Εγκαταλείποντας την προσπάθεια στο στοίχημα πριν καν ξεκινήσουμε

bettingplanΠολλές φορές ακούμε ιστορίες παικτών του στοιχήματος που αποφασίζουν να ακολουθήσουν τις στοιχηματικές προβλέψεις κάποιου ατόμου ή κάποιας ιστοσελίδες και στη συνέχεια το μόνο που καταφέρνουν είναι να χάσουν χρήματα και τελικά να εγκαταλείψουν αυτή τους την προσπάθεια. Στη συνέχεια, αρκετοί από αυτούς τους ίδιους παίκτες απλά αναζητούν κάποια άλλη πηγή προγνωστικών ή κάποιο νέο στοιχηματικό σύστημα να ακολουθήσουν. Ωστόσο το πιο πιθανό είναι και πάλι να τα παρατήσουν πριν ακόμη ουσιαστικά ξεκινήσουν.

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο αυτοί οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν κερδίζουν χρήματα, αλλά αντίθετα χάνουν, δεν είναι επειδή το άτομο ή η ιστοσελίδα που ακολουθούν για τα στοιχήματά που κάνουν δεν είναι καλά. Είναι τις περισσότερες φορές επειδή δεν έχουν υπομονή και πειθαρχία.

Δύο μέρες, δύο εβδομάδες ή ακόμη και ένας μήνας αποτελεσμάτων δεν είναι συνήθως αρκετός προκειμένου να διαπιστώσουμε ένα οι προβλέψεις που μας δίνει κάποιος είναι καλές ή όχι. Το στοίχημα είναι ξεκάθαρα ένα παιχνίδι αριθμών. Δεν γίνεται να κερδίζουμε το κάθε στοίχημα που πραγματοποιούμε, αλλά εάν τα στοιχήματά μας έχουν όπως λέμε «value» ή αξίζουν, όπως θέλετε πείτε το, τότε έχουμε το πλεονέκτημα. Σε αυτή την περίπτωση τα κέρδη θα αρχίσουν να έρχονται μακροπρόθεσμα.

Όμως όταν ένας παίκτης αποφασίζει να μην ακολουθήσει σταθερά τα προγνωστικά κάποιου ή την στοιχηματική στρατηγική που έχει επιλέξει για αρκετό χρονικό διάστημα, τότε δεν προσφέρει στον εαυτό του αρκετό χρόνο και αριθμό στοιχημάτων ώστε το πράγμα να αρχίσει να δουλεύει υπέρ του.

Είναι σημαντικό λοιπόν κάποιος να διαθέτει ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό ως κεφάλαιο, το οποίο να του επιτρέπει να αντιμετωπίσει τα κακά σερί στοιχημάτων που αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά παράλληλα να διαθέτει και εμπιστοσύνη στην μέθοδο που έχει επιλέξει και να παραμένει πιστός σε αυτή.

Εάν κάνετε μόνοι σας τις στοιχηματικές σας επιλογές, μπορείτε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας ποντάροντας μόνο στα «χαρτιά» αρχικά, δηλαδή να καταγράφετε απλά τα στοιχήματά σας και τα κέρδη και τις απώλειες, χωρίς να ποντάρετε πραγματικά.

Ακόμη, εάν ακολουθείτε κάποιο άτομο ή ιστοσελίδα που σας δίνει προγνωστικά, μπορείτε να έχετε πραγματικά εμπιστοσύνη μόνο ακολουθώντας όσους έχουν πραγματικά δείξει σημαντικά δείγματα επιτυχίας σε βάθος χρόνου και όχι απλά κάποιον που απλά ανακαλύψατε κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο. Αν το στοίχημα ήταν τόσο εύκολο και τα κέρδη έρχονταν τόσο άμεσα και γρήγορα τότε όλοι θα ήμασταν πλούσιοι. Επειδή όμως δεν συμβαίνει αυτό, είναι η συνέπεια, η μεθοδικότητα, η μελέτη και η υπομονή που πραγματικά κάνουν τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην αποτυχία και στην επιτυχία.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιανουάριος 11, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.