Οι κίνδυνοι που πρέπει να αποφύγετε στο ζωντανό στοίχημα

livebetΤο στοίχημα σε ζωντανούς αγώνες γίνεται όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, καθώς σε αντίθεση με το παραδοσιακό στοίχημα στο οποίο πραγματοποιούμε όλα τα πονταρίσματά μας πριν την έναρξη του κάθε αγώνα, προσφέρει νέες στοιχηματικές επιλογές, αλλά παράλληλα ανεβάζει την αδρεναλίνη του παίκτη στα ύψη προσφέροντάς του μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Πολύς κόσμος ασχολείται αποκλειστικά με το live στοίχημα καθώς λόγω των συνεχών αλλαγών των αποδόσεων ανάλογα με την εξέλιξη του κάθε αγώνα, διαφοροποιούνται οι αποδόσεις κάτι που από τη μία πλευρά δημιουργεί πολλές νέες ευκαιρίες, αλλά από την άλλη παράλληλα δημιουργεί και ορισμένους κινδύνους και παγίδες που θα πρέπει να μάθουμε να αποφεύγουμε. Ας δούμε λοιπόν μια κοινή περίπτωση και πως είναι η αντιμετώπισή της:

Πολύ συχνά όταν μια ομάδα βρεθεί πίσω στο σκορ είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει το σκορ με κάποιο γκολ. Συνεπώς οι προπονητές των ομάδων αυτών προχωρούν σε κάποια αντικατάσταση ενός πιο αμυντικού ποδοσφαιριστή με κάποιον επιθετικό. Η κοινή λογική λέει ότι πλέον η ομάδα αυτή έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει γκολ στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα, συνεπώς επιλέγουν να ποντάρουν υπέρ της ομάδας που αναζητά το γκολ. Η κίνηση αυτή έχει όπως είπαμε τη λογική της καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο είναι ξεκούραστος και μπορεί να χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις του προκειμένου να εκμεταλλευτεί το παιχνίδι των συμπαικτών του και ταυτόχρονα τα λάθη της άμυνας των αντιπάλων.

Αντίθετα, όταν μια ομάδα θέλει να διατηρήσει ένα σκορ, συνηθίζεται να βγαίνει ένας επιθετικός και να μπαίνει ένας αμυντικός παίκτης, προκειμένου η ομάδα να μην δεχτεί γκολ στον χρόνο που απομένει έως την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Πρόκειται και πάλι για μια επιλογή του προπονητή που μας προϊδεάζει για το πώς θα είναι περίπου η εξέλιξη του παιχνιδιού καθώς θα περιμένουμε τη μια ομάδα να παίξει αμυντικά για να διατηρήσει το σκορ και την άλλη επιθετικά για να πετύχει κάποιο γκολ.

Μέχρι εδώ όλα καλά και λογικά. Το πρόβλημα είναι ωστόσο ότι σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, έχει αποδειχθεί ότι οι πιθανότητες που αποκτά μια ομάδα να σκοράρει δεν αυξάνονται λόγω και μόνο της εισόδου ενός επιπλέον επιθετικού στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα όπως έχει αποδειχτεί μακροπρόθεσμα, σε βάθος πολλών δεκαετιών, η πιθανότητα να σκοράρει ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πολύ μικρές. Έτσι φαίνεται στατιστικά ότι ακόμη και αν η ομάδα που αναζητά το γκολ τα καταφέρει, αυτό πιθανότατα θα συνέβαινε ούτως ή άλλως λόγω της καλύτερης αγωνιστικής κατάστασης ή της ποιότητας της ομάδας και όχι λόγω της αλλαγής του ποδοσφαιριστή.

Φυσικά δεν είναι μόνο τα γκολ που μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα ποδοσφαίρου. Υπάρχει πλήθος άλλων παραμέτρων, τις οποίες λαμβάνουν υπόψη τους οι στοιχηματικές εταιρίες προκειμένου να διαμορφώσουν τις αποδόσεις, όπως είναι για παράδειγμα οι κόκκινες και οι κίτρινες κάρτες, οι τραυματισμοί σημαντικών παικτών, κάποιες αλλαγές, ακόμη και η διακοπή του ρυθμού ενός αγώνα που ευνοεί τη μία από τις δύο ομάδες της αναμέτρησης. Συνεπώς το ποντάρισμα σε live αγώνες χρειάζεται μια εμπειρία και περιλαμβάνει αρκετές παγίδες που μπορείτε να αποφύγετε μόνο αφού παίξετε μερικά παιχνίδια και κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και τις αντιδράσεις των στοιχηματικών εταιριών στις αποδόσεις ανά περίσταση.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.