Οι διαφορές ενός περιστασιακού και ενός επαγγελματία παίκτη του στοιχήματος

123Αρκετός κόσμος ασχολείται με το στοίχημα μόνο και μόνο για τη διασκέδαση που αυτό προσφέρει – μερικές φορές κερδίζει, ορισμένες χάνει, αλλά συνεχίζει με χαρά να τροφοδοτεί τον στοιχηματικό του λογαριασμό με χρήματα σε τακτική βάση, χωρίς να διατηρεί αρχείο των στοιχημάτων και των κερδών του. Ένας επαγγελματίας παίκτης του στοιχήματος βλέπει τα πράγματα με μια εντελώς διαφορετική οπτική. Ας δούμε τις διαφορές και πως κάποιος μπορεί να μεταπηδήσει στο επόμενο επίπεδο.

 

Ανάλυση πριν τον αγώνα

Στην τηλεόραση έχει απόψε ένα ωραίο ποδοσφαιρικό ματς και πιστεύετε ότι θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι. Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν απόδοση για τη νίκη κοντά στο 2,00 και πιστεύετε ότι είναι μια καλή ευκαιρία για στοίχημα. Η συγκεκριμένη προσέγγιση είναι σε γενικές γραμμές καλή και είναι αυτή που ακολουθεί ο περισσότερος κόσμος που ασχολείται με το στοίχημα. Ωστόσο ένας επαγγελματίας παίκτης θα ακολουθούσε μια άλλη συλλογιστική.

Πρώτο και κύριο, το ότι ο αγώνας μεταδίδεται στην τηλεόραση δεν έχει καμία ουσία για τον επαγγελματία. Το βασικό είναι εάν γνωρίζουν πληροφορίες για τον συγκεκριμένο αγώνα και αν είναι σε κάποιο πρωτάθλημα με το οποίο ασχολούνται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο επαγγελματίας θα προσπαθούσε να δώσει ο ίδιος τις αποδόσεις που θεωρεί ο ίδιος ότι είναι σωστές για τον αγώνα στον οποίο αναφερόμαστε. Αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια στατιστικών, λογισμικού ή βάση της μεγάλης εμπειρίας του παίκτη. Έχοντας λοιπόν δημιουργήσει τις δικές του αποδόσεις για τον αγώνα, θα προχωρήσει στη συνέχεια στη σύγκρισή τους με εκείνες των στοιχηματικών εταιριών. Αν διαπιστώσει ότι υπάρχει κάποιο value bet, τότε ο επαγγελματίας θα στοιχηματίσει σε αυτό. Υπάρχουν επίσης φορές που ο επαγγελματίας δεν θα βιαστεί να στοιχηματίσει, ιδιαίτερα εάν πιστεύει ότι οι αποδόσεις θα αλλάξουν προς όφελός του.

 

Ανάλυση μετά τον αγώνα

Ο τυπικός παίκτης του στοιχήματος αναλύει το αποτέλεσμα ενός στοιχήματος συνήθως με δύο τρόπους, είτε «Το στοίχημά μου κέρδισε!» ή «Το στοίχημά μου έχασε!». Στην πρώτη περίπτωση ο παίκτης αυτός θα είναι πιο σίγουρος για το επόμενό του στοίχημα, ενώ στη δεύτερη, είτε θα αισθανθεί άτυχος και θα χάσει την εμπιστοσύνη του, είτε θα ακολουθήσει μια πιο επιθετική προσέγγιση την επόμενη φορά για να κερδίσει πίσω τα χαμένα.

Ο επαγγελματίας από την πλευρά του ενδιαφέρεται περισσότερο με το αποτέλεσμα του στοιχήματος και το χρηματικό του κεφάλαιο. Θα κοιτάξει την έκβαση του αγώνα και αν η εκτίμηση που έκανε πριν τον αγώνα ήταν σωστή. Θα αναρωτηθεί εάν έκανε σωστή εκτίμηση αποδόσεων και αν το τελικό αποτέλεσμα αποτελεί αντανάκλαση της δυναμικότητας των δύο ομάδων ή όχι.

 

Διαχείριση καλών και κακών σερί

Ο μέσος παίκτης του στοιχήματος ενδεχομένως θα σκεφτεί ότι το να διαχειριστεί ένα καλό σερί αποτελεσμάτων είναι εύκολη υπόθεση, ωστόσο πολλοί σφάλουν σε αυτό το σημείο. Ένα καλό σερί συνεπάγεται κέρδος, ωστόσο μια αύξηση του ύψους των στοιχημάτων είναι ικανή να εξαφανίσει πολύ γρήγορα τα κέρδη από το θετικό σερί. Ένα κακό σερί μπορεί να σημαίνει πολλαπλές καταθέσεις χρήματών και απώλεια της αυτοπεποίθησης.

Ένας επαγγελματίας δεν θα δώσει τόση βάση σε ένα καλό κακό σερί. Γνωρίζει ότι είναι παιχνίδι των πιθανοτήτων που θα συμβεί σίγουρα και στις δύο εκδοχές, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος αλλαγής της στρατηγικής σε καμία περίπτωση.

important-aspects-of-soccer-betting

Διατήρηση αρχείου

Η πλειοψηφία των παικτών του στοιχήματος δεν διατηρεί κάποιο αρχείο των στοιχημάτων της, παρά μόνο τα χρήματα στον λογαριασμό και τις καταθέσεις και αναλήψεις. Ο επαγγελματίας καταγράφει τα πάντα και αυτό έχει θετικές επιπτώσεις. Καταρχάς είναι πολύ εύκολο να δει πόσο καλά λειτουργεί η κάθε στρατηγική τους, γνωρίζουν επίσης τις διακυμάνσεις των στοιχημάτων τους και η διαδικασία τους βοηθά να διατηρούν την πειθαρχεία στο παιχνίδι τους.

 

Ανάληψη χρημάτων

Στόχος του επαγγελματία παίκτη είναι η ανάληψη χρημάτων από τους στοιχηματικούς του λογαριασμούς σε τακτικά χρονικά διαστήματα, πιθανότατα κάθε μήνα όπως οποιαδήποτε δουλειά. Βάση του συστήματος που χρησιμοποιεί, υπάρχει πάντα μια εκτίμηση για τα κέρδη κάθε μήνα και ένα ποσοστό αυτών των κερδών αφαιρούνται από το κεφάλαιο κάθε μήνα. Αυτό δεν επηρεάζεται από έναν καλό ή έναν κακό μήνα. Σε έναν καλό μήνα θα υπάρχουν περισσότερα χρήματα στον λογαριασμό για να χρησιμοποιηθούν τους κακούς μήνες και το αντίστροφο.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.