Εκτός οικονομικών στόχων η Mybet

MybetΜη ικανοποιημένη από τα οικονομικά δεδομένα που επεδίωκε να έχει φέτος φαίνεται ότι είναι η γερμανική στοιχηματική εταιρία Mybet, καθώς η εταιρία συνέχισε  τις αρνητικές της οικονομικές επιδόσεις μέσα στο 2016, συνεχίζοντας την πτωτική πορεία που είδαμε να έχει από την αρχή του τρέχοντος έτους.

Η Mybet μέσα στα πλαίσια αυτά, ανακοίνωσε μειωμένο τζίρο σε ποσοστό 39% όσον αφορά τον τομέα του στοιχήματος και μείωση κατά 29% όσον αφορά τον τομέα των e-sports σε σχέση με πέρυσι. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από τη Mybet ότι στη διάρκεια των τριών τελευταίων μηνών, ο συνολικός τζίρος της στοιχηματικής εταιρίας η οποία λειτουργεί νόμιμα και στην Ελλάδα, βρίσκεται σε ύψος 34,7 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό αυτό ωστόσο είναι μικρότερο κατά 15,2% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2016. Όπως εκτιμάται, την μεγαλύτερη ζημιά έχει υποστεί ο τομέας του διαδικτυακού στοιχήματος πως έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα σε σχέση με το παρελθόν, υποχωρώντας από τα 8,6 εκατομμύρια ευρώ, στα μόλις 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα πριν από λίγο μόλις καιρό, η δημοφιλής στοιχηματική εταιρία φρόντισε να αλλάξει πρόεδρο, με τον κο Markus Peuler να αναλαμβάνει τη νευραλγική αυτή θέση σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη Mybet. Ο ίδιος σε δηλώσεις του προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αναφέροντας πως η εταιρία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια μεταβατική περίοδο, μέσα από την οποία θα φροντίσει να μειωθεί το κόστος λειτουργίας, αυξάνοντας ταυτόχρονα την παραγωγικότητά της. Ο κος Peuler στάθηκε επίσης στις δηλώσεις του και στο γεγονός πως τα επίγεια καταστήματα που διαθέτει στο δίκτυό της η εταιρία σημείωσαν μεγαλύτερα έσοδα κατά 4,8% ενώ υπήρξε παράλληλα ανάπτυξη και στις B2B δραστηριότητες οι οποίες όπως δείχνουν τα πιο πρόσφατα οικονομικά στοιχεία, απέδωσαν έσοδα στην τάξη του 1,6 εκατομμυρίου ευρώ.

Θα πρέπει στο σημείο αυτό ωστόσο να αναφέρουμε ότι παρά τις όποιες θετικές δηλώσεις του κ. Peuler, τον περασμένο μόλις Ιούλιο η Mybet αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στην μη αποδοτική της διαδικτυακή πλατφόρμα του πόκερ. Παράλληλα, την ίδια περίοδο του καλοκαιριού, η εταιρία υποχρεώθηκε ουσιαστικά να ρευστοποιήσει ένα μεγάλο μέρισμα από τις μετοχές που διέθετε στη γερμανική εταιρία ιπποδρομιών Pferdewetten.

Η στοιχηματική εταιρία Mybet δραστηριοποιείται νόμιμα στην χώρα μας, έχοντας εξασφαλίσει από το ελληνικό δημόσιο νόμιμη άδεια λειτουργίας στο διαδίκτυο, ενώ θα πρέπει παράλληλα να σημειώσουμε ότι αποτελεί μια από τις παλαιότερες παρουσίες στον χώρο του στοιχήματος από το 2002 μόλις, όταν δημιουργήθηκε και άρχισε τη λειτουργία της η εταιρία.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.