Έβερτον – Λέστερ – 19/12/2015 (Premier League Στοίχημα)

EPL-LogoΈβερτον – Λέστερ – 25/11/2015 (Premier League Στοίχημα)

Παρότι ο Ρανιέρι, προπονητής της Λέστερ και πρώην προπονητής της εθνικής μας δηλώνει ότι στόχος της Λέστερ φέτος είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό, η ομάδα του καλά κρατεί και προελαύνει στην Premier League της Αγγλίας. Το αν η ομάδα καταφέρει να κάνει την τεράστια έκπληξη και να κατακτήσει το πρωτάθλημα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, το θέμα είναι ότι η ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογία και αγωνιστική κατάσταση.

Οι στοιχηματικές εταιρίες συνεχίζουν να υποτιμούν την Λέστερ και να μας δίνουν υψηλές αποδόσεις, κάτι που δεν μας χαλάει καθόλου, γιατί δημιουργεί εξαιρετικά value bets. Η ομάδα δεν έχει εξαιρετικούς παίκτες αλλά το βασικό είναι ότι παίρνει τ’ αποτελέσματα. Για τις έως τώρα επιτυχίες της δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, το έχουμε κάνει πολλές φορές φέτος. Η ομάδα στον συγκεκριμένο αγώνα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Drinkwater στην μεσαία της γραμμής, ο οποίος τραυματίστηκε, καθώς επίσης και του Huth που είναι τιμωρημένος με κάρτες.

Η Έβερτον είναι φέτος ομάδα της ισοπαλίας, καθώς φέτος έχει ήδη 8 σε 16 ματς. Μάλιστα έχει 4 ισοπαλίες στα τελευταία 6 παιχνίδια της. Ο Λουκάκου είναι το μεγάλο της αστέρι στην επίθεση, ωστόσο δεν βρίσκεται και σε τόσο εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Πιστεύουμε ότι η Λέστερ θα πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία στον συγκεκριμένο αγώνα. Προτείνουμε συνεπώς για το στοίχημα X2 Διπλή Ευκαιρία υπέρ των φιλοξενούμενων, που βρίσκαμε σε απόδοση 1,83 στην Bet365.

 

Έβερτον – Λέστερ

Αποδόσεις

Έβερτον: 2,00

Ισοπαλία: 3,50

Λέστερ: 3,60

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη ή ισοπαλία της Λέστερ με Χ2 διπλή Ευκαιρία στον αγώνα της Premier League κόντρα στην Έβερτον.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.