Η «ανατομία» καλών και κακών σερί στο αθλητικό στοίχημα

madΜπορείτε να ξεχωρίσετε τα αρχικά σημάδια ενός κακού σερί αποτελεσμάτων στο στοίχημα; Πριν βρεθείτε σε κάποιο κακό σερί αποτελεσμάτων, το οποίο είναι αναπόφευκτο, και αρχίσετε να ρωτάτε το γιατί διαβάστε το παρακάτω άρθρο και θα λυθούν άμεσα οι περισσότερες από τις απορίες σας.

Το σημαντικότερο που πρέπει να συνειδητοποιήσετε και να εντυπωθεί καλά στο μυαλό σας είναι ότι τα νικηφόρα και τα αρνητικά σερί είναι αναπόφευκτα εάν στοιχηματίζετε σε αθλητικό στοίχημα. Το γράψαμε ήδη δύο φορές  και θα το επαναλάβουμε. Τα καλά σερί είναι πάντα ευπρόσδεκτα, τα αρνητικά είναι φυσικά εκείνα που μας απασχολούν πάντα. Όσο και να θέλουμε να διαφωνήσουμε, η αλήθεια είναι πως είναι μαθηματικά βέβαιο ότι ανά κάποια χρονικά διαστήματα θα πέσουμε θύματα των σερί αυτών. Σκοπός μας λοιπόν δεν είναι να αμφισβητήσουμε το φαινόμενο, αλλά να εξετάσουμε κάποιους παράγοντες που δημιουργούνται στην περίπτωση των σερί. Από την εμπειρία μας μπορούμε να αναφέρουμε ότι ξεχωρίζουμε τρεις σημαντικούς παράγοντες που σχετίζονται με τα αρνητικά σερί. Πιο συγκεκριμένα:

 

Κακές επιλογές

Το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει πολλές διαστάσεις και παράγοντες που το προκαλούν, ωστόσο ο πιο συνηθισμένος είναι οι βιαστικές και μη μελετημένες επιλογές μας στο στοίχημα. Ίσως να δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα σε άλλα πράγματα της καθημερινής μας ζωής, όμως ένα σημαντικός παράγοντας είναι και ο φόβος. Όταν ξεκινά ένα κακό σερί επιλογών είναι στην ανθρώπινη φύση να αναζητούμε «σίγουρα» ματς. Αν σκεφτεί κανείς όμως πιο λογικά θα δει ότι αυτά τα ματς τελικά είναι πιο επικίνδυνα, καθώς μας προσφέρουν λιγότερα απ’ ότι ρισκάρουμε να χάσουμε. Αυτό που είναι σημαντικό για να σπάσουμε το κακό σερί είναι να βρούμε το κουράγιο και την πειθαρχία να σκεφτούμε λογικά και να μελετήσουμε περισσότερο τις επιλογές μας αναζητώντας ευκαιρίες και value bets. Να σημειώσουμε επίσης ότι πολλές φορές τα αρνητικά σερί ξεκινούν εν μέσω των καλών σερί, καθώς υπερεκτιμούμε τις ικανότητές μας, γινόμαστε τεμπέληδες και αρχίζουμε να κάνουμε πολλά λάθη.

Stressed young man, working late

Αλλαγή στρατηγικής

Τα κακά σερί μας επηρεάζουν πάντα ψυχολογικά με αποτέλεσμα όχι μόνο να κάνουμε λάθος επιλογές όπως προαναφέραμε, αλλά να αλλάζουμε χωρίς λόγο και τη στοιχηματική μας στρατηγική. Πρόκειται για τεράστιο λάθος. Στην ανυπομονησία μας να σπάσουμε επιτέλους το σερί ξεκινάμε να παίζουμε περισσότερα παιχνίδια απ’ ότι έχουμε συνηθίσει και με τα οποία αισθανόμαστε άνετα ή ακόμη αλλάζουμε και τα ποσά που ποντάρουμε σε κάθε αγώνα, προς τα πάνω, προκειμένου να «ρεφάρουμε». Αυτό είναι μάλλον το ακριβώς αντίθετο απ’ ότι θα έπρεπε κανονικά να κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση. Περιορίστε λοιπόν καλύτερα τις επιλογές σας και στοιχηματίστε μόνο σε ματς τα οποία έχετε ψάξει και με τα οποία νιώθετε σίγουροι. Αν το σερί δεν σταματά μειώστε για κάποιο διάστημα και το μέγεθος των πονταρισμάτων σας.

 

Παραλίγο νίκες

Ο τρίτος παράγοντας είναι οι παραλίγο νίκες, δηλαδή όταν χάνετε το ματς οριακά. Πρέπει να αντιληφθείτε ότι όπως η καλή τύχη αποτελεί αναπόφευκτο παράγοντα για τα θετικά σερί, έτσι και η κακή τύχη είναι δεδομένη στα κακά σερί. Μην θεωρήσετε ότι χάνοντας οριακά ματς κάνετε κάτι λάθος. Σε βάθος χρόνου αυτοί οι οριακοί αγώνες έρχονται στα ίσια όσον αφορά τις νίκες και τις ήττες. Αποδεχτείτε το και σκεφτείτε ότι η καλή σας τύχη θα αλλάξει γρήγορα.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.