Χορηγός του Spetses Mini Marathon 2016 η Interwetten

InterwettenΗ στοιχηματική εταιρία Interwetten,  η οποία υπήρξε η πρώτη εταιρεία στο χώρο του Online Gaming, καταφέρνοντας να πει στον κόσμο του διαδικτύου το 1996, ενώ δύο χρόνια αργότερα έγινε και η πρώτη στοιχηματική εταιρία που έκανε την εμφάνισή της στην Ελληνική αγορά, αποτέλεσε υπερήφανο Χορηγό του Spetses mini Marathon (SMM) 2016.

Το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός για το νησί των Σπετσών και την Ελλάδα, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο από 7 έως 9 Οκτωβρίου 2016, αποτελεί αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες σε ενδιαφέρον κοινωνικές διοργανώσεις της χώρας με παράλληλα αθλητικό ενδιαφέρον, η οποία έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει ως ένα από τα πιο δυναμικά γεγονότα της χρονιάς για τα έξι τελευταία συναπτά έτη. Μέσα σε αυτά λοιπόν τα πλαίσια, η Interwetten φρόντισε να αγκαλιάσει με θέρμη τον θεσμό, αναδεικνύοντας την άθληση, ως καθημερινό τρόπο ζωής.

 spetses1

Η ενεργή συμμετοχή της δημοφιλούς στοιχηματικής εταιρίας

Η  Interwetten, υποστηρίζοντας τη σημασία του εθελοντισμού, έδωσε στους 350 εθελοντές αλλά και σε κάθε νικητή ξεχωριστά, πλούσια και πολλά σε πλήθος δώρα. Μεταξύ όλων των άλλων, το βράδυ της 2ης ημέρας των αγώνων υποδέχθηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, το οποίο βρίσκεται στις Σπέτσες φίλους και συνεργάτες της διοργάνωσης χαρίζοντας σε όλους αναμνηστικές πλακέτες. Με την ενεργή παρουσία της στοιχηματικής εταιρίας σε τόσο σπουδαίες διοργανώσεις, η Interwetten επιδιώκει εκτός των άλλων και την ενεργή συμμετοχή όλων σε δραστηριότητες ευεξίας, επικροτώντας με αυτό τον τρόπο την ευγενή άμιλλα και την προσπάθεια του κόσμου.

Αναφερόμενος στην επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα διεξαγωγή της σημαντικής αυτής διοργάνωσης, ο κος Μάριος Λευκαρίτης, Διευθυντής της ζώνης Νοτιοανατολικής Ευρώπης της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στην Interwetten Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για πρώτη χρονιά στηρίζουμε την κορυφαία αθλητική διοργάνωση του Spetses mini Marathon στις πανέμορφες Σπέτσες! Οι κοινές αξίες που πρεσβεύουν τόσο η Interwetten όσο και το Spetses mini Marathon αποτελούν εχέγγυα της συνεργασίας μας και στις μελλοντικές διοργανώσεις».

spetse2

 

Σημαντικές προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια

Όπως φαίνεται λοιπόν και όπως εκφράστηκε ρητά από τον κο Μάριο Λευκαρίτη, διάθεση της Interwetten είναι και στις προσεχείς διοργανώσεις να αποτελέσει τον χορηγό της εν λόγω διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει ότι σίγουρα με την σημαντική αυτή υποστήριξη που παρέχει και την οποία θα προσφέρει στη συνέχεια και στο μέλλον, το Spetses mini Marathon (SMM) αναμένεται να συνεχίσει να διεξάγεται με επιτυχία και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο σε συμμετοχές και σε δημοσιότητα, ώστε να γίνει τα προσεχή χρόνια ένα από τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα αυτού του είδους στο καλεντάρι των αθλητικών και κοινωνικών γεγονότων που πραγματοποιούνται στη χώρα μας.

spetses3

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.