Bet365: Επικοινωνώντας με την Υποστήριξη Πελατών

bet365 logoΠέρα από τις αποδόσεις και το πλήθος των στοιχηματικών αγορών, που αποτελούν κατά κύριο λόγο τα βασικά κριτήρια επιλογής μιας στοιχηματικής εταιρίας, υπάρχουν πολλά ακόμη που ορισμένοι τα θεωρούν δευτερεύοντα, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι έτσι ακριβώς.

Η υποστήριξη πελατών ίσως είναι ένα από τα πιο «παραμελημένα» χαρακτηριστικά. Πολύς κόσμος θεωρεί ότι ίσως να μην χρειαστεί ποτέ να επικοινωνήσει με την υποστήριξη πελατών της στοιχηματικής του εταιρίας, ωστόσο πρακτικά αυτό είναι κάπως αδύνατο όπως έχουμε διδαχτεί στην πράξη.

Είτε πρόκειται να ζητήσετε κάποιο μπόνους, είτε αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα κατάθεσης ή ανάληψης των χρημάτων σας, είτε έχετε πρόβλημα με κάποιο στοίχημα, είτε δεν βρίσκετε κάτι ή δεν ξέρετε πως λειτουργεί κάτι άλλο κάποια στιγμή είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρίας.

Θα δούμε ως παράδειγμα την εξυπηρέτηση πελατών της Bet365, μιας από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στον κόσμο και θα κατανοήσετε γιατί η καλή φήμη που έχει η εταιρία δεν είναι τυχαία.

 

Η Εξυπηρέτηση Πελατών της Bet365

Μια παράμετρος της εξυπηρέτησης πελατών είναι οι διαφορετικοί τρόποι επικοινωνίας που προσφέρει η εταιρία. Στην Bet365 υπάρχει μια πληθώρα επιλογών ως προς τις μεθόδους. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία υποστηρίζει επικοινωνία μέσω τηλεφώνου και μάλιστα με δωρεάν χρέωση στο 08000 328 832. Υπάρχει η δυνατότητα επίσης να στείλετε το μήνυμά σας ή οποιοδήποτε έγγραφο μέσω φαξ στο 01782 684 792 ή φυσικά να χρησιμοποιήσετε το email υποστήριξης της εταιρίας που είναι το support-gre@customerservices365.com. Αν είστε ακόμη πιο παραδοσιακοί τύποι μπορείτε να στείλετε ακόμη και μια επιστολή μέσω ταχυδρομείου, αλλά μάλλον για ευνόητους λόγους καλό είναι το αποφύγετε, καθώς ο χρόνος απάντησης θα είναι τεράστιος, εκτός βέβαια αν θέλετε για κάποιον λόγο να στείλετε κάποια έγγραφα ή οτιδήποτε άλλο με συστημένη επιστολή ώστε να έχετε ίσως μια απόδειξη παραλλαγής. Σε κάθε περίπτωση σας δίνεται και αυτή η δυνατότητα…

Τέλος υπάρχει και ο αγαπημένος μας προσωπικά τρόπος επικοινωνίας που δεν είναι άλλος από τη ζωντανή επικοινωνία μέσω chat με κάποιον εκπρόσωπο της στοιχηματικής εταιρίας. Πρόκειται σίγουρα για την πιο γρήγορη μορφή επικοινωνίας. Ίσως ορισμένοι θεωρήσουν ότι το τηλέφωνο είναι πιο γρήγορο, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα γιατί χάνετε ώρα μέχρι να συλλαβίσετε το όνομα χρήστη σας ή κάποια άλλη πληροφορία, την ώρα που στο chat μπορείτε απλά να κάνετε μια αντιγραφή-επικόλληση και να ξεμπερδεύετε. Έχετε επίσης ένα αρχείο της συνομιλίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά σε περίπτωση που το πρόβλημά σας δεν λυθεί με τη μία και πρέπει να ξαναεπικοινωνήσετε την ίδια ώρα ή ακόμη και μέρες αργότερα.

 

Τα μεγάλα πλεονεκτήματα

Τα τεράστια πλεονεκτήματα ωστόσο της Bet365 στον τομέα της επικοινωνίας με τους ανθρώπους της εταιρίας είναι άλλα, καθώς πολλές εταιρίες παρέχουν στους πελάτες τους τις ίδιες μεθόδους επικοινωνίας. Καταρχάς η Bet365 διαθέτει και ελληνικό τμήμα υποστήριξης, πράγμα που δεν είναι συνηθισμένο, ακόμη και στις εταιρίες που έχουν εξασφαλίσει νόμιμη άδεια παροχής των υπηρεσιών τους στην Ελλάδα. Συνεπώς θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα σας εξυπηρετήσει κάποιος Έλληνας εκπρόσωπος της εταιρίας, που σημαίνει ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα επικοινωνίας.

Το δεύτερο μεγάλο πλεονέκτημα της Bet365 είναι ότι η απάντηση των εκπροσώπων της εταιρίας είναι πραγματικά άμεση. Τόσο τα emails και τα φαξ απαντώνται μέσα σε λίγα λεπτά ή έστω λίγες ώρες ανάλογα με την πολυπλοκότητα του προβλήματος, όσο και οι αναμονή στο τηλέφωνο ή στο chat, μέχρι να σας μιλήσει εκπρόσωπος της εταιρίας είναι μηδαμινός ή ελάχιστος.

Τέλος, η υποστήριξη πελατών προσφέρεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, εκεί που άλλες εταιρίες κατεβάζουν ρολά το απόγευμα και έως το επόμενο πρωί…

Πιστεύετε ακόμη ότι είναι λίγα ή άνευ σημασίας όλα αυτά; Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Bet365 και άλλων εταιριών θα καταλάβετε τη διαφορά…

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.