Εταιρίεs Στοιχημάτων

Η επιλογή μια ιστοσελίδας στοιχήματος για όλες τις αγαπημένες σας ομάδες και αθλήματα μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο. Αν είστε ένας σοβαρός παίκτης στοιχήματων σε αθλήματα, θέλετε να κάνετε εγγραφή σε μια ιστοσελίδα αθλητικών στοιχημάτων με μια ισχυρή φήμη και με προσφορά ανταγωνιστικών αποδόσεων.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ιστοσελίδων στοιχημάτων oi opoioes έχουν μια μεγάλη ιστορία προσφέροντας στοιχήματα στο κοινό. Παρόλα αυτά κάθε ιστοελίδα προσφέρει λίγα πράγματα στους παίκτες. Ιστοσελίδες όπως το Stoiximan είναι η πιο σύνθετη σελίδα ανάμεσα σε άλλες: με ανταγωνιστικές αποδόσεις, εξαιρετικές προσφορές, ζωντανές αποδόσεις και αποτελέσματα και Ζωντανά Τηλεοπτική Μετάδοση για μεγάλα παιχνίδια.

Μετά, υπάρχουν τα γνωστά ανταλλακτήρια αθλητικών στοιχημάτων. Το Betfair είναι το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στοιχημάτων παγκοσμίως, και αντί για να στοιχηματίζετε εναντίον του σπιτιού στην ουσία στηρίζεται ή όχι τους συμπαίκτες σας – ή όπως αλλιώς ονομάζεται στην αγορά, στοίχημα ”Fan v Fan”. Αυτές τις μέρες το Betfair προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις (περίπου 10% πάνω από την τυπική βιομηχανία) λόγω του ότι αντί να βάλουν ένα όριο στις αποδόσεις, βγάζουν χρήματα από το 5% των στοιχημάτων που κερδίζονται. Αυτό σημαίνει επίσης ότι όταν χάνονται τα στοιχήματα δεν χρειάζεται να πληρώσεται οποιαδήποτε αμοιβή στο σπίτι.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
6. Interwetten Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
7. Vistabet Παίξτε » Ανάλυση
8. Meridianbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
9. Betshop Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
10. StatusBet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
11. Goalbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
12. Cashpoint Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
13. Playbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
14. 1X2Bet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Τι να δείτε όταν επιλέγετε μια Σελίδα Στοιχηματισμού:

Από τις προσωπικές μου εμπειρίες στα διαδικτυακά στοιχήματα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αισθάνεστε άνετα όταν χρησιμοποιείτε το λογισμικό της ιστοσελίδας και κατά πόσο είναι εύκολο να περιηγηθείτε στην διάταξη. Θεωρώ ότι το Stoiximan ή το Sportingbet είναι οι τέλειες σελίδες στοιχηματισμού για τον αρχάριο γιατί προσφέρουν μια πολύ απλή διαδικασία εγγραφής και τοποθέτησης στοιχημάτων, επιλογής παιχνιδιών και κατανόησης των αποδόσεων. Πολλές από τις καλύτερες σελίδες στοιχημάτων προσφέρουν τις δικές τους προεπισκοπήσεις και χαρακτηριστικά για παιχνίδια ποδοσφαίρου (γραμμένα από τηλεοπτικές αυθεντίες του ποδοσφαίρου) το οποίο σίγουρα βοηθάει τους παίκτες να αισθανθούν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Προφανώς, το δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα είναι ο στοιχηματισμός αποδόσεων και πόσο ανταγωνιστικοί είναι στην διαδικτυακή αγορά. Παρότι βρετανικές εταιρείες όπως Ladbrokes κατοχυρώνονται ως χορηγοί στην Premier League, πολλές ξένες εταιρείες όπως η Unibet (Σουηδική) προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις γιατί προσπαθεί να βάλει τον εαυτό της μέσα στην αγορά. Γενικά, οι παίκτες δεν θα πρέπει να ανησυχούν ότι θα τους εκμεταλλευτούν τα μεγάλα πρακτορεία – αλλά σας συνιστώ να συγκρίνεται τις αποδόσεις πριν από ένα μεγάλο τουρνουά όπως το Fifa World Cup.

 

Όσο αφορά τον χρόνο τον οποίο πρέπει να μείνετε μια σελίδα στοιχημάτων, δεν θεωρώ την αφοσίωση σημαντική. Πολύ σπάνια οι σελίδες ανταμοίβουν τους παίκτες που κερδίζουν (η Ladbrokes έχει το σχήμα ανταμοιβής στην άκρη), και τα μπόνους στοιχήματος τα οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μετά από την εγγραφή σας σε συνδυασμό με τον υπέρογκο αριθμό ιστοσελίδων, σημαίνει ότι μπορείτε να τοποθετήσετε εκατοντάδες ευρώ σε δωρεάν στοιχήματα χωρίς να ρισκάρετε τα δικά σας χρήματα!