Διαχείριση χρημάτων και στοίχημα: Οι βασικοί κανόνες

Diaxirisi XrimatonΟποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί επιτυχημένα με το αθλητικό στοίχημα θα σας πει ότι η διαχείριση των χτημάτων αποτελεί πραγματικά το Α και το Ω για σταθερά κέρδη. Υπάρχουν αρκετά ακόμη σημεία που πρέπει να προσέξει κανείς όσον αφορά γενικότερα τα πονταρίσματα του, προκειμένου να μετατρέψει τις χρηματικές απώλειες σε κέρδη. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά που σας προτείνουμε παρακάτω προκειμένου να αυξήσετε περισσότερο τα κέρδη σας, περιορίζοντας ταυτόχρονα τον κίνδυνο και τα χαμένα στοιχήματα.

Επιλογή του ποσού του κεφαλαίου

Το πρώτο πράγμα για το οποίο θα πρέπει να αποφασίσετε όταν ξεκινήσετε να ασχολείστε με το στοίχημα, θα είναι το ποσό του χρηματικού κεφαλαίου το οποίο θα χρησιμοποιήσετε για τα πονταρίσματά σας. Φυσικά θα πρέπει να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για τον λόγο αυτό τα χρήματα τα οποία μπορείτε να ρισκάρετε να χάσετε. Τα όρια είναι πάντα σχετικά και αφορούν το πορτοφόλι του καθενός αν και θα μπορούσαμε να προτείνουμε ότι 300-500 ευρώ αποτελούν ένα καλό ποσό για ξεκίνημα. Μια τακτική που ακολουθούν πολλοί επιτυχημένοι παίκτες είναι τα λεγόμενα flat stakes, δηλαδή πονταρίσματα με το ίδιο χρηματικό ποσό σε κάθε παιχνίδι, με ένα ποσοστό όχι πάνω από το 5% του κεφαλαίου. Είναι καλό βέβαια, μετά από 15 ή 20 στοιχήματα να αναθεωρήσετε ενδεχομένως τα πονταρίσματά σας, ιδιαίτερα εάν το κεφάλαιό σας άλλαξε σημαντικά σε σχέση με το αρχικό.

Το μονά αποδεκτά αποτελούν το «κλειδί»

Αρκετοί παίκτες του στοιχήματος δελεάζονται από τις πολύ μεγάλες αποδόσεις που μπορούν να προέλθουν από τα πονταρίσματα σε παρολί. Παρότι τα παρολί αποτελούν  μια ενδιαφέρουσα και σεβαστή πρόταση στοιχηματικά, οι περισσότεροι επιτυχημένοι παίκτες του στοιχήματος ποντάρουν κατά κύριο λόγο σε μονά αποδεκτούς αγώνες. Στα παρολί θα χάσετε το στοίχημά σας ακόμη και αν προβλέψετε για παράδειγμα τα 4 από τα 5 παιχνίδια του δελτίου, γεγονός που αυξάνει κατά πολύ τον κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας. Από την άλλη πλευρά αν είναι κερδοφόρες οι 3 από τις 5 επιλογές σας σε μονά αποδεκτούς αγώνες, έχετε σημαντικό κέρδος μακροπρόθεσμα.

Ακολουθώντας πιστά τη στρατηγική

Η πρότασή μας είναι να στοιχηματίζετε γενικότερα σε μονά αποδεκτούς αγώνες αποδόσεων 1,75-2,25. Εάν καταφέρετε κάποιο επιτυχημένο σερί επιτυχιών ενδέχεται να μπείτε στον πειρασμό να ποντάρετε περισσότερα χρήματα από το 5% του κεφαλαίου σας, όμως αυτό αποτελεί ένα πολύ συνηθισμένο λάθος, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί παίκτες του στοιχήματος να χάσουν τα χρήματά τους. Συνεπώς δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αλλάζετε την στρατηγική σας με μεγαλύτερα πονταρίσματα. Τα επιτυχημένα και τα αποτυχημένα σερί είναι μέσα στο πρόγραμμα και προκύπτουν αρκετά συχνά, τόσο στους έμπειρους, όσο και στους λιγότερο επιτυχημένους παίκτες του στοιχήματος. Ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστεί το ζήτημα είναι η πιστή προσήλωση στη στοιχηματική στρατηγική σας.

Άνοιγμα λογαριασμών σε πολλαπλές στοιχηματικές εταιρείες

Το μεγάλο πλεονέκτημα του να δημιουργήσετε και να διατηρείτε πολλαπλούς στοιχηματικούς λογαριασμούς σε διαφορετικές εταιρίες διαδικτυακού στοιχήματος είναι ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα σπέσιαλ μπόνους που προσφέρουν και τα δωρεάν στοιχήματα. Επιπλέον όταν έχετε κάνει την επιλογή του αγώνα σας προσφέρεται η δυνατότητα να ελέγξετε τις αποδόσεις και να βρείτε το σημείο που θέλετε στην υψηλότερη απόδοση της αγοράς. Οι αποδόσεις από εταιρία σε εταιρία αλλάζουν και μάλιστα πάρα πολύ σε ορισμένες περιπτώσεις, έως και 0,20-0,30! Γιατί λοιπόν να μην φροντίσετε να μεγιστοποιείτε τα κέρδη σας αφού σας δίνεται αυτή η ευκαιρία; Ορισμένες εταιρίες δίνουν καλύτερες αποδόσεις σε αγορές over/under κλπ., άλλες είναι καλύτερες στο Asian Handicap και άλλες προσφέρουν καλύτερες επιλογές στις χαμηλές τους αποδόσεις ή αντίστοιχα άλλες στις υψηλές αποδόσεις.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.