Οι αγορές στοιχήματος στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1

formule1Επειδή αθλητισμός και στοίχημα δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το πρωτάθλημα ταχύτητας της Φόρμουλα 1, πέρα από συναρπαστικό για πολλούς, αποτελεί παράλληλα και μια καλή περίπτωση για ποντάρισμα, προσφέροντας πλήθος αγορών. Βέβαια και στην περίπτωση της Φόρμουλα 1 υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να συνυπολογιστούν από τους παίκτες, πέρα από τους καθαρά αγωνιστικούς. Για παράδειγμα την μια εβδομάδα ο αγώνας μπορεί να πραγματοποιείται στο Ντουμπάι υπό 45 βαθμούς θερμοκρασία και λίγες ημέρες αργότερα στον Καναδά σε συνθήκες υπό το μηδέν. Παράλληλα πολλοί οδηγοί έχουν πολύ διαφορετικές αποδόσεις ανά αγώνα και αγαπημένες πίστες, παράγοντες που πέρα από συναρπαστικό κάνουν το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 και δύσκολο.

Στοιχηματικές αγορές

Ανάμεσα στις επιλογές των αγορών του στοιχήματος στη Φόρμουλα 1, βρίσκονται κλασικές επιλογές όλων των αθλημάτων όπως ο νικητής του αγώνα ή ο πρωταθλητής, αλλά και πιο εξειδικευμένες, που έχουν σχέση με τους κανονισμούς και τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου μηχανοκίνητου αθλήματος. Σε όλες τις αγορές ανά περίπτωση μπορείτε να βρείτε επιλογές με καλό value. Πιο συγκεκριμένα, οι βασικότερες από αυτές περιλαμβάνουν:

  • Νικητής αγώνα: Η πρόβλεψή μας αφορά το ποιος θα βγει πρώτος στη συγκεκριμένη κούρσα στην οποία στοιχηματίζουμε.
  • Pondium: Στοιχηματίζουμε ουσιαστικά εάν ο οδηγός που επιλέγουμε θα είναι στην πρώτη τριάδα των νικητών μιας κούρσας.
  • Τερματισμός πόντων: Ουσιαστικά αν ο οδηγός που επιλέγουμε θα καταφέρει να τερματίσει εντός της πρώτης δεκάδα, η οποία βαθμολογείται με πόντους που αθροίζονται στο πρωτάθλημα οδηγών
  • Ταχύτερος γύρος: Στοιχηματίζουμε στον οδηγό που πιστεύουμε ότι θα πραγματοποιήσει τον πιο γρήγορο γύρο στον αγώνα. Φυσικά αυτός που θα κάνει τον ταχύτερο γύρο δεν είναι κατ’ ανάγκη και ο νικητής του αγώνα
  • Οδηγοί που θα τερματίσουν: Μεγάλος αριθμός οδηγών δεν καταφέρνουν σε κάθε αγώνα να τερματίσουν είτε λόγω μηχανικών προβλημάτων είτε άλλων παραγόντων. Στο στοίχημά μας εμείς προβλέπουμε τελικά πόσοι οδηγοί θα καταφέρουν να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού στη συγκεκριμένη κούρσα. Στατιστικά, όσο περισσότερη είναι η υγρασία στην ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του αγώνα, τόσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό των οδηγών που εγκαταλείπουν.
  • Διαφορά νίκης: Μερικές φορές ο νικητής ενός αγώνα κρίνεται σε δέκατα του δευτερολέπτου και άλλες φορές η διαφορά είναι μεγάλη και μεσολαβούν αρκετά δευτερόλεπτα ανάμεσα στον πρώτο και στον δεύτερο οδηγό. Στη συγκεκριμένη αγορά καλούμαστε να εκτιμήσουμε πόση θα είναι η χρονική διαφορά των δύο πρώτων.
  • Αυτοκίνητο ασφαλείας: Ακόμη και το αν θα κάνει την εμφάνισή του κάποια στιγμή στον αγώνα το αυτοκίνητο ασφαλείας, αποτελεί στοιχηματική επιλογή στη Φόρμουλα 1. Το αυτοκίνητο ασφαλείας κάνει την εμφάνισή του είτε όταν επικρατούν ιδιαίτερα άσχημες καιρικές συνθήκες, είτε εάν έχει γίνει κάποια σύγκρουση ή ατύχημα στην πίστα προκειμένου να καθαριστεί και να μην υπάρχει κίνδυνος και για τους υπόλοιπους οδηγούς.
  • Πρωταθλητής: Πρόκειται για μακροπρόθεσμο στοίχημα στο οποίο προβλέπουμε ποιος οδηγός τελικά θα στεφτεί πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν, με την ολοκλήρωση όλων των Γκραν Πρι της σειράς του πρωταθλήματος. Προσοχή ωστόσο σε μια σημαντική λεπτομέρεια για όσους δεν γνωρίζουν πολύ καλά τους κανονισμούς της Φόρμουλα 1. Ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος δίνει διπλούς πόντους στους 10 πρώτους με τον νικητής αυτού να παίρνει 50 βαθμούς. Συνυπολογίστε την πληροφορία αυτή στα προγνωστικά και την ανάλυσή σας πριν στοιχηματίσετε.

maxresdefault

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

 

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.