Επεξήγηση της ανταλλαγής διαδικτυακού στοιχήματος

FAQsΗ ανταλλαγή των στοιχημάτων υπάρχει πάνω από δέκα χρόνια και δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο τον Μάιο του 2000 και παρά το γεγονός ότι είναι ένα τεράστιο φαινόμενο εξακολουθεί να είναι μια έννοια που πολλοί παίκτες αθλητικών στοιχημάτων δεν την κατανοούν. Ένα online ανταλλακτήριο στοιχημάτων διαφέρει σημαντικά από εκείνο το παραδοσιακό πρακτορείο στοιχημάτων και από επιχειρηματικής απόψεως μοιάζει πολύ με τις χρηματιστηριακές συναλλαγές ή μπορεί να συγκριθεί με το online πόκερ. Η λειτουργία ενός στοιχήματος με ανταλλαγή είναι ότι οι παίκτες στην πραγματικότητα, δεν ποντάρουν εναντίον του πρακτορείου αλλά στοιχηματίζουν εναντίον άλλων μελών του site.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Η μεγαλύτερη διαδικτυακή σελίδα ανταλλαγής στοιχημάτων είναι η Betfair.com η οποία έχει πάνω από 2 εκατομμύρια μέλη, τα οποία στοιχηματίζουν συνεχώς. Αυτό γίνεται εφόσον ένα μέλος μπορεί να ελέγξει στην ιστοσελίδα τις τρέχουσες διαθέσιμες προσφορές και στη συνέχεια να αποφασίσει είτε να στοιχηματίσει αυτό που είναι διαθέσιμο το οποίο ονομάζεται υποστήριξη ενός στοιχήματος, ή να κάνει μια προσφορά για άλλα μέλη της ανταλλαγής η οποία ονομάζεται στοιχηματισμός.

Ας πούμε για παράδειγμα μπήκατε στο Betfair για να στοιχηματίσετε στην Ισπανία και να δείτε την Ισπανία στις 2.13 και την αντίπαλό της στις 1,84 αποδόσεις. Εδώ έχετε την επιλογή να στηρίξετε την Ισπανία στο 2,13 ή επειδή εξακολουθεί να υπάρχει ένα περιθώριο του 0,03 θα μπορούσατε να εξετάσετε επίσης την επιλογή για την αντίπαλό τους σε 1.86 το οποίο θα σας δώσει την Ισπανία στο 2,14. Αν κάποιο άλλο μέλος έρχεται και υποστηρίξει την προσφορά σας τώρα έχετε ένα εκκρεμή στοίχημα για την Ισπανία του 2.14 το οποίο είναι καλύτερο από τις αποδόσεις που υπήρχαν όταν πρωτοσυνδεθήκατε στην ιστοσελίδα του Betfair.

Ενώ η ανταλλαγή στοιχημάτων μπορεί να ακούγεται μπερδεμένη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ανταλλαγή ακριβώς όπως θα κάνατε σε ένα online πρακτορείο, απλά κοιτάζοντας τι έχουν υποστηρίξει οι υπόλοιποι και να το στηρίξετε όσο εσείς θέλετε. Όταν είστε πιο εξοικειωμένοι με το πρόγραμμά τους μπορείτε να αποφασίσετε αργότερα για το πώς θα στοιχηματίζετε. Για να σας δώσουμε μια γρήγορη εξήγηση σχετικά με το στοίχημα, μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε ποσό θέλετε, αλλά δεν είναι στοίχημα μέχρι ένα άλλο μέλος του site να το στηρίξει. Μια καλή στρατηγική θα ήταν να προσπαθείτε πάντα να βάλετε πρώτα ένα στοίχημα και στη συνέχεια όταν το παιχνίδι είναι κοντά στο να ξεκινήσει να ακυρώσετε οποιοδήποτε στοίχημα δεν συμβαδίζει με την υποστήριξη και στη συνέχεια να στηρίξετε κάποιου άλλου το στοίχημα σε αυτό το παιχνίδι για να πάρετε το στοίχημα που αρχικά θέλατε.

Η Betfair αντιλαμβάνεται όλες αυτές τις κινήσεις οι οποίες μπορεί να φαίνονται σαν ασυναρτησίες για τον μέσο παίκτη στοιχημάτων, και δίνει μια ειδική δωρεάν προσφορά αποφυγής του κινδύνου στα £25. Σας ενθαρρύνουμε να ξεκινήσετε μέσω του εν λόγω συνδέσμου καθώς με αυτό τον τρόπο μπορείτε να μάθετε το σύστημά τους χωρίς κίνδυνο.

Τα ανταλλακτήρια στοιχημάτων είναι αυτό που οι επαγγελματίες παίκτες χρησιμοποιούν για να έχουν καλύτερες αποδόσεις. Όπως αναφέραμε πριν από επιχειρηματικής απόψεως το μοντέλο της Betfair μοιάζει με αυτό του διαδικτυακού πόκερ. Με τον ίδιο τρόπο οι ιστοσελίδες με πόκερ δεν παίζουν εναντίον των πελατών τους, αλλά έχουν κέρδος παίρνοντας ένα μικρό ποσοστό του κάθε στοιχήματος. Η Betfair, επίσης, δεν έχει κέρδος από τα τυχερά παιχνίδια εναντίον των παικτών. Η Betfair διευκολύνει τα απλά στοιχήματα και κρατά ένα μικρό ποσοστό από κάθε νίκη του παίκτη.

Ένα καλό χαρακτηριστικό γνώρισμα για το Betfair είναι ότι η ανταλλαγή στοιχημάτων μπορεί να συνεχιστεί ενώ το παιχνίδι είναι σε εξέλιξη. Εδώ τα μέλη μπορούν να συνεχίσουν να βάζουν στοιχήματα μέχρι το τελικό σφύριγμα στο ζωντανό στοίχημα τους.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.