Διαχείριση Χρηματοδότησης για το Στοίχημα στο Ποδόσφαιρο

FAQsΤο ποδοσφαιρικό στοίχημα είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά πολλά ψυχαγωγικά μέσα αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί επίσης να είναι κερδοφόρα. Σε αυτό το άρθρο δεν θα εξετάσουμε τους κινδύνους του τζόγου, και δεν θα κάνουμε διάλεξη σχετικά με τη διατήρηση του ελέγχου. Αν αυτοί είναι οι τομείς που σας προβληματίζουν ελπίζουμε κάποια μέρα να βρείτε βοήθεια, αλλά πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν είμαστε ικανοί να κανουμε πολλά για να σας πείσουμε. Αυτό που θα αναφέρουμε εδώ είναι η διαχείριση των χρημάτων.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Ο λόγος που οι περισσότεροι παίκτες χάνουν, δεν είναι επειδή είναι απαίσιοι στην επιλογή νικητών, αλλά μάλλον επειδή στοιχηματίζουν πάρα πολλά σε κάθε παιχνίδι, έχουν τάσεις να προκαλούν απώλειες, ή ακόμα χειρότερα να δοκιμάζουν την χρήση κάποιου συστήματος του στοιχήματος. Η αλήθεια είναι ότι το κερδοφόρο στοίχημα αθλημάτων έχει να κάνει με τον ρυθμό ενός αλόγου και όχι με την ταχύτητα του. Για να κατανοήσετε την ορθή διαχείριση των χρημάτων σας πρέπει πρώτα να κατανοήσετε τον τρόπο που οι πράκτορες στοιχημάτων καθορίζουν τις αποδόσεις τους.

Πώς οι πράκτορες τιμολογούν τις αποδόσεις

Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα στοίχημα από το Europa League για έναν αγώνα στης 12 Μαίου 2010, μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Φούλαμ. Οι αποδόσεις που δημοσιεύθηκαν από το Bodog.com είναι οι παρακάτω:

Ατλέτικο Μαδρίτης -0.5 (2.30)

Φούλαμ. +0.5 (1.67)

Για να το εξηγήσουμε αυτά στα γρήγορα κάθε $1 που στοιχηματίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης σας δίνει πίσω $2.30 αν κερδίσει και θα καλύψει το άνοιγμα του -0.5 , αλλιώς αυτό το δολλάριο θα χαθεί. Αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος αντί για να νικήσει η Φούλαμ γιατί δέχτηκε 0.5 γκολ, έτσι εξηγήται και το σύμβολο της πρόσθεσης. Οι πιθανότητες της Φούλαμ είναι 2.3 έτσι αυτό σημαίνει ότι σε κάθε $1 διακινδυνεύθηκαν $1.67 αν η Φούλαμ κερδίσει ή αν καλύψει το άνοιγμα σε περίπτωση ισοπαλίας.

Αυτό που οι περισσότεροι παίκτες στοιχημάτων σε αθλήματα αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν είναι ότι οι πιθανότητες αυτές καθορίζονται από την αγορά. Εάν 10 παίκτες εμφανιστούν και στοιχηματίσουν το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο για την Φούλαμ, τότε το Bodog πιθανό να προσαρμόσει τις γραμμές του για την Φούλαμ στο 1,66 – 1,62 (στην πραγματικότητα εξαρτάται από το πόσο είναι το στοίχημα) και οι πιθανότητες για την Ατλέτικο Μαδρίτης θα βελτιωθούν κατά ισάξιο ποσό. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν φορές που οι ιθύνοντες των πιθανοτήτων ρυθμίζουν τις γραμμές βασιζόμενοι σε αυτό που οι πελάτες τους κάνουν και όχι σε αυτό που είναι οι πραγματικές αποδόσεις.

Μονάδα μεγέθους και Επεξήγηση Χρημάτων

Τώρα που έχουμε καλύψει το θέμα των αποδόσεων το επόμενο σημαντικό θέμα είναι η αγορά γραμμής. Έχουμε καλύψει αυτό το θέμα στην αρχική σελίδα μας στο Euro Cup στοίχημα την οποία σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μελετήσετε. Γνωρίζοντας τον τρόπο αγοράς τώρα χρειάζεται να σας δείξουμε την στρατηγική του στοιχήματος για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τους νικητές και να ποσολογήστε τις άκρες. Αυτό το εξελιγμένο θέμα θα το αναλύσουμε σε ένα μελλοντικό άρθρο, αλλά για να μπείτε στο πνεύμα της σωστής διαχείρισης χρημάτων αυτό που πρέπει να κάνετε είναι το εξής. Να βάλετε κατά μέρος ένα ποσό χρημάτων που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά αν χάσετε, τα οποία έχουν ως μοναδικό σκοπό να στοιχηματίσετε σε κάποιο άθλημα, το ποσό αυτό είναι η χρηματοδότησή σας. Στη συνέχεια διαιρέστε τη χρηματοδότησή σας με το 100 και αυτό θα γίνει το μέγεθος της μονάδας σας.

