«Εφιάλτες» με τη Λέστερ βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες

leicebetΗ φετινή εκπληκτική πορεία της Λέστερ στο αγγλικό πρωτάθλημα μας έχει εκπλήξει ευχάριστα όλους μας και ιδιαίτερα τους φίλους και οπαδούς της αγγλικής ομάδας που βλέπουν ότι η ομάδα τους βρίσκεται πολύ κοντά σε μία από τους μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου, κάτι σαν την κατάκτηση του Euro από την Ελλάδα το 2004 θα λέγαμε… Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που βρίσκουν αυτό το σενάριο να τους πέφτει λίγο «βαρύ» και ιδιαίτερα πολλές στοιχηματικές εταιρίες που σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος της Premier League από τη Λέστερ, θα κληθούν να δώσουν εκατομμύρια σε όσους «τρελούς» είχαν στοιχηματίσει έστω και μικρά ποσά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε πολλές περιπτώσεις η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λέστερ ξεπερνούσε σε απόδοση το 5000 προς 1 και παίχτηκαν αρκετά λεφτά σε αυτή την στοιχηματική αγορά!

Μπορεί κάποιος να το πει ίσως διόραση, ήσουν τρελό πάθος για την ομάδα του, ακόμη και τρέλα, το γεγονός είναι ότι υπάρχει σημαντική πιθανότητα κάποιοι να γίνουν πάμπλουτοι ή να πιάσουν ένα καλό μεροκάματο ποντάροντας μόλις λίγα ευρώ.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της βρετανικής στοιχηματικής Skybet, συμφερόντων του ομώνυμου τηλεοπτικού δικτύου. Η Skybet λοιπόν στην αρχή της χρονιάς προσέφερε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λέστερ σε απόδοση 5000. Αργότερα βέβαια, ανάλογα με την πορεία της ομάδας η απόδοση αυτή σταδιακά μειώθηκε, πέφτοντας στο 1000 προς 1 τον Νοέμβριο, έως ότου να έχει φτάσει αυτή τη στιγμή, στα μέσα Φεβρουαρίου, στο 3 προς 1.

 

Εκατομμύρια τα κέρδη των τυχερών παικτών

Υπολογίζεται ότι είκοσι πελάτες της Skybet θα κερδίσουν συνολικά περί το 1 εκατομμύριο βρετανικές λίρες (περίπου 1,28 εκατομμύρια ευρώ) αν τελικά η Λέστερ πάρει το πρωτάθλημα. Επιπλέον, υπάρχει ένας ακόμη πελάτης της εταιρίας που θα κερδίσει το ποσό των 200.000 λιρών (258.000 ευρώ), καθώς είχε ποντάρει 40 λίρες από την αρχή, στην απόδοση του 5000 προς 1… Έτσι συνολικά μόνο η Skybet, σε περίπτωση πραγματοποίησης του συγκεκριμένου σεναρίου θα κληθεί να βγάλει από τα ταμεία της 5 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας (6,44 εκατομμύρια ευρώ) και φυσικά όπως καταλαβαίνετε δεν είναι η μοναδική στοιχηματική ιστοσελίδα που θα κάνει κάτι αντίστοιχο, καθώς οι αποδόσεις κυμαίνονταν λίγο πολύ στα ίδια, κολοσσιαία επίπεδα, για αρκετούς μήνες, πριν καταλάβουν ότι υπάρχει σημαντική πιθανότητα η Λέστερ τελικά από πρώτο φαβορί για υποβιβασμό στην Championship να βρεθεί να είναι από τα 1-2 μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League.

Το γεγονός είναι ότι λίγοι αγώνες απέμειναν ακόμη μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Δεν θα αργήσουμε πολύ λοιπόν να δούμε ποιος τελικά θα είναι αυτός που θα γελάσει και ποιος εκείνος που θα κλάψει στο τέλος. Εμάς πάντως η Λέστερ στοιχηματικά μας βοήθησε πολύ φέτος…

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

 

 

 

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.