Ευοίωνες οι οικονομικές προβλέψεις της Paysafecard για το 2016

payment-paysafecardΣε ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών στο διαδίκτυο αναδεικνύεται όπως φαίνεται και για το 2016 η Paysafe, στην οποία ανήκουν Skrill, Neteller και Paysafecard. Όλες οι λύσεις αυτές πληρωμής χρησιμοποιούνται πολύ ευρέως στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος, σε αντίθεση για παράδειγμα με το Paypal και άλλα ηλεκτρονικά πορτοφόλια που έχουν περιορισμό όσον αφορά τον τζόγο.

Ενδεικτική της επιτυχίας της εταιρίας είναι η οικονομική της κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, μετά τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου, τα οποία ανακοίνωσε η Paysafe για την Paysafecard, φαίνεται ότι και η χρονιά συνολικά αναμένεται να «κλείσει» εντός των προκαθορισμένων στόχων.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι η Paysafecard αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τη δημοφιλέστερη προπληρωμένη κάρτα σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο και φυσικά είναι με διαφορά ο πιο δημοφιλής τρόπος κατάθεσης σε στοιχηματικές εταιρίες των παικτών του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν του πρώτου εξαμήνου του 2016, ανακοινώθηκε από την εταιρία ότι το ύψος των ακαθάριστων εσόδων θα ανέλθει μεταξύ 970 και 990 εκατ. δολαρίων. Παράλληλα οι προσδοκίες αναφορικά με τα κέρδη του παρόχου ηλεκτρονικών πληρωμών προ φόρων και άλλων χρεώσεων παραμένουν απαράλλακτες, μεταξύ 287 εκατομμυρίων και 293 εκατομμυρίων δολαρίων και όπως φαίνεται είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθούν και στην πράξη.

Αναφορικά με τη θετική αυτή εξέλιξη της εταιρίας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Paysafe κος Joel Leonoff τόνισε σε δηλώσεις του ότι είναι στην ευχάριστη θέση να αναφέρει ότι η εταιρία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, όσον αφορά την επίτευξη των οικονομικών της στόχων για τα έσοδα κατά τη διάρκεια του τρέχοντος οικονομικού έτους. Επίσης ο κος Leonoff πρόσθεσε ότι ο ίδιος και η εταιρία την οποία ηγείται δεν σταματούν εδώ, καθώς επιθυμούν να επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την τεχνογνωσία που διαθέτουν στον χώρο της παγκόσμιας αγοράς των ηλεκτρονικών πληρωμών, καλύπτοντας ταυτόχρονα πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες όσον συνεργάζονται μαζί της.

Ο όμιλος Paysafe γιγαντώθηκε και καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών μετά την αξαγορά αρχικά της εταιρίας Neteller και στη συνέχεια της Skrill, οι οποίες εντάχθηκαν στο δυναμικό του ομίλου και συνεχίζουν να λειτουργούν όπως στο παρελθόν. Συνδυαστικά, μαζί με την Paysafecard, οι τρεις επιλογές καλύπτουν ένα τεράστιο ποσοστό των ηλεκτρονικών καταθέσεων και αναλήψεων σε παγκόσμιο επίπεδο στον χώρο του ηλεκτρονικού στοιχήματος και τζόγου γενικότερα, προσφέροντας στον διεθνή όμιλο τεράστιο τζίρο κάθε χρόνο και κατ’ επέκταση πολύ μεγάλα κέρδη.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Νοέμβριος 14, 2016 by : posted in News Χωρίς σχόλια
Ετικέτες: , , , ,

Comments are closed.