Οι δύο δημοφιλέστεροι μύθοι στον χώρο του στοιχήματος

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε δύο πολύ διαδεδομένους μύθους στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος και γενικότερα στα τυχερά παιχνίδια, εξηγώντας γιατί δεν έχουν βάση. Φροντίστε λοιπόν να τους βγάλετε από το μυαλό σας για να μην μπερδεύεστε και για να μην χάνετε τα χρήματά σας.

 

Σερί

Εάν κάποιος παίκτης του στοιχήματος έχει έναν-δύο κακούς μήνες στοιχηματικά, με χρηματικές απώλειες, τότε είναι κακός παίκτης. Αυτό πιστεύει ο περισσότερος κόσμος, ακόμη και οι ίδιοι οι παίκτες. Χάνουμε 10 σερί στοιχήματα και θεωρούμε ότι δεν ξέρουμε τίποτα για το άθλημα, ενώ αντίθετα, κερδίζουμε 10 σερί στοιχήματα και θεωρούμε τον εαυτό μας ή κάποιον άλλο μύθο του στοιχήματος. Εάν έχουμε δύο κερδοφόρους μήνες τότε τα πάντα πάνε καλά. Αυτές είναι φυσικά κάποιες πολύ βασικές θεωρήσεις. Τα 10 συνεχόμενα χαμένα ή κερδισμένα στοιχήματα είναι ασήμαντα στατιστικά. Ωστόσο οι περισσότεροι συμφωνούν πως μπορούμε να κρίνουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια την απόδοση κάποιου παίκτη του στοιχήματος μετά τα 500 πρώτα στοιχήματα και ακόμη περισσότερα καλύτερα.

Εάν διανύεται ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων, υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε. Θα αισθάνεστε άτρωτοι στο σημείο αυτό. Θα πρέπει να μείνετε συγκρατημένοι. Είναι κατανοητό να αυξήσετε τα στοιχήματά σας, γιατί το στοιχηματικό σας κεφάλαιο θα έχει αυξηθεί, ωστόσο μην αρχίσετε απλά να πετάτε τα λεφτά σας. Επίσης, φροντίστε να μην στοιχηματίζετε σε περισσότερους αγώνες, στους οποίους κανονικά δεν θα ποντάρατε, απλά και μόνο επειδή πλέον διαθέτετε περισσότερα χρήματα. Εάν το παιχνίδι δεν έδειχνε τόσο καλό πριν, σίγουρα θα εξακολουθεί να μην δείχνει πολύ καλό.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να μάθετε πως να αντιμετωπίζετε και τα κακά σερί. Όπως συμβαίνει αντίστοιχα με τα καλά σερί, η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο. Εάν έχετε επιτυχυμένα προγνωστικά και κέρδος σε βάθος χρόνου, τότε δεν χρειάζεται να αλλάξετε κάτι. Ίσως να μπορείτε να κάνετε καμιά-δύο μικροδιορθώσεις στο παιχνίδι σας ή να μειώσετε λίγο τα πονταρίσματά σας για να ηρεμήσετε μέχρι να επανέλθετε στις επιτυχίες. Να ξέρετε ότι εάν συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνατε και πριν και να στοιχηματίζετε με βάση το κεφάλαιό σας, δεν θα έχετε πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, εάν δεν είστε βέβαιοι για το τι κάνετε, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Διαβάστε κείμενα στοιχηματικής θεωρίας, συζητήστε με άλλους γνώστες του στοιχήματος κλπ.

 

Συστήματα Πονταρίσματος

Τα γνωρίζουμε όλοι. Και εμείς όπως όλοι ενθουσιαστήκαμε όταν πρωτοδιαβάσαμε γι’ αυτά. Φροντίστε να μην τα δοκιμάσετε με πραγματικά χρήματα, γιατί θα χάσετε σίγουρα χρήματα με αυτά, ακόμη και ολόκληρες περιουσίες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα συστήματα πονταρίσματος είναι ότι ουσιαστικά αποτυγχάνουν 100% σε βάθος χρόνου εάν δεν βρίσκουμε καλά στοιχήματα, με αξία. Όταν τα στοιχήματα δεν κερδίζουν τότε τα συστήματα αυτά λειτουργούν όπως στις περιπτώσεις της ρουλέτας και του blackjack, δηλαδή χάνουν σίγουρα σε βάθος χρόνου. Δεν υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί αυτό, πιστέψτε μας. Εάν το καζίνο ή η στοχιηματική εταιρία έχει πλεονέκτημα (γκανιότα), δεν υπάρχει σύστημα που από μόνο του, δηλαδή μαθηματικά, να μπορεί να κερδίσει.

Ενδεχομένως να μην έχουμε καταφέρει να σας πείσουμε ακόμη. Ας δούμε για τον λόγο αυτόν ένα παράδειγμα. Το σύστημα Martingale είναι το πιο γνωστό και δημοφιλές σύστημα στοιχηματισμού. Όταν χάνουμε το αρχικό μας στοίχημα, ποντάρουμε τα διπλά και συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο μέχρι να κερδίσουμε. Προφανώς στο στοίχημα είναι χαζό να το χρησιμοποιήσει κανείς σε αποδόσεις μικρότερες από 2,00. Εάν για παράδειγμα διπλασιάσετε το στοίχημά σας σε απόδοση 1,72, δεν θα πάρετε πίσω καν τα χρήματα του πρώτου πονταρίσματος που χάσατε. Το ζήτημα είναι πως χρειάζεστε ένα τεράστιο κεφάλαιο και απεριόριστα όρια πονταρισμάτων από την στοιχηματική εταιρία. Αν θεωρήσουμε την εξαιρετικά θετική περίπτωση που έχουμε 50% πιθανότητα να κερδίσουμε το στοίχημά μας. Σε κάθε βήμα, κάθε φορά που διπλασιάζουμε το στοίχημα η πιθανότητα θα εξακολουθεί να είναι 50% και θα πρέπει να είστε εξαιρετικά τυχεροί για να βγάλετε χρήματα. Αυτά στην θεωρία, γιατί στην πράξη τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Κάποιες φορές η πιθανότητα νίκης μπορεί να είναι 40% και άλλες 60%, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα πρέπει να είστε πολύ καλοί στις προβλέψεις σας εάν θέλετε να έχετε κέρδος από το σύστημα και ακόμη και έτσι η πιθανότητα να χάσετε όλα σας τα χρήματα είναι υπερβολικά μεγάλη. Γενικά ξεχάστε συστήματα πονταρίσματος όπως το Martingale και το Fibonacci. Ακόμη και ένα απλό και σταθερό ποντάρισμα είναι πολύ πιο αποδοτικό μακροπρόθεσμα.

Γενικά υπάρχουν πολλά προβλήματα που θα βρείτε μπροστά σας αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με το στοίχημα. Τα δύο παραπάνω είναι τα πιο συχνά. Φροντίστε σαν γενική συμβουλή να μην υπερεκτιμάτε τη σημασία της καλής τύχης ή της ατυχίας και τα αντίστοιχα σερί και παράλληλα διαγράψτε πλήρως από το μυαλό σας τα δημοφιλή αλλά καταδικασμένα σε απόλυτη αποτυχία συστήματα πονταρίσματος. Δεν λειτουργούν.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 29, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.