Δεν ανανεώνεται και για τον επόμενο χρόνο η συνεργασία ΠΑΟΚ – Sportingbet

Την ολοκλήρωση μια επιτυχημένης εμπορικής συνεργασία είχαμε με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής ποδοσφαιρικής περιόδου πριν από λίγες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, μετά από δύο ποδοσφαιρικές σεζόν φαίνεται τελικά να έφτασε στο τέλος της η χορηγική συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στην στοιχηματική εταιρία Sportingbet. Να θυμίσουμε, πως η στοιχηματική εταιρία που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια νόμιμα στη χώρα μας, έχοντας εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από το ελληνικό Δημόσιο, αποτέλεσε τον χρυσό χορηγό της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη και κυπελλούχου Ελλάδας για φέτος, για τις αγωνιστικές περιόδους 2015 – 16 και 2017 – 18 που μόλις ολοκληρώθηκε. Το λογότυπο της Sportingbet, συγκεκριμένα, υπήρχε στο μπροστινό μέρος της επίσημης εμφάνισης του Δικεφάλου του Βορρά, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις στις οποίες έλαβε μέρος (πρωτάθλημα Ελλάδος και κύπελλο Ελλάδος), όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις οποίες μετείχε (προκριματικά Champions League και κύπελλο Europa League).

Η συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου χορηγίας ανάμεσα στις δύο πλευρές αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των φετινών play off του ελληνικού πρωταθλήματος της Superleague, ενώ η στοιχηματική εταιρία Sportingbet έσπευσε στη συνέχεια να δημοσιοποιήσει σχετική ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας της αυτής με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία εκτός των άλλων φροντίζει να ευχαριστήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την έως τώρα συνεργασία τους, η οποία υπήρξε ομαλή και επιτυχημένη.

Πιο συγκεκριμένα η Sportingbet αναφέρει στην ανακοίνωσή της αρχικά πως ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην διάρκεια της οποίας η δημοφιλής στοιχηματική εταιρία κατάφερε να συνδέσει το όνομά της με την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ τα τελευταία 14 χρόνια. Στην ανακοίνωση γίνεται επίσης αναφορά στην πολύ καλή αγωνιστική πορεία του ΠΑΟΚ σε ελληνικό πρωτάθλημα και σε Ευρώπη τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ η ανακοίνωση κλείνει με την ευχή της στοιχηματικής εταιρίας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει κάθε δυνατή επιτυχία όσον αφορά τους επόμενους στόχους της.

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως προς παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο νέος συνεργάτης – χορηγός φανέλας του ΠΑΟΚ την προσεχή και τις επόμενες αγωνιστικές σεζόν, ενώ παράλληλα δεν γνωρίζουμε εάν και από την πλευρά της η στοιχηματική εταιρία Sportingbet θα φροντίσει να προσχωρήσει σε κάποια νέα συνεργασία χορηγίας με κάποια μεγάλη ή μικρότερη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Superleague ή της Football League ή ενδεχομένως και σε κάποια άλλη ομάδα σε άλλο άθλημα όπως άλλωστε συνηθίζει να πράττει τα τελευταία χρόνια.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούνιος 5, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.