Χαμηλότερα όρια ανάληψης με ηλεκτρονικά πορτοφόλια από τη Betshop

Μια σημαντική αλλαγή που αφορά τις αναλήψεις χρημάτων των παικτών του στοιχήματος μέσω των επιλογών ηλεκτρονικών πορτοφολιών ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Betshop, η οποία λειτουργεί με νόμιμη άδεια τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Η αλλαγή αυτή σίγουρα θα διευκολύνει τις χρηματικές συναλλαγές πολλών παικτών, διευκολύνοντας κατά πολύ τη ζωή τους και την εμπειρία τους, όσον αφορά τη χρήση της στοιχηματικής πλατφόρμας της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Betshop ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι επιτρέπει πλέον την ανάληψη χρημάτων μέσω Neteller και Skrill με χαμηλότερο όριο ανάληψης, το οποίο φτάνει μόλις τα 10 ευρώ και μάλιστα χωρίς η στοιχηματική εταιρία να κρατά την οποιαδήποτε προμήθεια για τη συναλλαγή, κάτι βέβαια που ίσχυε και στο παρελθόν, έως τώρα.

Η αλλαγή αυτή είναι θετική κυρίως για τους παίκτες εκείνους που στοιχηματίζουν μικρότερα ποσά στα πονταρίσματά τους και για περιστασιακούς παίκτες, που είναι πολλοί σε αριθμό. Οι παίκτες αυτοί δεν χρειάζεται πλέον να περιμένουν να συγκεντρώσουν τα μεγαλύτερα όρια που ίσχυαν μέχρι και πρόσφατα για να κάνουν ανάληψη των χρημάτων τους, κάτι που ήταν πραγματικά δύσκολο για πολύ κόσμο που δεν είχε μεγάλη στοιχηματική δραστηριότητα ή που απλά έπαιζε στοίχημα αποκλειστικά με πολύ μικρά ποσά.

Οι επιλογές των ηλεκτρονικών πορτοφολιών Neteller και Skrill είναι από τις πιο φιλικές για τους παίκτες του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Ουσιαστικά πραγματοποιείτε τις καταθέσεις σας μέσω κάποιας χρεωστικής κάρτας ή πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι και μέσω αυτού κάνετε τις καταθέσεις και τις αναλήψεις των χρημάτων σας από και προς τους στοιχηματικούς σας λογαριασμούς σε Betshop και σε άλλες εταιρίες. Με μια αντίστροφη διαδικασία μπορείτε να επιστρέψετε τα κέρδη σας αρχικά από τον στοιχηματικό σας λογαριασμό στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι και στη συνέχεια από το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι στις διάφορες κάρτες ή και στους τραπεζικούς σας λογαρισμούς.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Μάρτιος 5, 2017 by : posted in Προσφορές Bonus Χωρίς σχόλια

Comments are closed.