Οι αποδόσεις των γαλλικών βουλευτικών εκλογών

Η τελική αναμέτρηση των δύο υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την γαλλική προεδρία πραγματοποιείται την επόμενη εβδομάδα με τον κεντρώο Εμανουέλ Μακρόν να αντιμετωπίζει την ηγέτιδα της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν. Οι δύο αυτοί υποψήφιοι επικράτησαν των αντιπάλων τους στην πρώτη φάση των γαλλικών βουλευτικών εκλογών.

Παρότι ο Μακρόν είναι σχετικά νέος πολιτικός και παράληλλα πολύ νεαρός στην ηλικία, αφού δεν έχει ξεπεράσει τα 39 έτη, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, φαντάζει ως το τεράστιο φαβορί για τη νίκη που αναμένεται να είναι πολύ άνετη. Η ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στη Γαλλία θα φέρει το φαβορί Μακρόν ή το αουτσάιντερ Λεπέν  στη θέση του 8ου πρόεδρου της 5ης Γαλλικής Δημοκρατίας.

Αν ρίξουμε μία ματιά στις αποδόσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet θα δούμε και αριθμητικά τη μεγάλη διαφορά. Πιο συγκεκριμένα, η νίκη του Μακρόν προσφέρεται από την Sportingbet σε απόδοση μόλις 1,125, ενώ η αντίπαλός του στην εκλογική αυτή αναμέτρηση έχει απόδοση 5,50 για τη νίκη. Τα νούμερα αυτά δίνουν φυσικά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ως ξεκάθαρο φαβορί τον Μακρόν στις εκλογές.

Ωστόσο, θα πρέπει να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο τις περιπτώσεις των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ πριν από λίγους μήνες, αλλά και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το Brexit. Πρόκειται για δύο εκλογικές διαδικασίες όπου επικράτησαν τα αουτσάιντερ, με τα προγνωστικά και τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών να πέφτουν τελικά πολύ έξω στις εκτιμήσεις τους. Έχουμε αναλύσει σε σχετικό κείμενο άλλωστε γιατί συνέβη αυτό και γιατί είναι πιο δύσκολη η πρόβλεψη εκλογικών αποτελεσμάτων στο πολιτικό στοίχημα.

Μήπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση το 5,5 της Λεπέν είναι λοιπόν ένα καλό value bet στο οποίο να μπορούσαμε ενδεχομένως να επενδύσουμε ή μήπως ρεαλιστικά η διαφορά των δύο αντιπάλων είναι τόσο μεγάλη, υπέρ του Μακρόν;

Δεν θα σας δώσουμε τη δική μας εκτίμηση, θα μείνουμε στα προγνωστικά μας που αφορούν τους αθλητικούς αγώνες. Ωστόσο θα ξαναπούμε για άλλη μια φορά ότι όσο τρελό και αν ακούγεται ή φαίνεται ένα γεγονός, υπάρχουν πάντα περιπτώσεις που μπορεί να έχει αξία στοιχηματικά. Τα πάντα εξαρτώνται από τις τελικές αποδόσεις. Αν κρίνουμε ότι υπάρχει value bet λόγω του ύψους της απόδοσης τότε έχουμε ένα καλό στοίχημα.

Κρίνετε λοιπόν εάν αξίζει το 5,5 της Λεπέν και σε κάθε περίπτωση αποφύγετε το 1,125 του Μακρόν γιατί είναι εξαιρετικά χαμηλό. Δεν κάνει ούτε για συμπλήρωμα σε αγώνα παρολί ή σε κάποιο σύστημα.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 30, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.