Aναφορά πάνω στα στοιχήματα του Betfair

betfairlogoΗ Betfair είναι μια μεγάλη διαδικτυακή επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών που εδρεύει στο Hammersmith στο Δυτικό Λονδίνο, της Αγγλίας. Από την έναρξη του, το 2000, η Betfair έχει καταφέρει να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο διαδικτυακό μέρος ανταλλαγής στοιχημάτων στον κόσμο με περισσότερους από 2 εκατομμύρια πελάτες και ένα εβδομαδιαίο κύκλο εργασιών που υπερβαίνει πλέον τα £50.000.000. Αν ψάχνετε για καταπληκτικές αποδόσεις για κάθε αθλητικό πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένων Ευρωπαϊκού και Διεθνή Ποδοσφαίρου το Betfair είναι το μέρος για να βρείτε αυτές τις αποδόσεις.

Απαγορεύεται η εγγραφή για κατοικους ελλαδος!

£25 Δωρεάν Στοίχημα στο Betfair Κάντε κλικ εδώ

Στο Betfair τα πράγματα λειτουργούν πολύ διαφορετικά απ’ότι στους παραδοσιακούς online bookmakers. Στην πραγματικότητα, η Betfair δεν είναι καν ένας bookmaker, αλλά είναι μάλλον ένα online μέρος συναλλαγής στοιχημάτων. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι ότι τα μέλη είναι σε θέση να καταχωρήσουν τις δικές τους αποδόσεις σε μια ομάδα και να πληκτρολογήσουν το ποσό που είναι πρόθυμοι να στοιχηματίσουν, αυτό ονομάζεται σημείωση προσφοράς. Ένα άλλο μέλος τότε μπορεί να έρθει και να δει τις προσφορές που είναι διαθέσιμες και έχει την ευκαιρία να αποδεχθεί το σύνολο ή μέρος του του στοιχήματος που έχει προσφερθεί. Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται παράξενο, από την πλευρά της αποδοχής της προσφοράς προσφέρει ακριβώς το ίδιο με μια παραδοσιακή ιστοσελίδα στοιχημάτων όπου θα δείτε τις αποδόσεις και θα πληκτρολογήστε το ποσό που θέλετε να ποντάρετε. Η μόνη πραγματική διαφορά για έναν παίκτη είναι το μέγιστο όριο στοιχήματος το οποίο ποικίλλει κάθε φορά.

Το πλεονέκτημα χρησιμοποιώντας έναν τόπο ανταλλαγής στοιχημάτων, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά γραφεία στοιχημάτων είναι οι καλύτερες αποδόσεις. Το Betfair δημιουργεί το κέρδος του από τη χρέωση 5% προμήθειας επί των στοιχημάτων που κερδίζουν, όταν ένας bookie κρατάει 9% προμήθεια για τα χαμένα στοιχήματα. