Εναλλακτικές αγορές των μακροπρόθεσμων στοιχημάτων

Αναφερθήκαμε στο προηγούμενό μας άρθρο στην ανάλυση για τους βασικούς λόγους για τους οποίους θεωρούμε πως τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα στην αγγλική Premier League είναι κακή ιδέα για τον παίκτη του στοιχήματος. Το ίδιο ουσιαστικά συμβαίνει σε όλες τις μακροπρόθεσμες αγορές, όχι μόνο στην Premier League, γι’ αυτό μην μπερδεύεστε. Δείτε το γενικότερο πλαίσιο των παρατηρήσεων και των προβλημάτων που επισημαίνουμε. Στο παρόν κείμενο που μπορείτε να διαβάσετε θα δούμε κάποιες εναλλακτικές αγορές και διαφορετικές επιλογές που μπορούμε να σας προτείνουμε αντί για τις μακροπρόθεσμες αγορές του στοιχήματος στην αγγλική Premier League ή σε άλλα εθνικά πρωταθλήματα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως με τους τόσους αστάθμητους παράγοντες σε αριθμό, τις χαμηλότερες αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες και τον εγκλωβισμό των χρημάτων σας για μεγάλη χρονική διάρκεια, είναι απόλυτα ξεκάθαρο γιατί τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα είναι μάλλον κακή ιδέα. Η αντιπρότασή μας ουσιαστικά είναι να επικεντρώσουμε όλο μας το ενδιαφέρον στοιχηματικά σε πολύ μικρότερες χρονικές περιόδους, ώστε με τον τρόπο αυτόν να είμαστε καλύτερα πληροφορημένοι και παράλληλα να μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο αναφορικά με τους αστάθμητους παράγοντες που υπάρχουν κάθε φορά. Αντίθετα, με τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα ποντάρουμε σε ιδιαίτερα αβέβαιες καταστάσεις, μέσα από μια πυκνή «ομίχλη» μάλιστα που θα ξεκαθαρίσει στο μακρινό μέλλον, μετά από πολλούς μήνες μετά την τοποθέτηση του στοιχήματός μας. Σε καμία περίπτωση δεν το θέλουμε φυσικά αυτό.

Πιστεύετε ή υποψιάζεστε λοιπόν πως κάποια συγκεκριμένη ομάδα θα έχει μια αγωνιστική σεζόν κατά την οποία θα είναι πολύ καλύτερη από την αναμενόμενη απόδοσή της από τον περισσότερο χρόνο και κυρίως από τις στοιχηματικές εταιρίες; Γιατί να ποντάρετε κάποιο μακροπρόθεσμο στοίχημα και να μην ποντάρετε απλά σε μεμονωμένους αγώνες της συγκεκριμένης ομάδας από αγωνιστική σε αγωνιστική. Την περίοδο 2015/16 εάν παρατηρήσετε στην κατηγορία των προγνωστικών μας, δεν είχαμε προβλέψει αρχικά όπως η Λέστερ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά εβδομάδα με εβδομάδα δίναμε θετικά προγνωστικά υπέρ της Λέστερ που μας οδήγησαν σε πολύ μεγάλο χρηματικό κέρδος αθροιστικά.

Με αυτόν τον τρόπο εάν θέλετε συνεπώς να υποστηρίξετε στοιχηματικά μια ομάδα για να κερδίσει το πρωτάθλημα της χώρας της, μπορείτε απλά να ποντάρετε παιχνίδι με παιχνίδι και με αυτόν τον τρόπο θα έχετε κέρδος ακόμη και αν τελικά η συγκεκριμένη ομάδα δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα. Σκεφτείτε πως οι περισσότερες ομάδες που κερδίζουν το πρωτάθλημα στην Αγγλία έχουν τουλάχιστον 25 νίκες σε 38 παιχνίδια. Στοιχηματίζοντας με τον τρόπο αυτόν, αντί να δεσμεύετε τα χρήματά σας στην κάθε στοιχηματική εταιρία, θα τα έχετε στην κατοχή σας και εφόσον το ένστικτό σας δεν είναι τελείως λάθος, θα έχετε από τη συγκεκριμένη ομάδα ένα σημαντικό χρηματικό κέρδος στο τέλος της χρονιάς.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούνιος 28, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.