Γιατί τα προοδευτικά στοιχήματα πονταρίσματος αποτελούν συνταγή αποτυχίας

martΜε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά συστήματα προοδευτικού πονταρίσματος για το στοίχημα ή τα τυχερά παιχνίδια γενικότερα. Πολλά από αυτά θα σας υποσχεθούν εξωπραγματικά κέρδη σε ημερήσια βάση ή εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας. Δυστυχώς αυτά τα συστήματα δεν δουλεύουν και θα σας εξηγήσουμε το γιατί:

 

Η στοιχηματική πλάνη

Παίζετε ρουλέτα στο καζίνο και το κόκκινο έχει βγει 7 φορές στη σειρά. Κάποιος σας λέει ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και ότι την επόμενη φορά θα έρθει το μαύρο, ωστόσο η ρουλέτα περιστρέφεται και έρχεται κόκκινο για άλλη μια φορά. “Αδύνατον!” φωνάζει ο παίκτης και αποχωρεί εκνευρισμένος για την κακή του τύχη… Αν έχετε μια έστω βασική πλέον κατανόηση για τον τζόγο θα πρέπει να ξέρετε ότι το γεγονός ότι έχουν έρθει 7 κόκκινα στη σειρά δεν επηρεάζει καθόλου τις πιθανότητες του επόμενου γυρίσματος. Πολύς κόσμος δεν μπορεί να το αντιληφθεί αυτό, το οποίο ονομάζεται «στοιχηματική πλάνη». Αυτός που έβαλε όλα του τα χρήματα στο μαύρο μπορεί να θεωρεί ότι ήταν εξαιρετικά άτυχος και πως η περίπτωσή του ήταν ακραία, όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το μαύρο είχε ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες με το κόκκινο.

 

Ο τρόπος λειτουργίας των προοδευτικών συστημάτων

Τα πιο πολλά προοδευτικά συστήματα αποτελούν κάποια παραλλαγή του συστήματος Martingale και εκμεταλλεύονται τη στοιχηματική πλάνη. Συνήθως τα συστήματα ξεκινούν από χαμηλά ποσά και σε περίπτωση αποτυχίας διπλασιάζουν το ποντάρισμα στο επόμενο στοίχημα προκειμένου να καλυφθούν τα χαμένα χρήματα και να βγει κέρδος.

Αυτά τα στοιχήματα μπορεί να λειτουργήσουν πολύ καλά σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά είναι καταδικασμένα να χάσουν μακροπρόθεσμα. Κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα έρθει ένα κακό σερί στοιχημάτων και με τον διπλασιασμό θα φτάσετε σε πολύ μεγάλα ποσά. Στην περίπτωση αυτή, είτε δεν θα διαθέτετε αρκετά χρήματα στο στοιχηματικό σας λογαριασμό για να συνεχίσετε, ή θα ξεπεράσετε το όριο του bookmaker, που δεν θα σας επιτρέψει να ποντάρετε άνω από κάποιο ποσό. Ακόμη και αν έχετε αρκετά λεφτά και βρείτε και δεύτερο ή τρίτο bookmaker για να σας καλύψει το στοίχημα, τα ποσά των πονταρισμάτων φτάνουν προοδευτικά σε τεράστια επίπεδα.

Θεωρητικά λοιπόν τα συστήματα αυτά λειτουργούν μόνο εάν δεν υπάρχουν όρια στα πονταρίσματα (που όμως υπάρχουν στην πραγματικότητα) και επιπλέον εάν διαθέτετε ανεξάντλητο κεφάλαιο χρημάτων (που δεν διαθέτετε προφανώς). Έτσι όταν στην πραγματικότητα πέσετε θύμα ενός κακού σερί, θα χάσετε και όλα τα κερδισμένα και ολόκληρό το κεφάλαιό σας και θα οδηγηθείτε στο 0 ή ακόμη και σε τεράστια χρέη.

Η επιτυχία στο στοίχημα και στα τυχερά παιχνίδια απαιτεί σκληρή δουλειά, υπομονή και προϋποθέτει ότι θα καταφέρετε να βρείτε τις αδυναμίες και τα λάθη των bookmakers. Όλα τα άλλα αποτελούν απλά μια αυταπάτη…

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.