Οι στοιχηματικές αποδόσεις για τους νικητές του “The Voice”

voiceΚαθώς σιγά-σιγά ο διαγωνισμός τραγουδιού  – ριάλιτι “The Voice” που προβάλλεται σε γνωστό κανάλι της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόραση οδεύει προς το τέλος του, τόσο μεγαλώνει αντίστοιχα και το ενδιαφέρον και η αγωνία για τον νικητή, τόσο τηλεοπτικά, όσο και στοιχηματικά από όσους παρακολουθούν το “The Voice”.

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan έχει ανάμεσα στα γεγονότα που προσφέρει προς στοίχημα και τον διαγωνισμό του “The Voice”, προσφέροντας υψηλές αποδόσεις για τους υποψήφιους νικητές. Να σημειώσουμε ότι οι παίκτες που παραμένουν και διαγωνίζονται στον διαγωνισμοί είναι 17 και πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Κασσιανή Λειχάκη, Κωνσταντίνα Τσιριμώνα, Άκης Κακαγής, Νικολέτα Μηλιώνη, Γιώργος Μάργαρης (coach ο  Κωστής Μαραβέγιας), Billie Isak, Κέλλυ Ντούλια, Γιάννης Παντελαίος, Allan Paul (coach o Πάνος Μουζουράκης), Βαγγέλης Τσακνάκης, Ελπίδα Πραμάς, Κυριακή Κοτζιάμπαση (coach Έλενα Παπαρίζου), Παναγιώτης Χατζήπαπας, Γιώργος Κυδωνάκης, Χρήστος Θεοδώρου, Γιώργος Καρέλης, Ξενοφών Δουλουμάκης (coach o Σάκης Ρουβάς).

Μην μπερδεύεστε ωστόσο, δεν χρειάζεται να μπείτε σε πολλές λεπτομέρειες και να εξετάσετε λεπτομερώς τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά του κάθε υποψηφίου μεμονωμένα, αν και αυτό θα σας βοηθούσε πολύ στο έργο σας. Η Stoiximan προσφέρει αποδόσεις νίκης όχι μεμονομένα για κάθε τραγουδιστή υποψήφιο αλλά για τους coaches, δηλαδή για τον Κωστή Μαραβέγια, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά. Οι αποδόσεις συνεπώς που προσφέρει η ελληνική στοιχηματική εταιρία αφορούν τους 4 αυτούς διάδημους τραγουδιστές και τραγουδοποιούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς προβάλει ως το φαβορί στοιχηματικά και λόγω της ποιότητας των υποψηφίων που κοουτσάρει αλλά και για το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή έχει υπό την επίβλεψή τους περισσότερους υποψήφιους τραγουδιστές. Η απόδοσης νίκης του Σάκη Ρουβά στην Stoiximan είναι λοιπόν 2,00. Ακολουθεί στη συνέχεια ως δεύτερο φαβορί ο Κωστής Μαραβέγιας με τους δικούς του υποψηφίου και με απόδοση 3,00. Στη συνέχεια και στην τρίτη θέση ακολουθεί η έλενα Παπαρίζου με απόδοση 3,75 και τέλος ο Πάνος μουζουράκης και οι υποψήφιοί του, που είναι άλλωστε και οι λιγότεροι σε αριθμητικό σε σύγκριση με τους άλλους, βρίσκονται στην τέταρτη θέση κατά σειρά με απόδοση νίκης στο 4,00.

Αν παρακολουθείτε λοιπόν το μουσικό ριάλιτι και θέλετε να ποντάρετε στοιχηματικά σε αυτό τώρα είναι μια καλή ευκαιρία, καθώς όσο πλησιάζουμε προς το τέλος και όσο μειώνονται οι υποψήφιοι που μένουν στο παιχνίδι, τόσο θα μειώνονται αντίστοιχα και οι αποδόσεις νίκης. Αν λοιπόν σας λέει κάτι μέσα σας ένας ή περισσότεροι υποψήφιοι, φροντίστε να στοιχηματίσετε το συντομότερο δυνατό υπέρ του αντίστοιχου coach του.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Φεβρουάριος 23, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.