Αναλαμβάνει το στοίχημα στην Κένυα η Intralot

mchezaΣε συμφωνία για δεκαετή συνεργασία με αντικείμενο τη διοργάνωση του αθλητικού στοιχήματος στην Κένυα προχώρησαν η Intralot με την Acumen Communication Limited (ACL).

Το παιχνίδι θα ονομάζεται “mCHEZA” στην αφρικανική χώρα και μάλιστα έχει αρχίσει να προσφέρεται ήδη στους Κενυάτες φίλους του στοιχήματος ήδη λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, προς το παρόν βέβαια μόνο μέσω κινητού τηλεφώνου. Τα υπόλοιπα προϊόντα αναμένεται να αρχίσουν να προσφέρονται στην τοπική αγορά μέσα στο 2016. Μπορεί κάποιοι να θεωρήσουν ότι το στοίχημα για κινητά και φορητές συσκευές σε μια τέτοια αναπτυσσόμενη χώρα ενδεχομένως να μην έχει τόση βαρύτητα και επιτυχία, ωστόσο οι αριθμοί δηλώνουν το αντίθετο. Πιο συγκεκριμένα, ο πληθυσμός της Κένυας φτάνει περίπου τα 45 εκατομμύρια, ενώ την ίδια ώρα η διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας έχει ξεπεράσει ήδη το 85% του πληθυσμού αυτού, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

 

Η πλατφόρμα του στοιχήματος

Το νέο προϊόν αναπτύχθηκε πάνω στην υπάρχουσα πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος για κινητές συσκευές που έχει δημιουργήσει η Intralot, με την ονομασία iFlex και η οποία περιλαμβάνει σύνθετες υπηρεσίες διαχείρισης περιεχομένου και λογαριασμών παικτών.

Στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τη νέα συμφωνία και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει η “mCHEZA”, ο Διευθύνων Σύμβουλος της κενυατικής εταιρίας τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την έναρξη της λειτουργίας του “mCHEZA”, το οποίο αρχικά θα υποστηρίζει την πραγματοποίηση στοιχημάτων σε αγώνες πριν την έναρξή τους και σε δεύτερο στάδιο, live αγώνες στοιχήματος. Ενημέρωσε παράλληλα τα ΜΜΕ ότι η εταιρία παρότι νεοσύστατη, προετοιμάζει τη στρατηγική της επέκταση μέσω της στοιχηματικής πλατφόρμας και σε άλλες χώρες της Ανατολικής Αφρικής.

mcheza2

Από την πλευρά του ο κος Αντώνης Μαρκόπουλος, Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού της Intralot σε Ευρώπη και Αφρική τόνισε ότι η επένδυση της ελληνικής εταιρίας στην Κένυα έρχεται λίγους μόλις μήνες μετά την ανάληψη παρόμοιου έργου και στη Νιγηρία, ενισχύοντας την παρουσία της Intralot στην Αφρική. Ο κος Μαρκόπουλος ανέφερε ότι η πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί είναι αξιόπιστη και ασφαλής και ικανή να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες των παικτών του στοιχήματος στην Κένυα, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού.

Η Διευθύντρια της ACL κα Julie Gichuru τέλος πληροφόρησε τους δημοσιογράφους ότι εκτός από τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα, το “mCHEZA” έχει ως στόχο του να ενισχύσει οικονομικά τον αθλητικό τομέα της χώρας και τα αθλητικά γεγονότα που θα διεξαχθούν στην Κένυα, δηλώνοντας παράλληλα τη χαρά της για τη συνεργασία με την Intralot, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά διασφαλίζει υψηλού επιπέδου λειτουργία στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα που έχουν θεσπιστεί στον κλάδο παγκοσμίως.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.