Γιατί ο χρόνος είναι πιο πολύτιμος και σημαντικός από τα χρήματα

time-moneyΈνα πολύ σοφό λαϊκό ρητό που όλοι γνωρίζουμε αναφέρει ότι ο «χρόνος είναι χρήμα». Ισχύει ωστόσο στην πραγματικότητα αυτή η άποψη; Από την πλευρά μας θα λέγαμε ότι ο χρόνος μας είναι πολύ πιο πολύτιμος απ’ ότι τα χρήματα. Σκεφτείτε αρχικά ότι μπορείτε πάντα να βγάλετε λεφτά αλλά σίγουρα δεν μπορείτε να βρείτε περισσότερο χρόνο, γιατί ο χρόνος είναι ένα πολύ περιορισμένο σε όρια αγαθό. Κάθε λεπτό που περνά δεν ξαναγυρίζει πίσω. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε μόνο να χάνουμε χρόνο, με αποτέλεσμα αυτός να μειώνεται συνεχώς. Ωστόσο, για να μην χάσουμε κι άλλο από αυτόν τον πολύτιμο χρόνο, ας μπούμε στην ουσία των πραγμάτων και τη συσχέτιση του χρόνου με το στοίχημα.

Προκειμένου να επιτύχετε να έχετε κέρδος από τη διαδικασία του στοιχήματος θα πρέπει και πάλι να αφιερώσετε χρόνο σε έρευνα. Έρευνα για την κατάσταση και τα νέα των ομάδων και των πρωταθλημάτων στα οποία θέλετε να στοιχηματίσετε και προκειμένου να ανακαλύψετε πολύτιμες πληροφορίες και δεδομένα, που ενδεχομένως να μην έχουν πέσει στην αντίληψη άλλων παικτών του στοιχήματος ή των στοιχηματικών εταιριών.

Όμως εδώ δημιουργείται μια αντίφαση. Από την στιγμή που ο χρόνος είναι ότι πιο πολύτιμο διαθέτουμε, θα ήταν καλό να προσπαθούμε να ξοδέψουμε όσο το δυνατόν λιγότερο από αυτόν προκειμένου να κάνουμε την ανάλυση των αγώνων. Όμως είναι εφικτό κάτι τέτοιο, ώστε να μην έχουν αρνητικές επιπτώσεις τα αποτελέσματά μας; Εν συντομία θα λέγαμε ότι αυτό δεν είναι εφικτό, ή τουλάχιστον αυτό δεν είναι εφικτό στην αρχή.

Όταν κανείς ξεκινά να ασχολείται με το στοίχημα και αναζητά ένα πλεονέκτημα έναντι των στοιχηματικών εταιριών, θα πρέπει να αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο στη μελέτη. Ένας πιο έμπειρος παίκτης του στοιχήματος ωστόσο, που διαθέτει ήδη κάποιες κερδοφόρες μεθόδους και στοιχηματικές στρατηγικές, δεν είναι συνήθως υποχρεωμένος να χαραμίζει τόσο πολύ χρόνο στην έρευνα και ανάλυση των στοιχηματικών δεδομένων και γεγονότων. Αυτό που χρειάζεται ωστόσο είναι κάποιο σύστημα, ένα στοιχηματικό μοντέλο δηλαδή που επιτρέπει στον παίκτη να αυτοματοποιήσει κάποια πράγματα στη διαδικασία.

Ακόμη ωστόσο και όταν κάποιος είναι αρχάριος στο στοίχημα υπάρχει η λύση των ατόμων και των ιστοσελίδων εκείνων που προσφέρουν δωρεάν ή επί πληρωμή προγνωστικά. Θα σας προτείναμε να μην δώσετε λεφτά από την αρχή γιατί υπάρχουν πολλοί απατεώνες και είναι δύσκολο να τους ξεχωρίσει κανείς. Είναι όμως το ίδιο δύσκολο να βρεις και κάποιον με επιτυχημένες προβλέψεις δωρεάν, στον οποίο να μπορεί να στηριχτεί ποντάροντας τα χρήματά του. Δηλαδή μιλάμε πάλι για έρευνα που απαιτεί χρόνο… Ακόμη δεν πειστήκατε λοιπόν για το πόσο πολύτιμος είναι τελικά ο χρόνος;

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιανουάριος 17, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.