Οι στοιχηματικές αποδόσεις των εκλογών της Κυριακής

ekloges-2015Το στοίχημα δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των αθλητικών διοργανώσεων. Και άλλα καλλιτεχνικά και πολιτικά γεγονότα αποδεικνύονται κατά καιρούς πολύ δημοφιλή στους παίκτες, γι’ αυτό και οι στοιχηματικές εταιρίες φροντίζουν να προσφέρουν αντίστοιχες στοιχηματικές αγορές ανά περίπτωση. Οι εκλογές της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2015 δεν θα μπορούσαν φυσικά να αποτελέσουν την  εξαίρεση του κανόνα. Επισκεφθήκαμε δύο από τα κορυφαία στοιχηματικά sites που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, στην Sportingbet και τη Stoiximan και σαν παραθέτουμε τις αποδόσεις των φαβορί και αουτσάιντερς των ελληνικών εκλογών του Σεπτεμβρίου. Φροντίστε να μελετήσετε τις αποδόσεις και να επιλέξετε στοιχήματα με καλό value.

Φαβορί στις ιστοσελίδες του διαδικτυακού στοιχήματος είναι σίγουρα o ΣΥΡΙΖΑ, με τις αποδόσεις που προσφέρονται μάλιστα να θυμίζουν εντός έδρας ματς της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μπορεί λοιπόν οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι θα έχουμε μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες έχουν επιλέξει το μεγάλο φαβορί.

 

Οι αποδόσεις των πρώτων

Σύμφωνα με την Sportingbet, αλλά και τη Stoiximan ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα τους πάνε για την πρωτιά. Και οι δύο εταιρίες μάλιστα προσφέρουν την ίδια απόδοση στο 1,25. Ακολουθεί κατά σειρά η Νέα Δημοκρατία (3,60 σε Sportingbet και 3,55 σε Stoiximan) και τα υπόλοιπα κόμματα με αποδόσεις της τάξης του 60+.

Στα ειδικά στοιχήματα η Sportingbet δίνει ως πιθανότερο ποσοστό για τον ΣΥΡΙΖΑ Under 30,5%, μια επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1,65, ενώ το Over 30,5% πληρώνει 2,15. Όσον αφορά τη Νέα Δημοκρατία, το Over 28,75% προσφέρεται σε απόδοση 1,87 και το Under 28,75% και πάλι σε 1,87.

Οσον αφορά στη διαφορά των δύο κομμάτων, ως πιθανότερο προβάλλει το 2,25%, όπου μπαίνει το over/under με ίδια απόδοση (1,87). Μεγάλο φαβορί για την τρίτη θέση και εδώ η Χρυσή Αυγή (1,16) και ακολουθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη με απόδοση 13.

ekloges-psifodeltia1

Οι αποδόσεις των υπόλοιπων κομμάτων

Ως Τρίτη πολιτική δύναμη εμφανίζεται με βάση τις αποδόσεις η Χρυσή Αυγή, με το ποσοστό της να παίζει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις σε Under και Over 7,7% (Over 7,7% σε απόδοση 1,80 και Under 7,70% σε απόδοση 1,95).

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φαίνεται πως τοποθετούνται στο όριο της εισόδου στη βουλή, που απαιτεί τουλάχιστον ποσοστό 3%. Πιο συγκεκριμένα το Over 2,75% προσφέρεται από τη Stoiximan σε απόδοση 1,87 και ακριβώς στην ίδια απόδοση μπορεί να ποντάρει κάποιος και για το Under 2,75%.

Πολύ καλύτερες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες φαίνεται να είναι οι εκτιμήσεις για την εκλογική πορεία της Ένωσης Κεντρώων που φαίνεται ότι έχει σχεδόν βέβαιη την είσοδό της στη νέα βουλή. Το ποσοστό του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη για το Over/Under ορίζεται στο 3,75% και η απόδοση για «πάνω» διαμορφώνεται στο 1,80% και για κάτω στο 1,95. Το ποντάρισμα σε είσοδο της Ένωσης Κεντρώων στη βουλή πληρώνει 1,30, ενώ η αποτυχία εισόδου της δίνεται στο 3,30. Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες το Ναι διαμορφώνεται στο 2,35% και το όχι στο 1,55%.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ΚΚΕ, ΛΑΕ και Ποτάμι φαίνεται να κινούνται ποσοστιαία κοντά στο 5 με 6%. Καλή επιτυχία στις προβλέψεις σας.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.