Γερμανός παίκτης του στοιχήματος κέρδισε 75.000 ευρώ με ποντάρισμα 190 ευρώ

bet0Ιδιαίτερα τυχερός στάθηκε ένας Γερμανός παίκτης του στοιχήματος, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει πριν από λίγες μόνο μέρες στο στοίχημα το ποσό των 74.283,30 ευρώ ποντάροντας 190 ευρώ, πολλούς μήνες πριν.

Το ιδιαίτερα κερδοφόρο στοίχημα τοποθετήθηκε στη δημοφιλή στοιχηματική εταιρία Sportingbet και περιελάμβανε ουσιαστικά δύο αθλητικά γεγονότα, τα οποία ο Γερμανός πρόβλεψε τελικά, όπως αποδείχθηκε πολύ αργότερα, με ακρίβεια. Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός παίκτης του στοιχήματος κατέθεσε το δελτίο του τον Ιούλιο του 2015, ποντάροντας σε μακροπρόθεσμα στοιχηματικά γεγονότα. Το πρώτο γεγονός το οποίο κατάφερε τελικά να προβλέψει ο Γερμανός παίκτης ήταν ο υποβιβασμός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Στουτγάρδης από την Bundesliga της Γερμανίας στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος (Zweite Bundesliga) που τελικά συνέβη μετά από λίγους μήνες, καθώς η ιστορική γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα υποβιβάστηκε τελικά για πρώτη φορά στην ιστορία της στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

bet

Ο τελικός του Euro «σφράγισε» τα κέρδη

Ωστόσο ο Γερμανός παίκτης όταν τοποθέτησε το στοίχημά του, δεν είχε επιλέξει μόνο τον υποβιβασμό της Στουτγάρδης στο δελτίο που κατέθεσε. Είχε παράλληλα προβλέψει από πολύ νωρίς ότι η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας θα κατακτούσε τον τίτλο του Euro 2016 στο μεγάλο καλοκαιρινό τουρνουά της Γαλλίας που ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο. Τελικά ο Πορτογάλος Έντερ σκόραρε στον μεγάλο τελικό του Παρισιού κόντρα στην οικοδέσποινα Γαλλία, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν ήταν ποτέ το φαβορί, οδηγώντας έτσι του Ίβηρες στην πρώτη τους ευρωπαϊκή κατάκτηση Euro και αντίστοιχα τον ιδιαίτερα τυχερό Γερμανό παίκτη του στοιχήματος, να βλέπει το στοίχημά του σε απόδοση 391,00 να επαληθεύεται και τα κέρδη να ρέουν…

Βέβαια, ο ίδιος πέρα από τυχερός ή διορατικός, όπως θέλετε πείτε τον, ήταν αναμφίβολα και αρκετά τολμηρός, καθώς τα χρήματα που πόνταρε, δηλαδή τα 190 ευρώ, δεν μπορεί να τα χαρακτηρίσει κανείς και λίγα, ιδιαίτερα όταν κάποιος ποντάρει σε τόσο «απίθανα» γεγονότα, παρότι τελικά αρκετές φορές, όπως δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρουμε, αυτά πραγματοποιούνται.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.