Οι διαφορετικοί χαρακτήρες παικτών του στοιχήματος

happymoneyΚανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλο, ούτε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εμφάνιση, ούτε φυσικά με τον χαρακτήρα. Όσον αφορά πιο συγκεκριμένα το στοίχημα, κάθε παίκτης αντιμετωπίζει καταστάσεις, στρατηγικές και προκλήσεις με διαφορετικό τρόπο, ωστόσο υπάρχουν κάποια κυρίαρχα προφίλ παικτών που μπορεί να αναγνωρίσει κάποιος σε πολλές περιπτώσεις. Ας δούμε τα πιο βασικά από αυτά:

 

Ο επαγγελματίας

Πρόκειται ουσιαστικά για τον παίκτη που σκοπό έχει να βγάλει χρήματα από το στοίχημα σε σταθερή και μακροχρόνια βάση. Μελετάει καθημερινά και δοκιμάζει και εξελίσσει στοιχηματικά συστήματα προκειμένου να επιτύχει τον στόχο του και μάλιστα χωρίς να απολαμβάνει συνήθως της συγκεκριμένη διαδικασία, αλλά απλά και μόνο για να κερδίσει χρηματικά.

 

Ο τζογαδόρος

Η μεγαλύτερη πρόκληση για τους παίκτες που εντάσσονται στο συγκεκριμένο προφίλ είναι το ρίσκο. Πρόκειται για παίκτες που εν τέλει εθίζονται στη διαδικασία και προσπαθούν συνήθως να γίνουν πλούσιοι από το στοίχημα, πράγμα που είναι φυσικά ιδιαίτερα δύσκολο, όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές. Αν δεν έπαιζαν στοίχημα θα ασχολούνταν σίγουρα με κάποιο τυχερό παιχνίδι, αν βέβαια δεν το κάνουν ήδη.

 

Ο εγωιστής

Πιστεύει ότι τα ξέρει όλα και ότι και ότι είναι ανώτερος από τις στοιχηματικές εταιρίες, τις οποίες επιδιώκει να κερδίσει πάση θυσία, απλά και μόνο για το συναίσθημα της ικανοποίησης, το οποίο απολαμβάνει αφάνταστα. Μάλιστα τα χρήματα λοιπόν τις πιο πολλές φορές έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

 

Ο στρατηγός

Του αρέσει η τεχνική και τα στοιχηματικά μοντέλα και πραγματικά απολαμβάνει να τα εφαρμόζει στο στοίχημα και σε άλλες περιπτώσεις. Το πιθανότερο είναι να του αρέσουν και να παίζει και κάθε είδους παιχνίδια στρατηγικής όπως είναι για παράδειγμα ο σκάκι. Λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα του όταν στοιχηματίζει απολαμβάνει περισσότερο τη διαδικασία, παρά το κέρδος που ενδεχομένως να μπορεί να αποκομίσει.

 

Ο κοινωνικός

 Είναι η ψυχή της παρέας και απολαμβάνει να βρίσκεται και να συζητά με κόσμο. Όταν ασχολείται με το στοίχημα μπορεί να το κάνει εν μέρει επειδή του αρέσει, αλλά και γιατί απλά ενδέχεται να είναι πολύ δημοφιλές ανά περιόδους και αρκετός κόσμος να ασχολείται με αυτό. Το κίνητρο είναι συνήθως να κάνει αυτό που κάνουν και οι άλλοι.

 

Οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να ενταχθούν ενδεχομένως σε κάποιο από τα παραπάνω πέντε προφίλ. Μπορεί οι περισσότεροι να μην καταφέρουν τελικά ποτέ να βγάλουν χρήματα και να γίνουν οι κυρίαρχοι του αθλητικού στοιχήματος. Όμως αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό για εκείνους, γιατί απολαμβάνουν τις ενέργειες και επιδιώξεις τους και οι περισσότεροι συνεπώς έχουν επίγνωση ότι αυτό που κάνουν δεν είναι το σωστό ή ότι οι γνώσεις τους είναι ελλείπεις γιατί δεν έχουν για παράδειγμα φροντίσει να αναζητήσουν πληροφορίες πριν στοιχηματίσουν. Το στοίχημα με αυτή την έννοια μπορεί να θεωρηθεί ως ψυχαγωγία, ως επένδυση ή ακόμα και ως καταστροφικό πάθος. Εσείς τελικά μήπως μπορείτε να διαπιστώσετε σε ποια κατηγορία παίκτη του στοιχήματος ανήκετε;

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.