Επέστρεψε στην ελληνική αγορά η Paysafecard

pays_help1Την επαναλειτουργία της στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη χαροποιώντας όλους όσους ασχολούνται με το στοίχημα στο διαδίκτυο η Paysafecard, η οποία να θυμίσουμε ότι είχε σταματήσει τη διάθεση των καρτών της στην Ελλάδα μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τα capital controls και την απαγόρευση εξόδου χρημάτων από την Ελλάδα στο εξωτερικό. Μαζί με το μπλοκάρισμα των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών προς επιχειρήσεις με έδρα στο εξωτερικό, διάκοψε την παροχή των καρτών και των υπηρεσιών της και η Paysafecard.

Η κάρτα επιστρέφει λοιπόν στην ελληνική αγορά με σκοπό να κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας, καθώς είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα στους παίκτες με τις καταθέσεις και πληρωμές στις διαδικτυακές εταιρίες του στοιχήματος. Σε ανακοίνωσή της λοιπόν στο διαδίκτυο η εταιρία Paysafecard αναφέρει τα εξής:

Η paysafecard επέστρεψε στην Ελλάδα και η αγορά paysafecard PINs είναι άμεσα εφικτή. Πληρωμές σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά καταστήματα. Μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες εδώ. Η paysafecard είναι η πλέον αγαπημένη και προτιμώμενη online προπληρωμένη κάρτα της Ευρώπης. Με την paysafecard πληρώνεις στο διαδίκτυο εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια σε όλους τους γνωστούς παρόχους σε τομείς όπως Games, Social Media & Communities, Musik, Film & Entertainment και αμέτρητες άλλες κατηγορίες.”

 

Καταθέσεις σε στοιχηματικές εταιρίες

Η επανενεργοποίηση της Paysafecard αναμένεται να κάνει δυνατή και πάλι την κατάθεση χρημάτων μέσω της προπληρωμένης αυτής κάρτας μιας χρήσεως, στις διαδικτυακές εταιρίες στοιχήματος, όπως συνέβαινε άλλωστε στο κοντινό παρελθόν, καθώς η συγκεκριμένη μέθοδος κατάθεσης χρημάτων ήταν πάντα και παραμένει ακόμη από τις πιο δημοφιλείς στη χώρα μας. Για τον λόγο λοιπόν αυτό, αρκετές εταιρίες όπως για παράδειγμα η Betshop δεν έχασαν χρόνο και έσπευσαν μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Paysafecard να ανακοινώσουν και οι ίδιες δημόσια ότι ξεκινούν εκ νέου να δέχονται τη δημοφιλή κάρτα ως μέθοδο κατάθεσης χρημάτων για την Ελλάδα στους στοιχηματικούς λογαριασμούς των εγγεγραμμένων τους παικτών.

Επιπλέον, να σημειώσουμε ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα και χωρίς άλλες χρονοτριβές και οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα με άδεια λειτουργίας, θα σπεύσουν να κάνουν το ίδιο, αποδεχόμενες και αυτές και πάλι την Paysafecard. Έτσι είναι ουσιαστικά απλά και μόνο θέμα λίγων ημερών προκειμένου να μπορείτε για άλλη μια φορά να κάνετε τις καταθέσεις σας στους λογαριασμούς σας σε στοιχηματικές εταιρίες και άλλες ιστοσελίδες και επιχειρήσεις με την αγαπημένη σας κάρτα, όπως ακριβώς συνέβαινε δηλαδή και πριν το περασμένο καλοκαίρι, όταν δημιουργήθηκε το πρόβλημα.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.