Γιατί τα δωρεάν στοιχήματα δεν είναι ακριβώς «δωρεάν»

Bonus-ImageΌταν θέλετε να γραφτείτε σε μια στοιχηματική ιστοσελίδα, ένα από τα κριτήρια των παικτών είναι συνήθως τα μπόνους εγγραφής και άλλα δωρεάν στοιχήματα που αυτές οι ιστοσελίδες προσφέρουν στους παίκτες ως κίνητρο για την εγγραφή τους. Τα δωρεάν στοιχήματα δείχνουν να είναι πραγματικά ένας καλός λόγος να επιλέξει κανείς μια στοιχηματική εταιρία, ας δούμε όμως λίγο καλύτερα ποια είναι η πραγματική τους αξία.

Το πρώτο πράγμα που θα δείτε στα μπόνους εγγραφής είναι συνήθως ένα αστεράκι που γράφει ότι ισχύουν «όροι και προϋποθέσεις» για την προσφορά. Είναι δεδομένο ότι ΠΑΝΤΑ διαβάζουμε τους όρους λεπτομερώς καθώς στις λεπτομέρειες βρίσκεται η ουσία. Ας δούμε και ας ξεχωρίσουμε σε αυτό το σημείο τρία είδη μπόνους και δωρεάν στοιχημάτων για να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται και να μην γίνονται παρεξηγήσεις:

 

Promo Cash

Στην περίπτωση αυτή η στοιχηματική εταιρία που έχουμε επιλέξει προσφέρει χρήματα που στην ουσία δεν υπάρχουν. Πιο συγκεκριμένα η εταιρία σας δίνει ένα ποσό με το οποίο μπορείτε να ποντάρετε αλλά τα χρήματα του στοιχήματος δεν σας επιστρέφονται σε επίπτωση επιτυχίας, μόνο το ποσό των κερδών.

 

Δωρεάν Στοίχημα (Free Bet)

Οι προσφορές στοιχημάτων αυτού του είδους σας δίνονται σε συγκεκριμένα γεγονότα και εφόσον πραγματοποιήσετε πρώτα ένα ποντάρισμα με δικά σας χρήματα προκειμένου να κερδίσετε το Δωρεάν Στοίχημα, πχ. στοιχηματίστε σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά των ημιτελικών του Euro 2016 και κερδίστε ένα Free Bet αξίας 10 ευρώ στον τελικό της διοργάνωσης.

 

Στοίχημα Χωρίς Ρίσκο (Risk Free Bet)

Στην περίπτωση του Στοιχήματος Χωρίς Ρίσκο παίρνετε τα χρήματά σας πίσω σε περίπτωση που ποντάρετε σε κάποιο στοίχημα και χάσετε. Για παράδειγμα ποντάρετε 20 ευρώ στον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και αν έρθει ισοπαλία παίρνετε τα χρήματά σας πίσω.

 

Rollover

Σε όλες τις περιπτώσεις των προσφορών, είτε πρόκειται για κάποιο στοίχημα των παραπάνω τριών κατηγοριών, είτε για κάποιο μπόνους εγγραφής ή οποιοδήποτε είδους μπόνους κάποιας στοιχηματικής εταιρίας, ο παίκτης σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις θα πρέπει να κάνει ένα rollover των χρημάτων που λαμβάνει από τις στοιχηματικές εταιρίες. Θα ήταν απίστευτα αποδοτικό να κάνετε ένα νέο στοιχηματικό λογαριασμό, με μια κατάθεση 100 ευρώ να παίρνατε άλλα 100 ευρώ μόνους και στη συνέχεια να κάνατε ανάληψη 200 ευρώ, έτσι δεν είναι; Τι να τα κάνεις τα στοιχήματα, εδώ δίνοντας και μόνο τα στοιχεία σου διπλασιάζεις τα χρήματά σου! Όχι δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Σε κάθε χρηματικό ποσό που λαμβάνετε υπάρχει μια προϋπόθεση πριν τα χρήματα «ξεκλειδωθούν» και μπορέσετε να τα κάνετε ανάληψη. Στην αρχή δεν είναι ανοιχτά και ελεύθερα. Θα πρέπει εδώ να κάνετε το λεγόμενο rollover, δηλαδή να ποντάρετε το ποσό που σας προσφέρεται κάποιες φορές σε κάποιες συγκεκριμένες αποδόσεις και άνω. Για παράδειγμα να ποντάρετε το μπόνους εγγραφής 3 φορές σε αποδόσεις άνω του 1,50. Συνήθως οι προϋποθέσεις αυτές δεν είναι τόσο δύσκολες, ωστόσο αυτό αλλάζει από εταιρία σε εταιρία και εδώ είναι που πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί.

Αν σκοπεύετε να ασχοληθείτε αρκετά τακτικά με το στοίχημα, συνήθως μέσα σε κάποιες εβδομάδες και μετά από 5-10 στοιχήματα καλύπτετε τις προϋποθέσεις, αλλά όσο περισσότερα είναι τα χρήματα του μπόνους και όσο πιο αραιά και μικρά ποσά παίζει ο παίκτης, τόσο πιο δύσκολο είναι να ολοκληρώσει το rollover. Πραγματικά ωστόσο στις δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες που προτείνουμε δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο για έναν μέσο παίκτη του στοιχήματος να συμπληρώσει τις προϋποθέσεις.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.