Χορηγός ονομασίας του 12ου Διεθνή Μαραθωνίου η Stoiximan

marathoniosΤην κοινωνική της ευαισθησία και τη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο δείχνει για άλλη μια φορά η ελληνική στοιχηματική εταιρία Stoiximan.

Η εταιρία συνεχίζει το πρόγραμμα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και στα πλαίσια αυτά αποφάσισε να γίνει ο επίσημος ονομαστικός χορηγός του 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου 2017.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η Stoiximan κάνει κάτι αντίστοιχο, καθώς και πέρυσι η στοιχηματική εταιρία υπήρξε ο Μεγάλος Χορηγός του αγώνα. Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία αυτή της εταιρίας του ο κος Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και επικοινωνίας  της Stoiximan, δήλωσε ότι η εταιρία του γίνεται και φέτος υπερήφανα ο χορηγός της διοργάνωσης, τονίζοντας παράλληλα ότι ήδη από την περυσινή χρονιά μέσω της Stoiximan Running Team η εταιρία κατάφερε να υλοποιήσει δράσεις για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων και οργανισμών. Ο κος Κωνσταντόπουλος ανέφερε παράλληλα ότι  η Stoiximan είναι εδώ για τον ελληνικό αθλητισμό  και παραμένει δίπλα σε διοργανώσεις που χρειάζονται στήριξη. Για τον λόγο αυτόν η εταιρία σκοπεύει να σταθεί σταθερά αι υπεύθυνα κοντά σε όσους το έχουν ανάγκη, με προτεραιότητα την ενίσχυση του αθλητισμού και των ανθρώπων που μοιράζονται αυτή τη χαρά της συμμετοχής.

Από τη δική του πλευρά ο Γενικός Διευθυντής του μαραθωνίου κος Δρόσος Χριστόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την ενίσχυση της συνεργασίας με την Stoiximan. Χαρακτηρίζοντας τον αγώνα ως ένα κοινωνικό αθλητικό γεγονός πολλαπλού χαρακτήρα με σημαντική θετική κοινωνική παρέμβαση. Ο κος Χριστόπουλος ανέφερε τέλος ότι αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για όλους που μια μεγάλη εταιρία με κοινούς στόχους με τη διοργάνωση του μαραθωνίου συμπορεύεται με αυτόν. Απόρροια αυτής της σχέσης, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» είναι η ποιοτική βελτίωση της διοργάνωσης και η ακόμη καλύτερη υποστήριξη ακόμη περισσότερων συμμετεχόντων, στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου σε έναν από τους Δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος του ιστορικού μαραθωνίου Πέλλα – Θεσσαλονίκη και των δρόμων υγείας και δυναμικού βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ. του διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Φεβρουάριος 5, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.