Επενδυτικό μνημόνιο συνεργασίας για την Intralot στην Ιταλία

intralotΣυμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρία Trilantic Capital Partners Europe υπέγραψε στην Ιταλία ο ελληνικός όμιλος επιχειρήσεων της INTRALOT συνεχίζοντας τις επενδυτικές τις δράσεις στο εξωτερικό. Αντικείμενο της εν λόγω συμφωνίας με τον κύριο μέτοχο της Gamenet S.p.A. στη γειτονική μας χώρα είναι η συγχώνευση των δραστηριοτήτων των δύο επιχειρήσεων στην ιταλική αγορά όσον αφορά στα δίκτυα VLT, AWP, το διαδικτυακό στοίχημα και κάθε είδους διαδικτυακών παιγνίων που πραγματοποιούνται νομίμως στη χώρα.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές προβλέπει ότι ο όμιλος INTRALOT θα ελέγχει πλέον στο εξής το 20% της συνολικής δραστηριότητας, εντός ενός μεγάλου δικτύου 800 περίπου σημείων πώλησης στοιχήματος (πρακτορείων), τα οποία λειτουργούν υπό το εμπορικό σήμα της INTRALOT. Παράλληλα ο ελληνικός όμιλος θα λειτουργεί περίπου 8.200 VLT (μηχανήματα βίντεο λόττο) και περισσότερα από 50.000 AWP (παιχνιδομηχανές – φρουτάκια).

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία των διαπραγματεύσεων και την τελική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου INTRALOT κος Αντώνιος Κεραστάρης τονίζοντας ότι μετά την απόκτηση της σχετικής άδειας διοργάνωσης στοιχήματος στην Ιταλία το 2007 και στη συνέχεια με τις άδειες VLT και AWP τις οποίες έχει εξασφαλίσει ο όμιλος INTRALOT, έχει καταφέρει να εδραιώσει μια ισχυρή παρουσία σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο ανταγωνιστικές αγορές τυχερών παιχνιδιών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο κος Κεραστάρης πρόσθεσε παράλληλα ότι ο ίδιος και η εταιρία του είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδεις όσον αφορά τις προοπτικές που ανοίγονται από τη συνεργασία με τη Gamenet. Όπως τόνισε, με την συνεργασία αυτή πρόκειται να ενισχυθεί σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της INTRALOT και η παρουσία της εταιρίας στην ιταλική αγορά. Αυτό, όπως ανέφερε, εντάσσεται στα πλαίσια της γενικότερου πλαισίου της στρατηγικής του ομίλου, που σκοπό έχει τη σύναψη συνεργασιών με ισχυρούς τοπικούς συνεταίρους σε πολλά υποσχόμενες αγορές τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο.

Από τη δική του πλευρά ο κος Guglielmo Angelozzi, Διευθύνων Σύμβουλος της Gamenet, τόνισε ότι πρόκειται για ένα στρατηγικό βήμα για την εταιρία του, καθώς επιζητά αύξηση του μεγέθους και της διαφοροποίησης που θα συμπληρώσει το καθετοποιημένο της πρόγραμμα. Ο κος Anzelozzi πρόσθεσε παράλληλα ότι η εταιρία της οποίας προΐσταται, προσβλέπει ουσιαστικά στην υλοποίηση των συνεργιών από αυτό τον συνδυασμό δραστηριότητας, ώστε να αδράξει τις διαθέσιμες ευκαιρίες στην αγορά τα επόμενα χρόνια, εκμεταλλευόμενη τη συνεργασία με έναν παγκόσμιο πάροχο υπηρεσιών στοιχήματος, όμως είναι ο όμιλος INTRALOT.

Το χρονοδιάγραμμα που έχει δημιουργηθεί προβλέπει την ολοκλήρωση της συμφωνίας έως τον προσεχή Ιούνιο του 2016. Θα πρέπει φυσικά στο μεσοδιάστημα βέβαια να υπάρξουν οι σχετικές εγκρίσεις των διοικητικών οργάνων των δύο εταιριών και των αρμόδιων ρυθμιστικών αρχών.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.