Γκολ της τελευταίας στιγμής: Στρατηγική για ζωντανό στοίχημα

Last minute goalΜια ενδιαφέρουσα στρατηγική στο αθλητικό στοίχημα είναι εκείνη του γκολ της τελευταίας στιγμής. Η στρατηγική αυτή έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τελευταία, ιδιαίτερα στο ζωντανό στοίχημα. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να εξηγήσουμε λίγο πως λειτουργεί, παρέχοντας παράλληλα και ένα παραδείγματα.

Τι ακριβώς είναι το γκολ της τελευταίας στιγμής;

Από το ίδιο το όνομα και μόνο μπορεί κάποιος να καταλάβει αρκετά πράγματα για τη στρατηγική. Η τοποθέτηση του στοιχήματος για την επίτευξη γκολ στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα γίνεται σε προχωρημένο σημείο της αναμέτρησης, για παράδειγμα στα τελευταία 10 λεπτά. Όσο μειώνεται ο χρόνος που απομένει έως τη λήξη του αγώνα, τόσο αυξάνεται η απόδοση του γκολ. Συχνά επιτυγχάνεται γκολ στα τελευταία λεπτά, καθώς μεταξύ άλλων η ομάδα που βρίσκεται πίσω στο σκορ ρισκάρει περισσότερο αμυντικά και αν δεν πετύχει η ίδια τελικά τέρμα, είναι πολύ πιθανό να δεχτεί. Μια ελαφρώς παραλλαγμένη μορφή της στρατηγικής είναι το στοίχημα ΕΝΑΝΤΙΟΝ κάποιου συγκεκριμένου αποτελέσματος ενός ματς. Και σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση ενός αναμενόμενου αποτελέσματος μειώνεται καθώς τελειώνει ο χρόνος, ενώ στα υπόλοιπα μη αναμενόμενα αποτελέσματα οι αποδόσεις μεγαλώνουν.

Παράδειγμα

Φανταστείτε ότι παρακολουθείτε τον τελικό του Champions League, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένο σημείο στην παράταση. Είναι πχ. το 115ο λεπτό και δεν έχει μπει ακόμη γκολ στον επιπλέον χρόνο. Η απόδοση της ισοπαλίας μειώνεται λοιπόν σχεδόν στο 1,0 αλλά σας δίνεται η δυνατότητα να ποντάρετε ΕΝΑΝΤΙΟΝ αυτού του αποτελέσματος, που σημαίνει ουσιαστικά πλέον να κερδίσει μία από τις δύο ομάδες.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι στοιχηματίζεται 20 ευρώ ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ισοπαλία σε απόδοση 1,1 αν η στοιχηματική εταιρία που χρησιμοποιείται έχει αυτή την επιλογή ή εναλλακτικά ότι ποντάρετε υπέρ της νίκης οποιασδήποτε από τις 2 ομάδες σε απόδοση 10. Το ρίσκο σας στην περίπτωση αυτή είναι πχ. μόνο 2 ευρώ αν δεν μπει γκολ, αλλά το πιθανό κέρδος είναι αντίστοιχα 20 ευρώ αν μπει γκολ.

Μπορεί να βγάλει κανείς χρήματα με αυτή τη στρατηγική;

Η συγκεκριμένη στρατηγική μπορεί να σας προσφέρει πολύ μεγάλα κέρδη λόγω των υψηλών αποδόσεων και ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση την ώρα που παρακολουθείτε ζωντανά έναν αγώνα. Αν δείτε τα αποτελέσματα και τα στατιστικά του προηγούμενου Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου θα διαπιστώσετε ότι είχαμε πολλά γκολ στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας των αγώνων, καθώς επίσης και στην παράταση. Οι αποδόσεις είναι πολύ υψηλές στα τελευταία λεπτά, συνεπώς μπορείτε να βγάλετε χρήματα στοιχηματίζοντας μόνο μικρά ποσά.

Ποια σπορ είναι κατάλληλα για τη συγκεκριμένη στρατηγική;

Η στρατηγική του γκολ της τελευταίας στιγμής εφαρμόζεται πιο συχνά στο ποδόσφαιρο. Αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο γιατί στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα γενικά είναι «ανοιχτά» συνήθως έως το τέλος ενός ματς και γκολ μπορεί να μπει ανά πάσα στιγμή. Να σημειώσουμε επίσης ότι εδώ και αρκετά χρόνια, μετά την καθιέρωση σε εθνικά πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις των 3 βαθμών για την νίκη από 2 που ήταν παλαιότερα, η ισοπαλία πλέον δεν είναι συνήθως τόσο καλή και επιθυμητή όπως παλιά, γεγονός που συνεπάγεται ότι οι ομάδες παλεύουν μέχρι το τέλος προκειμένου να πετύχουν κάποιο γκολ. Ακόμη και αν η επιτιθέμενη ομάδα ωστόσο δεν είναι τελικά ικανή να σκοράρει, οι πιθανότητες της αντίπαλης ομάδας να σκοράρει εκείνη στην αντεπίθεση είναι πολύ υψηλές.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.