Η επίδραση των καιρικών συνθηκών στο αθλητικό στοίχημα

Ο καιρός είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό όλα τα υπαίθρια σπορ και τον οποίο θα πρέπει να λαμβάνετε σοβαρά υπόψη πριν πραγματοποιήσετε τις στοιχηματικές σας επιλογές. Όσοι παίκτες ασχολούνται με το στοίχημα πιο συστηματικά γνωρίζουν σίγουρα το πώς ο καιρός μπορεί να προκαλέσει πραγματικά απρόσμενα αποτελέσματα πολύ συχνά σε αγώνες. Έτσι είναι συνήθως τα αουτσάιντερ που ευνοούνται περισσότερο σε τέτοιες περιπτώσεις, καθώς οι αποδόσεις τελικά δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική διαφορά δύο ομάδων υπό τις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες, δίνοντάς μας έτσι πολλές ευκαιρίες για στοιχήματα με value. Πώς όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την πρόγνωση του καιρού προς όφελός μας στο στοίχημα; Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που αφορούν δυο δημοφιλή στοιχηματικά αθλήματα όπως είναι το ποδόσφαιρο και το τένις. Φυσικά δεν έχει κανένα νόημα να μιλήσουμε για τον καιρό σε αθλήματα όπως είναι το μπάσκετ, το βόλεϊ και άλλα. Πιο συγκεκριμένα όσον αφορά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ:

Τα αποτελέσματα του καιρού στο ποδόσφαιρο

Η βροχή είναι ένας συνηθισμένος καιρικός παράγοντας στο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στα πρωταθλήματα των βόρειων χωρών. Η βροχή κάνει την μπάλα να αναπτύσσει μεγαλύτερες ταχύτητες και κάνει τις πάσες πολύ πιο εύκολες λόγω της μειωμένης τριβής. Έτσι η μεσαία γραμμή των ομάδων μπορεί να τροφοδοτεί πιο εύκολα τους επιθετικούς και γενικότερα η βροχή ευνοεί τις ομάδες που αλλάζουν γρήγορες και πολλές πάσες στο παιχνίδι τους. Ωστόσο η βαριά βροχή μπορεί να δημιουργήσει σημεία με πολύ νερό εντός του αγωνιστικού χώρου, δυσκολεύοντας τις πάσες σε πολύ μεγάλο βαθμό, ανάλογα πάντα με την ποσότητα του νερού. Οι πιο ανίσχυρες ομάδες συνήθως δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κρατάνε σε καλή κατάσταση του γήπεδό τους υπό αυτές τις συνθήκες. Εάν στοιχηματίζετε σε πολλά γκολ σε κάποιον αγώνα, η βροχή σας προσφέρει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τους τερματοφύλακες, καθώς δεν έχουν καλό «κράτημα». Επιπλέον, συχνά η ορατότητα των τερματοφυλάκων δεν είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντιληφθούν γρήγορα τα μακρινά σουτ.

 

 

Τα αποτελέσματα του καιρού στο τένις

Ο καιρός επηρεάζει με διαφορετικό τρόπο τα ματς στο τένις. Για παράδειγμα μια βαριά βροχόπτωση μπορεί να προκαλέσει διακοπές και καθυστερήσεις. Αυτό συχνά οδηγεί πολλούς παίκτες που προηγούνται να εκνευριστούν, ενώ όσοι χάνουν μπορούν να βρουν λίγο χρόνο να ανανεώσουν τις δυνάμεις τους και να ξανασκεφτούν τη στρατηγική του παιχνιδιού τους. Έτσι ενδέχεται να τους δούμε μετά τη διακοπή πραγματικά αγνώριστούς όσον αφορά την απόδοσή τους εντός του γηπέδου. Επιπλέον, ο άνεμος οδηγεί τους τενίστες που βρίσκονται στην επίθεση στο να κάνουν περισσότερα λάθη, ενώ αντίθετα ευνοεί τους αμυνόμενους. Σε ορισμένα γήπεδα η οροφή μπορεί να κλείσει, κάτι που αποτρέπει αυτά τα λάθη και την αναπήδηση της μπάλας. Έτσι σπεσιαλίστες των κλειστών γηπέδων όπως για παράδειγμα ο Roger Federer αποκτούν πλεονέκτημα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις έναντι των αντιπάλων τους.

Εάν ασχολείστε ήδη ή θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά με το αθλητικό στοίχημα, ο καιρός είναι κάτι που δεν θα πρέπει να παραγνωρίζετε. Συνεπώς μια αξιόπιστη ιστοσελίδα πρόγνωσης του καιρού μπορεί να είναι πραγματικά πολύτιμη και αναγκαία.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.