Εκπλήξεις στο τένις: γιατί συμβαίνουν και πως να τις προβλέψετε

Κάθε έμπειρος παίκτης του στοιχήματος γνωρίζει ότι ακόμη και τα μεγαλύτερα φαβορί κάποια στιγμή χάνουν. Συνήθως οι παίκτες ποντάρουν στα φαβορί και γι’ αυτό χάνουν, όμως πόσο ωραία θα ήταν να μπορεί κανείς να προβλέψει αυτές τις εκπλήξεις; Άλλωστε οι πιο «ζουμερές» αποδόσεις βρίσκονται στα αουτσάιντερ. Τι θα πρέπει λοιπόν να παρατηρούμε στο τένις προκειμένου να εντοπίσουμε αυτές τις εκπλήξεις που θα μας πληρώσουν τελικά καλά;

Προβλήματα φυσικής κατάστασης

Είναι πάντα καλό να γνωρίζουμε τα νέα που αφορούν την φυσική κατάσταση και τους τραυματισμούς των παικτών. Προφανώς ένας τραυματισμένος παίκτης του τένις δεν μπορεί να παίξει καλά και ακόμη και τεράστια φαβορί μπορούν να χάσουν σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. Οι κουρασμένοι παίκτες είναι επίσης πιθανό να περάσουν δύσκολα απογεύματα, ειδικά εάν επιπλέον και οι συνθήκες είναι δύσκολες. Θα πρέπει να σας ενδιαφέρουν οι περιπτώσεις εκείνες που υπάρχει κάποιος παίκτης που επιστρέφει από κάποιον τραυματισμό. Εάν οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν τον αντίπαλο του συγκεκριμένο παίκτη ως αουτσάιντερ, πηγαίνετε κόντρα σε αυτές με αυτοπεποίθηση. Οι τραυματισμοί δεν ξεπερνιούνται τόσο εύκολα και κανείς δεν μπορεί να παίξει στο 100% των δυνατοτήτων του από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Μπορεί να χρειαστούν πολλά παιχνίδια μέχρι ο παίκτης να επιστρέψει σε καλή φυσική κατάσταση.

 

Κακή φόρμα

Σίγουρα το καταλαβαίνετε. Η φόρμα κάθε αθλητή είναι σημαντική και μπορεί να κάνει κακούς παίκτες να επιτύχουν μεγάλους θριάμβους. Όσο κερδίζουν οι παίκτες αποκτούν όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτό τους κάνει να πάνε βήματα παραπέρα. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες που κινούνται πτωτικά, συνήθως βρίσκονται σε περίοδο κάμψης για μεγαλύτερες περιόδους χρονικά. Εάν βρείτε κάποιον μέτριο παίκτη σε καλή κατάσταση αγωνιστικά να αγωνίζεται κόντρα σερ κάποιον που παρουσιάζεται να είναι σε πτώση, ίσως να είναι μία καλή περίπτωση να ποντάρετε υπέρ του μέτριου παίκτη, σε υψηλή απόδοση.

 

Κακά ζευγάρια

Πολύ απλά, οι παίκτες έχουν πάντα κάποιους συγκεκριμένους αντιπάλους με τους οποίους δεν τα πάνε καλά μακροπρόθεσμα. Αυτό μπορεί να οφείλεται για παράδειγμα στο διαφορετικό στυλ παιχνιδιού των δύο αντιπάλων που ευνοεί τον έναν από τους δύο. Οι παίκτες με ισχυρό σερβίς για παράδειγμα έχουν μεγάλο πρόβλημα κόντρα σε παίκτες που μπορούν να υποδέχονται αποτελεσματικά τα σερβίς, γιατί αυτό είναι το ισχυρό τους όπλο επιθετικά και πιθανότατα να μην διαθέτουν κάποιο άλλο. Το ιστορικό των αναμετρήσεων των παικτών κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο έχει συνεπώς τεράστια σημασία. Για παράδειγμα ο Andy Roddick έχει ένα εξαιρετικά κακό σερί για τον ίδιο κόντρα στον Roger Federer. Πιστεύετε ότι είναι μόνο η διαφορά δυναμικότητας που μετρά, σίγουρα όχι. Το πρόβλημα για τον Roddick είναι πως ο Federer μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το μεγάλο του όπλο. Να έχετε κατά νου πως ορισμένοι παίκτες θεωρούνται ως αουτσάιντερ ακόμη και κόντρα σε αντιπάλους τους οποίους έχουν νικήσει και αυτό συχνά είναι λάθος. Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν.

Τα τουρνουά

Ο συγκεκριμένος παράγοντας ισχύει κυρίως για τα μικρότερα τουρνουά, που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Ίσως να έχετε παρατηρήσει πως στα μικρά τουρνουά οι εκπλήξεις είναι περισσότερες. Αρκετοί παίκτες δεν παίρνουν πολύ στα σοβαρά αυτά τα τουρνουά, ενώ αντίθετα πολλοί μέτριοι παίκτες βλέπουν τα συγκεκριμένα τουρνουά ως μια πραγματική ευκαιρία να κάνουν την υπέρβαση. Αξίζει πάντα να ποντάρει κανείς υπέρ των τοπικών παικτών, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις έχουν συνήθως πολύ καλές εμφανίσεις. Αισθάνονται πως έχουν πλεονέκτημα παίζοντας εντός έδρας και σε πολλές περιπτώσεις έχουν καταφέρει να επικρατήσουν κόντρα σε μεγάλα «ονόματα» του αθλήματος.

 

Χάντικαπ

Είναι πάντα σημαντικό να αποφασίσετε εάν θέλετε να υποστηρίζετε κάποιο φαβορί ποντάροντας στη νίκη του. Ορισμένες φορές είναι ασφαλέστερη επιλογή να υποστηρίξει κανείς τα αουτσάιντερ να καλύψουν το (συνήθως υψηλό) χάντικαπ. Αυτή είναι δική σας απόφαση. Ωστόσο, μπορούμε να πούμε πως σε γενικές γραμμές είναι μάλλον καλύτερο το ποντάρισμα στην αγορά της νίκης χωρίς χάντικαπ. Εάν πιστεύετε πως το αουτσάιντερ έχει κάποια πιθανότητα νίκης, απλά ποντάρετε σε αυτή. Η (συχνά τεράστια) διαφορά στις αποδόσεις αξίζει τις περισσότερες φορές το αυξημένο ρίσκο. Επιπλέον, οι κακοί παίκτες μπορεί να κάνουν κάποιο πολύ κακό σετ (πχ. 6-0 ή 6-1) και στην περίπτωση αυτή το χάντικαπ χάνεται.

Συνολικά θέλουμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι το ποντάρισμα στα αουτσάιντερ στο τένις μπορεί να αποδειχθεί πολύ κερδοφόρο. Πάντα ωστόσο πρέπει να συνυπολογίζετε μια σειρά σημαντικών παραγόντων, όμως οι αποδόσεις είναι συνήθως πολύ υψηλές και εγγυώνται εξαιρετικό κέρδος σε περίπτωση νίκης. Δείτε λοιπόν τις αποδόσεις και αποφασίστε.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 22, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.