Μία μονάδα μεγέθους είναι το βασικό ποσό που στοιχηματίζετε ανά αγώνα. Τώρα, σε έναν αγώνα θα πρέπει να έχετε τέσσερις επιλογές στοιχήματος: 1 μονάδα παιχνιδιού, 2 μονάδες παιχνιδιού, 3 μονάδες παιχνιδιού και 4 μονάδες παιχνιδιού. Εν ολίγοις διακινδυνεύετε το 1-4% των χρημάτων σας ανά στοίχημα. Η απόφαση σχετικά με τον αριθμό των μονάδων για να στοιχηματίσετε σε ένα παιχνίδι θα πρέπει να βασίζεται στην άκρη που έχετε στο παιχνίδι. Στα στοιχήματα για τα οποία δεν είστε σίγουροι στοιχηματίστε μια μονάδα. Στα στοιχήματα που είστε πιο σίγουροι στοιχηματίσετε επιπλέον μονάδες. Ως γενική κατευθυντήρια γραμμή, πάνω από τα μισά στοιχήματά σας θα πρέπει να παίζονται με μια μονάδα.

Ο Πραγματικός Λόγος για τον οποίο Κερδίζει το Σπίτι

Ας πούμε ότι σας προσφέρω $55 έως $45 για το γύρισμα ενός νομίσματος. Θα δεχτείτε αυτό το στοίχημα; Θα ήσασταν ανόητοι να μην έχετε δεχτεί αυτό το στοίχημα ξανά και ξανά, γιατί θα ήσασταν ένας τεράστιος νικητής, και αυτό είναι εγγύηση. Τώρα ας πούμε ότι άλλαξε η διάταξη και απαιτείται να ποντάρετε το 20% των χρημάτων σας σε κάθε γύρισμα. Είναι μόνο το 20% και έτσι φαίνεται μάλλον ασφαλές έτσι δεν είναι; Άλλωστε έχετε ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Λάθος, ξανασκεφτείτε το! Υπάρχει στατιστικά λιγότερο από το ένα μισό τοις εκατό πιθανότητες ότι ένας παίκτης θα μπορούσε να αντέξει 500 στοιχήματα, στοιχηματίζοντας 20% των χρημάτων του σε μια άκρη του 10%.

Η νίκη στο στοίχημα των αθλημάτων συνδέεται με την διαχείριση των χρημάτων. Ο λόγος για τον οποίο οι παίκτες χάνουν είναι γιατί ακομα και αν στοιχημαίζουν με μεγάλες άκρες, καταλήγουν να στοιχηματίζουν πάρα πολλά ανά παιχνίδι.

Αποφύγετε τα Συστήματα διπλασιασμου και τη προκάλεση απωλειών

Όσον αφορά το σύστημα διπλασιασμού μην το δοκιμάσετε. Υπάρχει μία στις εξήντα τρεις πιθανότητες να χάσετε 3 με 6 στοιχήματα στην σειρά. Για έναν τυπικό παίκτη, κάποιον που στοιχηματίζει σε πολλά διαφορετικά αθλήματα και πρωταθλήματα, από 0-6 κατευθύνσεις θα προκύψουν μία φορά το μήνα ή κάθε άλλο μήνα, και 0-8 γραμμές θα εμφανιστούν μία ή δύο φορές ανά έτος. Το διπλό σύστημα δεν λειτουργεί και είναι ένα εργαλείο των πρακτόρων που το επικαλούνται για να κάνουν μακροπρόθεσμα κέρδη.

Ελπίζουμε να έχετε αρχίσει να βλέπετε καλύτερα τα πράγματα. Παίξτε με ασφάλεια με ποσοστό 1-4% με αυτοπεποίθηση και όχι βασισμένοι σε προηγούμενα αποτελέσματα και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε πολλά χρήματα στοιχηματίζοντας σε αθλήματα. Στοιχηματίστε πολλά χρησιμοποιώντας την ταχύτητα ενός αλόγου και όχι τον ρυθμό της στρατηγικής από την οποία θα βρείτε από νωρίς τον εαυτό σας να χάνει.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.