει πραγματικότητα την αντικατάσταση  ξεπερασμένου εξοπλισμού του Οφθαλμολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων «Π.& Α. Κυριακού» προσφέροντας  φορητή Σχισμοειδή Λυχνία και φορητό αυτόματο Διαθλασίμετρο συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι γονείς της Φλόγας ευχαριστούν τις παραπάνω εταιρείες και τονίζουν την ουσιαστική συμβολή τους στο έργο της Φλόγας: Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε δίπλα μας πολύτιμους σύμμαχους στον αγώνα που δίνουμε για τα παιδιά μας ενάντια στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε το έργο μας για την καλύτερη ιατρική φροντίδα των παιδιών μας. Εκ μέρους των γονιών της Φλόγας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.