Χορηγός των Ολυμπιονικών Μάντη – Καγιαλή η Interwetten

InterwettenΣτους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας το περασμένο καλοκαίρι θριάμβευσαν, φέρνοντας στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα με αυτή την τεράστια επιτυχία τους, σε μια περίοδο που τα κονδύλια για την ανάπτυξη του αθλητισμού είναι σχεδόν ανύπαρκτα και επίσης σε μια περίοδο που η χώρα μας έχει τόση ανάγκη τέτοιου είδους επιτυχίες και διακρίσεις.

Στόχος του Παναγιώτη Μάντη και του Παύλου Καλιαλή είναι να πρωταγωνιστήσουν σε όλες τις παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις ιστιοπλοΐας που θα πάρουν μέρος  στο εξής, στην κατηγορία Class 470 στην οποία αγωνίζονται, με σκοπό να μέρους κι άλλες, ίσως και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις για την Ελλάδα στο μέλλον, έως τουλάχιστον τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο το 2020. Στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν πλέον την πολύτιμη βοήθεια της Interwetten, η οποία ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες, την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με τους δύο Έλληνες αθλητές. Έτσι η διακεκριμένη στοιχηματική εταιρία που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα, έχοντας εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας, αναδεικνύει με τον τρόπο αυτόν παράλληλα και το κοινωνικό της έργο, στηρίζοντας ουσιαστικά σημαντικούς αθλητές, οι οποίοι φέρνουν στην Ελλάδα ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Interwetten δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη για την επίτευξη της χορηγικής συμφωνίας και τονίζει ότι το ήθος των δύο ιστιοπλόων, η ευρύτατη δημοτικότητά τους, αλλά και η αίγλη του αθλήματος της ιστιοπλοΐας αποτελούν πραγματικά τα εχέγγυα μιας αποτελεσματικής συνεργασίας.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη συνεργασία αυτού του είδους ανάμεσα στην Interwetten και σε Έλληνες αθλητές, μη επαγγελματικών αθλημάτων. Η χορηγική συμφωνία της στοιχηματικής εταιρίας με τους ιστιοπλόους έχει μεν ως στόχο την προώθηση του ονόματος και των υπηρεσιών που προσφέρει η Interwetten, αλλά παράλληλα προσφέρει στους δύο Έλληνες πρωταθλητές απαραίτητους χρηματικούς πόρους προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις που έχουν οι προπονήσεις και οι μετακινήσεις τους σε αγώνες που πραγματοποιούνται σε όλο τον πλανήτη. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η ιστιοπλοΐα δεν είναι από εκείνα τα επαγγελματικά αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ που έχουν  οικονομικούς πόρους και πολλά έσοδα προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Συνεπώς η χορηγία της Interwetten προς τον Παύλο Καλιαλή και στον Παναγιώτη Μάντη αποτελεί αναμφίβολα ένα ισχυρό «φιλί της ζωής» στη μεγάλη τους προσπάθεια, που όταν έχει επιτυχημένα αποτελέσματα όπως στην περίπτωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, δεν έχουμε απλά και μόνο μια προσωπική επιτυχία των αθλητών, αλλά μια εθνική επιτυχία που χρειάζονται αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε γενικότερα όλοι οι Έλληνες.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιανουάριος 16, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.