Εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις για την Paysafe το 2015

paysafegroupΤα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2015 ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ο όμιλος Paysafe, η μετοχή του οποίου διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο του Λονδίνου (LON:LSE – PAYS). Η εταιρία διαδικτυακών πληρωμών που έχει στην κατοχή της την Paysafecard, καθώς και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill και Neteller, ανακοίνωσε αύξηση του τζίρου αι των κερδών της σε σχέση με το 2014.

Πιο συγκεκριμένα, η αύξηση του τζίρου του ομίλου την περυσινή χρονιά ήταν αλαμτώδης, καθώς αυτός αυξήθηκε κατά 256 εκατομμύρια δολάρια φτάνοντας συνολικά τα 613,4 εκατομμύρια. Η αύξηση αυτή ποσοστιαία φτάνει το 68%. Επιπλέον, τα καθαρά κέρδη του Ομίλου Paysafe έφτασαν τα 108,7 εκατομμύρια δολάρια το 2015 από 68 εκατομμύρια δολάρια το 2014, είχαμε δηλαδή και πάλι μια αύξηση της τάξης του 60%.

Η μεγάλες αυτές αυξήσεις στα ποσά, τόσο του τζίρου όσο και των καθαρών κερδών έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με την εξαγορά και  ενσωμάτωση στον όμιλο του Skrill Group τον Αύγουστο του 2015.

Στις λειτουργικές αλλαγές του ομίλου την περασμένη χρονιά εντάσσεται η αύξηση του μεριδίου της αγοράς του ομίλου γενικότερα στον τομέα των διαδικτυακών πληρωμών και η επέκταση γεωγραφικά των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών της Paysafe. Σημαντικός παράγοντας γι’ αυτή την εξέλιξη ήταν για άλλη μια φορά η εξαγορά της Skrill, αλλά και μικρότερων εταιριών όπως η αμερικανική Meritius Payment Solutions και η Global Merchant Advisors, όπως επίσης και η ανάπτυξη της πλατφόρμας FANS για κινητά τηλέφωνα τον Μάιο του 2015.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα αυτά, ο Πρόεδρος του ομίλου κος Dennis Jones αναφέρθηκε στην ανάπτυξη της Paysafe τονίζοντας ότι πρόκειται για μια ικανή ομάδα που εξυπηρετεί τις ανάγκες ολόκληρου του πλανήτη στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών. Πρόσθεσε επίσης ότι ο όμιλος επιθυμεί να γίνει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στον χώρο των πληρωμών και να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

 

Επενδύσεις και εξαγορές και το 2016

Η πιο πρόσφατη επιχειρηματική κίνηση του ομίλου Paysafe πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 και αφορά την εξαγορά ενός σημαντικού ποσοστού της αμερικανικής εταιρίας MaritCard Solutions LP έναντι του ποσού των 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Η επιχειρηματική αυτή κίνηση επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες του ομίλου και κυρίως δημιουργεί καλύτερες βάσεις επέκτασης στη Βόρεια Αμερική.

 

payment-paysafecardΕπιστρέφει η Paysafecard στην Ελλάδα

Εντωμεταξύ, αυξάνεται και πάλι η λίστα των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών στην Ελλάδα που αρχίζουν να προσφέρουν και πάλι ως επιλογή κατάθεσης της δημοφιλή στη χώρα μας Paysafecard. Οι δύο εταιρίες που ανακοίνωσαν πιο πρόσφατα ότι άρχισαν να δέχονται και πάλι την Paysafecard είναι η Sportingbet και η Stoiximan. Οι δύο αυτές δημοφιλείς εταιρίες προστέθηκαν στην Betshop, τη Netbet, τη Mybet και τη Meridianbet που αποκατάστησαν τη συνεργασία τους με την Paysafe για τη χρήση της Paysafecard μετά τα γεγονότα του περασμένου καλοκαιριού, όταν η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας και τα capital controls έκαναν την Paysafe να «παγώσει» προσωρινά τη χρήση της Paysafecard στην ελληνική αγορά. Οι κάρτες Paysafecard υπάρχουν διαθέσιμες σε κεντρικά περίπτερα και σε χιλιάδες ακόμη σημεία λιανικής πώλησης στην Ελλάδα.

Bookie Μπόνους Παίξτε
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.