Γαλλικές εκλογές: Φαβορί και αουτσάιντερ στην κάλπη και στο στοίχημα

france_voteΜπορεί οι γαλλικές εκλογές να αργούν ακόμη πολύ χρονικά, καθώς είναι προγραμματισμένες για τις 23 Απριλίου 2017, ωστόσο οι υποψήφιοι των γαλλικών κομμάτων έχουν ήδη ανακοινωθεί από τις παρατάξεις τους και μετά την πραγματοποίηση εσωκομματικών εκλογών, με μόνη εξαίρεση των υποψήφιο των κεντροαριστερών (Σοσιαλιστές), που ίσως να είναι για άλλη μια φορά ο νυν πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ίσως και όχι.

Το ενδιαφέρον για τις εκλογές κορυφώνεται και μαζί με αυτό κορυφώνεται και το ενδιαφέρον των στοιχηματικών εταιριών, αλλά και των παικτών του στοιχήματος, που φαίνεται ότι τελευταία βρίσκουν αρκετές ευκαιρίες στο πολιτικό στοίχημα.

Να αναφέρουμε ότι μόλις πριν από λίγες μέρες, ο Φρανσουά Φιγιόν επικράτησε στις εσωκομματικές εκλογές του συντηρητικού κόμματος έναντι του Αλέν Ζιπέ και αυτή τη στιγμή προβάλλεται από τις στοιχηματικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο ως το μεγάλο φαβορί να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2017 και να χριστεί ο νέος πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας. Ακολουθεί κατά σειρά τον Φιγιόν στη λίστα των αποδόσεων η Μαρί Λεπέν του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι βρίσκονται πολύ πιο πίσω σε αποδόσεις αυτή τη στιγμή. Βέβαια όπως είπαμε, αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών για τις προσεχείς εκλογές, που μπορεί να αλλάξει κάπως τις ισορροπίες των αποδόσεων. Ωστόσο, όπως αναφέρουν πολιτικοί αναλυτές, μάλλον δεν αναμένεται και πάλι να είναι ένα από τα φαβορί, καθώς οι Γάλλοι δεν δείχνουν πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία της διακυβέρνησης του Φρανουά Ολάντ. Έτσι φαίνεται ότι η κόντρα για τη νίκη θα είναι ανάμεσα στον Φρανσουά Φιγιόν και στη Μαρί Λεπέν μέχρι το τέλος.

Ας δούμε πως διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή οι αποδόσεις της νίκης στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας το 2017. Όπως είπαμε μεγάλο φαβορί είναι ο Φρανσουά Φιγιόν με απόδοση 1,50 στην Novibet και 1,35 στην Stoximan. Η Stoiximan ωστόσο δίνει πιο υψηλή απόδοση στη Μαρί Λεπέν με 3,5, σε σχέση με το 3,00 της Stoiximan. Οπότε ουσιαστικά θα πρέπει να διαλέξετε διαφορετική εταιρία ανάλογα με το αν θέλετε να ποντάρετε υπέρ του Φιγιόν ή υπέρ της Λεπέν. Πιθανότατα τώρα να είναι καλή ευκαιρία να ποντάρετε σε έναν από τους δύο υποψήφιους, καθώς όταν ανακοινωθεί και ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών, οι αποδόσεις που σας αναφέραμε μάλλον θα υποχωρήσουν κι άλλο. Βέβαια η ιστορία έχει πολύ δρόμο ακόμη, ντιμπέιτ και καταστάσεις που μπορούν να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό τις αποδόσεις όσο πλησιάζουμε προς τον Απρίλιο.

Να αναφέρουμε ενδεικτικά ότι τρίτο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο Φρανσουά Μακρόν, με απόδοση 15,00-17,00 και ακολουθεί ο Μανουέλ Βαλς με 25,00-34,00 απόδοση αντίστοιχα. Ο Φρανσουά Ολάντ υπάρχει από τώρα στη λίστα των αποδόσεων με 50,00-51,00 απόδοση πράγμα που φανερώνει ότι μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος τελικά, γιατί πιθανότατα θα επιλεγεί κάποιο άλλο πρόσωπο από το κόμμα του. Βέβαια ο νυν πρόεδρος θα μπορούσε να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να επανεκλεγεί και το 51,00 της απόδοσης θα είναι εξαιρετικό. Κρίνετε μόνοι σας…

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.