Διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων για διαδικτυακά στοιχήματα αθλημάτων

Υπάρχουν πολλά μεγάλα μέρη για να στοιχηματίσετε σε αθλήματα στο διαδίκτυο, στην πραγματικότητα πολλές από τις κορυφαίες αλυσίδες καταστημάτων για στοιχήματα στο Ηνωμένο Βασιλείο έχουν τμήματα όπου οι παίκτες μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα. Όταν ποντάρετε σε μια εταιρεία επικυρωμένη από την Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών (Ηνωμένο Βασίλειο), μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή είναι μια καλά οργανωμένη επιχείρηση που δίνει νικητές με άμεσες ελεύθερες πληρωμές. Φυσικά υπάρχουν και καλοί διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά υπάρχει πάντα το θέμα των νόμων. Όταν σκέφτεστε να επισκεφθείτε τόπους στοιχημάτων εκτός Ηνωμένου Βασιλείου είναι σημαντικό να λάβετε υπόψιν σας την φήμη τους.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Στοιχημάτισε Διαδικτυακά στο Ηνωμένο Βασίλειο Επικυρωμένο Bet365

Προσωπικά ένα από τα αγαπημένα μας είναι το Ladbrokes.com. Το Ladbrokes είναι ένα τεράστιο πρακτορείο με έδρα το Harrow, στην Αγγλία και έχει πάνω από 2.200 ζωντανά καταστήματα στοιχημάτων τα οποία κατανέμονται μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας και του Βελγίου. Η εταιρεία τους έχει μια ιστορία που χρονολογείται από το 1886 στις ιπποδρομίες και το 1961 σε αθλητικά στοιχήματα. Η ιστοσελίδα τους δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2000 και λειτουργεί εδώ και περισσότερο από δέκα χρόνια χωρίς να έχει δημιουργήσει παράπονα για τις πληρωμές. Είναι δύσκολο να κάνετε λάθος χρησιμοποιώντας μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία και αποδεδειγμένο ιστορικό, η Ladbrokes  έχει και θα σας προσφέρει ένα δωρεάν στοίχημα των €10.

Μια άλλη καλή επιλογή είναι το Bet365.com το οποίο είναι απίστευτα παρόμοιο με τη Ladbrokes. Το Bet365 έχει επίσης μια μακρά παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο με ζωντανά καταστήματα στοιχημάτων. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας τους βρίσκονται στο Staffordshire της Αγγλίας και η διαδικτυακή επιχείρηση στοιχημάτων είναι πλήρως χορηγημένη και ρυθμισμένη από την Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών του ΗΒ. Οι νέοι παίκτες του Bet365 καλωσορίζονται με ένα 100% μέχρι και $200 μπόνους.

Στην αρχική σελίδα μας καλύπτουμε τη σημασία της χρήσης πολλαπλών online πρακτορείων για να μπορείτε να στοιχηματίζετε πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις. Για το λόγο αυτό προτείνουμε να έχετε λογαριασμούς και στο Bodog και στο Bet365 ή το Ladbrokes, καθώς και στο Betfair.com. Η Betfair δεν είναι στην πραγματικότητα σελίδα στοιχημάτων αλλά είναι ένα online ανταλλακτήριο στοιχημάτων όπου τα μέλη μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματα ο ένας εναντίον του άλλου. Υπάρχει πολύ δράση στο site τους με πάνω από 2 εκατομμύρια μέλη, και η εταιρεία τους είναι αρκετά αξιόπιστη. Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις τους δόθηκε το βραβείο Queens για τις επιχειρήσεις, το οποίο είναι ένα βραβείο που δίνεται απ ‘ευθείας από τη Βασίλισσα της Αγγλίας, μία φορά το χρόνο. Η Betfair είναι όχι μόνο ένα ασφαλές μέρος για να στοιχηματίσετε, αλλά είναι το προτιμώμενο online site στοιχημάτων από τους  επαγγελματίες των στοιχημάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα αν θέλετε να λάβετε ένα δωρεάν στοίχημα των £25 χωρίς να κινδυνεύσετε.

Τώρα που πιθανόν να έχετε βρει ένα online πρακτορείο  σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τη σελίδα μας σχετικά με την στρατηγική για τα αθλητικά στοιχήματα.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2014 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.