Ένα σφάλμα αρχάριων που μπορεί να σας στοιχίζει χρήματα

bettingΔυστυχώς για τους παίκτες του στοιχήματος, οι στοιχηματικές εταιρίες πληρώνουν μόνο τα στοιχήματα που κερδίζουν. Αναφέρουμε τη λέξη «δυστυχώς» καθώς για πολύ κόσμο που ασχολείται με το στοίχημα, φαίνεται μάλλον πιο εύκολο το να προβλέψει τα στοιχήματα που θα χάσουν παρά εκείνα που θα κερδίσουν.

Λόγω του γεγονότος αυτού, υπάρχει πολύς κόσμος που θεωρεί εσφαλμένα ότι για να βγάλει χρήματα από το στοίχημα θα πρέπει να προσπαθήσει απλά να βρει τους νικητές, πράγμα που φαινομενικά ακούγεται πολύ σωστό. Αυτό τους οδηγεί πολλές φορές στην τάση να ποντάρουν στα φαβορί των αγώνων.

Αν ρίξετε μια ματιά σε κάποιο ανταλλακτήριο στοιχημάτων, όπου η πορεία του στοιχηματικού τζίρου είναι εμφανής, θα δείτε πραγματικά πόσα χρήματα ποντάρονται υπέρ των φαβορί σε σχέση με τα χρήματα που ποντάρονται στις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό το γεγονός αποδεικνύει ουσιαστικά ότι οι περισσότεροι παίκτες που ασχολούνται με το αθλητικό στοίχημα απλά ξοδεύουν τον χρόνο και τα χρήματά τους υποστηρίζοντας κατά κόρον τα φαβορί. Ωστόσο έχουμε πει πολλές φορές ότι το πιο σημαντικό είναι να στοιχηματίζουμε σε value bets, δηλαδή σε σημεία οι αποδόσεις των οποίων είναι μεγαλύτερες από τις πραγματικές. Αν δηλαδή για παράδειγμα το διπλό του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού στο στάδιο Καραϊσκάκη είναι σε απόδοση 6,00, δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση αυτή η απόδοση και ακόμη και αν θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα χάσει, το σωστό στοιχηματικά είναι να ποντάρουμε όχι στο φαβορί, αλλά στο value bet που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το διπλό.

Ποντάρουμε λοιπόν στις επιλογές εκείνες στις οποίες οι αποδόσεις είναι μεγαλύτερες από αυτές που θεωρούμε «φυσιολογικές». Βέβαια, αυτό είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Το να αναγνωρίζει κανείς τα value bets είναι μια δεξιότητα που δεν την έχουν όλοι και δύσκολα μπορεί να αναπτύξει κανείς. Ωστόσο με την εξάσκηση όλα γίνονται. Πάντα φυσικά ακολουθείτε πρωταθλήματα, ομάδες και αθλήματα τα οποία γνωρίζετε καλύτερα. Μόνο έτσι μπορείτε να αναγνωρίσετε τα value bets, έχοντας γνώση για το αντικείμενο στο οποίο ποντάρετε.

Μην παρανοήσετε αυτό που λέμε. Δεν είναι πάντα κακό να ποντάρουμε στα φαβορί, υπάρχουν value bets ακόμη και σε πολύ μικρές αποδόσεις. Για παράδειγμα θεωρούμε ότι ακόμη και το 1,10 υπό τις ιδανικές συνθήκες και ανάλογα με το ζευγάρι των ομάδων που αγωνίζονται μεταξύ τους μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό value bet. Απλά είναι πολύ διαφορετικό για παράδειγμα αυτό την απόδοση να την έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Εορδαϊκό που αγωνίζεται στην Γ’ εθνική και άλλο κόντρα πχ. στον Παναιτωλικό.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιανουάριος 21, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.