Γιατί οι στοιχηματικές εταιρίες περιορίζουν ή κλείνουν λογαριασμούς παικτών;

accountclosedΌλο και μεγαλύτερος αριθμός παικτών του στοιχήματος διαμαρτύρεται ότι οι στοιχηματικοί του λογαριασμοί περιορίζονται οι κλείνουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα από τις ίδιες τις στοιχηματικές εταιρίες. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι πίσω από αυτές τις αποφάσεις;

Φυσικά και υπάρχουν. Σε σχέση με λίγα χρόνια πριν το διαδίκτυο έχει αλλάξει και όλο και περισσότεροι έχουν αρχίσει να ασχολούνται με το στοίχημα και όχι μόνο ως διασκέδαση, αλλά και βιοποριστικά.

Οι επαγγελματίες παίκτες του στοιχήματος γνωρίζουν καλά τα μαθηματικά και τις πιθανότητες πίσω από τα στοιχήματα. Επίσης χρησιμοποιούν τεχνικές όπως το arbitrage και το hedging που συνεπάγονται βέβαιο κέρδος για τους ίδιους και βέβαιες απώλειες για τις στοιχηματικές εταιρίες μακροπρόθεσμα. Έτσι υπάρχουν στοιχηματικές εταιρίες που μετά από κάποιο διάστημα κλείνουν τους λογαριασμούς παικτών ή άλλες που περιορίζουν το ύψος των στοιχημάτων σε γελοία ποσό όπως πχ. 1 ευρώ ή και λιγότερο…

 

Κριτήρια για κλείσιμο/περιορισμό λογαριασμών

Οι στοιχηματικές εταιρίες επιδιώκουν να έχουν κέρδος και γι’ αυτό προτιμούν τους αρχάριους παίκτες και όσους γενικότερα ποντάρουν περισσότερα χρήματα απ’ όσα κερδίζουν σε σταθερή βάση. Οι επαγγελματίες παίκτες δεν είναι συνήθως ευπρόσδεκτοι. Ωστόσο πώς καταλαβαίνουν ποια στοιχήματα ανήκουν σε ποιον;

Σας αναφέρουμε τις κύριες ενδείξεις που οδηγούν στον περιορισμό και στο κλείσιμο στοιχηματικών λογαριασμών από πολλές στοιχηματικές εταιρίες:

  1. Μέγεθος πονταρισμάτων: Οι επαγγελματίες παίκτες δεν πειραματίζονται με τα χρήματά τους. Τις περισσότερες φορές υπολογίζουν με απόλυτη ακρίβεια τα χρήματα που θέλουν να ποντάρουν σε μια στοιχηματική αγορά προκειμένου να έχουν κέρδος. Πονταρίσματα για παράδειγμα όπως 79,34 ευρώ δείχνουν ότι ο παίκτης πρέπει να ασχολείται με arbitrage στοιχήματα, που είναι μια πολύ κοινή στρατηγική πολλών επαγγελματιών παικτών.
  2. Δωρεάν στοιχήματα και μόνους: Οι επαγγελματίες παίκτες δεν ασχολούνται συνήθως ιδιαίτερα με ειδικές προσφορές εκτός και αν αυτές συμβαδίζουν με το επαγγελματικό τους πλάνο. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά γιατί συχνά οι προϋποθέσεις σε δωρεάν στοιχήματα και τα μπόνους συνήθως δεν ολοκληρώνονται άμεσα.
  3. Συμπεριφορά του χρήστη: Οι επαγγελματίες παίκτες δεν παίζουν για να διασκεδάσουν, αλλά αποκλειστικά για να βγάλουν λεφτά. Θα τους δει κανείς σπάνια να χαζεύουν σε μια στοιχηματική ιστοσελίδα και να παρακολουθούν αγώνες ζωντανά. Συνδέονται, ποντάρουν και αμέσως πάνε στην επόμενη στοιχηματική σελίδα.
  4. Κερδοφορία: Οι επαγγελματίες παίκτες βγάζουν περισσότερα χρήματα απ’ όσα ποντάρουν.

Το να μην αποδεχτεί μια στοιχηματική εταιρία τα στοιχήματά σας δεν είναι φυσικά πολύ ωραίο, αλλά η συγκεκριμένη απόφαση δεν παραβιάζει κανέναν νόμο.

Αυτό που προσπαθούν να κάνουν οι στοιχηματικές εταιρίες είναι να εντοπίσουν τους επαγγελματίες παίκτες πριν αυτοί καν βγάλουν τα χρήματα των πονταρισμάτων από την τσέπη τους. Γι’ αυτό παρατηρούν στενά τα παραπάνω μοτίβα. Βέβαια έτσι μπορούν να τιμωρηθούν και παίκτες που δεν είναι επαγγελματίες και που απλά τα πηγαίνουν καλά αλλά αυτό δεν συμβαίνει τόσο συχνά.

 

Είναι το κλείσιμο των λογαριασμών παράνομο;

Η άρνηση ενός πονταρίσματος όπως είπαμε δεν είναι παράνομη νομικά. Υπάρχουν και στην Ελλάδα οργανισμοί που ασχολούνται με τη ρύθμιση της αγοράς του στοιχήματος, ωστόσο η βασική τους δικαιοδοσία είναι τα τοποθετημένα στοιχήματα και όχι οι περιορισμοί στοιχημάτων και το κλείσιμο λογαριασμών. Μέχρι να αλλάξει κάτι στον τομέα αυτόν, είναι απόφαση του κάθε παίκτη του στοιχήματος να αποφασίσει σε ποια εταιρία θα εμπιστευτεί τα λεφτά του για να στοιχηματίσει.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.