Επίσκεψη Stoiximan και ΠΑΕ ΑΡΗ σε Ιπποκράτειο και ΑΧΕΠΑ

aris1Η Stoiximan και η ΠΑΕ Άρης στην οποία είναι μεγάλος χορηγός η στοιχηματική εταιρία έδειξαν από κοινού το κοινωνικό τους πρόσωπο. Αντιπροσωπεία των δύο αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Ανδρέα Τάτο, Σωκράτη Διούδη, Μπράνα Ίλιτς, Λούκα Μιλούνοβιτς, Χρήστο Ιντζίδη, Αντώνη Καπνίδη και Μπάμπη Παυλίδη, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους της ΠΑΕ Άρης και του μεγάλου της χορηγού, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, επισκέφτηκαν τα παιδοογκολογικα τμήματα των νοσοκομείων Ιπποκράτειο και ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, στα οποία μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά.

Σε δηλώσεις του ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ κος Αναστάσιος Σπανός θέλησε να δώσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άρη και την Stoiximan για την πρωτοβουλία τους αυτή, τονίζοντας ότι αυτές τις ημέρες που για τους περισσότερους είναι γιορτινές, για κάποιους συνανθρώπους μας είναι μέρες δύσκολες, μέρες αγωνίας. Πρόσθεσε ότι τα ίδια τα παιδιά περνάνε δύσκολα και πως τέτοιου είδους επισκέψεις από πρόσωπα που τα γνωρίζουν τούς δίνουν μεγάλη χαρά. Ο κος Σπανός ανέφερε παράλληλα ότι ο Άρης είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της πόλης με κοινωνικό έργο.

Από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός του της ΠΑΕ Άρης, κος Γρηγόρης Κάκαλης, από την πλευρά του, επεσήμανε πως μαζί με τον μεγάλο χορηγό της ομάδας Stoiximan, βρισκόνται 365 ημέρες τον χρόνο στο πλευρό των ανθρώπων που χρειάζονται βοήθειά. Πρόσθεσε ότι ο Άρης είναι ένας Σύλλογος που παράγει πολιτισμό με κοινωνικό πρόσωπο και προσπαθεί ν’ ανταποκριθεί σε κάθε λογικό αίτημα. Το σημαντικότερο γι’ αυτά τα παιδιά είναι η ψυχολογική υποστήριξη και ψυχολογική υποστήριξη είναι όταν χαίρεσαι με κάτι.

aris2

Σε παρόμοιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του αρχηγού του Άρη Ανδρέα Τάτου, ο οποίος τόνισε ότι αυτές οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες για γονείς και παιδιά.  Ευχήθηκε επίσης να γίνουν θαύματα για τα παιδιά που νοσηλεύονται, να γίνουν καλά και να μπορέσουν να μεγαλώσουν χωρίς προβλήματα. Είπε χαρακτηριστικά ότι οι άνθρωποι του Άρη βρέθηκαν εκεί για να προσφέρουν χαμόγελα σε γονείς και παιδιά, το πιο απλό και ανθρώπινο που μπορούν να κάνουν από την πλευρά τους, προσθέτωντας πως είναι και ο ίδιος πατέρας, και συνεπώς γνωρίζει πόσο δύσκολος είναι ο αγώνας αυτών των ανθρώπων.

Τέλος ο υπεύθυνος χορηγιών της Stoiximan, κος Γιώργος Κυπραίος, δήλωσε ότι όλοι χαίρονται ιδιαίτερα κάθε φορά που βρίσκονται κοντά στα παιδιά. Όχι μόνο γιατί, όπως είπε, προσφέρουν δώρα, αλλά γιατί κάθε φορά που βρίσκονται δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλλουν το καθένα ξεχωριστά, πράγματι, προσφέρεται και στους ίδιους αντίστοιχα κάτι παραπάνω. Βλέπουμε, τόνισε, σε αυτά τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ιπποκράτειο, με τι δύναμη και θάρρος υπερβαίνουν τον αγώνα τους, λέγοντας επίσης ότι στη Stoiximan είναι υποχρέωσή, όχι μόνο να στηρίζει όσους έχουν ανάγκη, αλλά και να στέκεται διακριτικά πλάι τους για να προσφέρουν σε αυτά τα παιδικά χαμόγελα τη χαρά και τη λάμψη που τους αξίζει.  Γιατί, η εταιρική υπευθυνότητα στη Stoiximan, κατέληξε να πει ο κος Κυπραίος, είναι ένα ζωτικής σημασίας μέρος της εταιρικής της λειτουργίας, την οποία υπηρετούν οι άνθρωποί της πιστά και υπεύθυνα παράλληλα με την κοινωνία.

aris3

aris4

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Δεκέμβριος 21, 2016 by : posted in News Χωρίς σχόλια
Ετικέτες: , ,

Comments are closed.