Εξαιρετική χρονιά οικονομικά για την interwetten το 2016

InterwettenΠολύ ικανοποιημένη με τα οικονομικά δεδομένα και τα κέρδη της το 2016 δηλώνει η στοιχηματική εταιρία Interwetten, η οποία να θυμίσουμε ανήκει στη λίστα των νόμιμα αδειοδοτημένων εταιριών  στην Ελλάδα.

Το γεγονός αυτό ανακοινώθηκε από τους ανθρώπους της ίδιας της αυστριακής στοιχηματικής εταιρίας που συγκεκριμένα χαρακτήρισαν το 2016 ως «σπουδαία χρονιά». Όπως φαίνεται, η διοίκηση της Interwetten είναι πολύ ικανοποιημένη από την προηγούμενη χρονιά και σχεδιάζει την περεταίρω ανάπτυξή της, κυρίως σε αναπτυσσόμενες στοιχηματικές αγορές στα επόμενα επενδυτικά της σχέδια.

Πιο συγκεκριμένα είναι εντυπωσιακό ότι ο τζίρος της στοιχηματικής εταιρίας παρουσίασε αύξηση κατά 29% αγγίζοντας τα 1,2 δις. Ευρώ, με αποτέλεσμα τελικά να ξεπεράσει κατά πολύ ακόμη και τις δικές της εκτιμήσεις όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα της χρονιάς. Προφανώς ο αυξημένος τζίρος της Interwetten είχε επίδραση και στα μεικτά έσοδα, τα οποία έφτασαν σε ύψος τα 68,4 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας άνοδο κατά 23% σε σχέση με το οικονομικό έτος 2015.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της Interwetten, η συνεχής αυτή ανάπτυξη και η μεγάλη άνοδος των δεικτών οφείλεται στην επιτυχημένη στρατηγική την οποία ακολουθεί η εταιρία στον τομέα του μάρκετινγκ, δίνοντας έμφαση σε γεγονότα και σε αγορές τέτοιου είδους, που έχουν ως αποτέλεσμα να αποφέρουν μεγαλύτερη κερδοφορία.

To 2016 η Interwetten φρόντισε να επενδύσει πολύ μεγάλα ποσά σε παγκόσμιο επίπεδο, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες της στο διαδίκτυο, αλλά και στην τηλεόραση σε ζώνες υψηλής θεαματικότητας. Αυτό μάλιστα έγινε κατά κόρον κατά τη διάρκεια του Euro 2016, που αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα της επιτυχίας της.

Σε ανακοίνωσή της προς τους επενδυτές της η Interwetten ανέφερε ότι η εταιρία νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενη και παράλληλα υπερήφανη που η στρατηγική της να επενδύσει στη δική της πλατφόρμα παιχνιδιών ώστε να μην έχει εξαρτήσεις από τρίτους, κέρδισε θετικά σχόλια από τα μέλη της, καθώς επίσης ακόμη και από τους ανταγωνιστές της παγκοσμίως. Οι άνθρωποι της αυστριακής στοιχηματικής εταιρίας ανέφεραν επίσης ότι ο στόχος της Interwetten για το 2017 είναι η εταιρία να φτάσει να βρεθεί ανάμεσα στις κορυφαίες 5 διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται εμπορικά στην Ευρώπη. Αναλύοντας τα οικονομικά μεγέθη του 2016, η εταιρία αναφέρει ότι πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχία έπαιξε η εντυπωσιακή της οικονομική επίδοση σε Ισπανία και σε Ελλάδα. Στις δύο αυτές χώρες τα μεικτά της έσοδα παρουσίασαν κατακόρυφη αύξηση κατά 11% και 108% αντίστοιχα. Η αύξηση του τζίρου που παρουσιάστηκε στην Ελλάδα φαίνεται συνεπώς να λειτούργησε καταλυτικά στην ανοδική της πορεία στην Ευρώπη το 2016.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιανουάριος 31, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.