Η πρόγνωση ισοπαλιών στο στοίχημα

Σε αντίθεση με άλλα αθλήματα όπως είναι για παράδειγμα το μπάσκετ ή το ράγκμπι στα οποία έχουμε υψηλά σκορ, ένας αγώνας ποδοσφαίρου είναι πολύ πιο πιθανό να ολοκληρωθεί με μια ισοπαλία. Στο παρόν άρθρο θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε σε πια ματς είναι πιο πιθανό να δούμε ισοπαλίες και φυσικά να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γνώση στοιχηματικά. Συνηθίζουμε να παίρνουμε σας παράδειγμα το αγγλικό πρωτάθλημα της Premier League, κάτι που θα κάνουμε για άλλη μια φορά.

Έτσι λοιπόν, το 26% των αγώνων της Premier League από το 2006 έως και το 2016 έχει ολοκληρωθεί με ισοπαλία ανάμεσα στις δύο αγωνιζόμενες ομάδες. Επιπλέον, το πιο συχνό σκορ στην περίπτωση της ισοπαλίας είναι το 1-1, με ποσοστό 42% όλων των ισοπαλιών και ακολουθούν τα παιχνίδια χωρίς γκολ με 32% πιθανότητα και το 2-2 με πιθανότητα 22%.

Συνεπώς οι ισοπαλίες χονδρικά και στατιστικά προκύπτουν στο ένα τέταρτο των αγώνων της Premier League. Οι ισοπαλίες είναι πιο πιθανές σε περιπτώσεις ισοδύναμων ομάδων, αν λάβουμε βέβαια υπόψη μας και τον παράγοντα της έδρας. Μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλήματος έρχεται ισόπαλη σε ποσοστό περίπου 14%, ενώ οι ομάδε που βρίσκονται στα μέσα της βαθμολογίας βλέπουν αποτελέσματα με ισοπαλίες σε πιο υψηλά επίπεδα, κοντά στο 30%.

Πως να προβλέψετε ποιος αγώνας θα έρθει ισοπαλία

Το να μπορεί κανείς να αναγνωρίσει ποιος αγώνας είναι πιο πιθανό να έρθει ισόπαλος είναι σημαντικό και ταυτόχρονα κερδοφόρο φυσικά. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι μια ομάδα την οποία βλέπουμε να έχει ακραία αποτελέσματα κάποια σεζόν, είναι μάλλον λιγότερο πιθανό να εξακολουθήσει να έχει αυτά τα αποτελέσματα και στο μέλλον.

Μπορεί κάποια ομάδα να φαίνεται ότι φέρνει πολλές ισοπαλίες, πιθανότατα γιατί τα παιχνίδια της ολοκληρώνονται με χαμηλά σκορ, αλλά συχνά υπερκτιμούμε αυτά τα φαινόμενα και αντίθετα μπορεί να έχουμε πολύ επιτυχημένα στοιχήματα στις περιπτώσεις που για παράδειγμα κάποιες ομάδες σπάνια φέρνουν ισοπαλίες. Οι ομάδες με τις πιο πολλές ισοπαλίες ανάμεσα στο 2006 και στο 2016 είναι ομάδες μέσης δυναμικότητας όπως η Στόουκ Σίτι, η Γουέστ Μπρομ Άλμπιον και η Άστον Βίλλα. Οι τρεις αυτές ομάδες συνολικά έχουν κατά μέσο όσο 16 ισοπαλίες κάθε σεζόν, συγκριτικά με τον μέσο όρο των ισοπαλιών των υπόλοιπων ομάδων που είναι κάτω από 10 ανά σεζόν.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τους παράγοντες που οδηγούν στις ισοπαλίες τους αγώνες. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια όπου οι ισοπαλίες συμφέρουν και τις δύο ομάδες και παρότι σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι «στημένο» επιδιώκουν να μην ρισκάρουν και συμβιβάζονται με την ισοπαλία. Αυτό μάλιστα είναι πολύ πιο συχνό στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Μάρτιος 11, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.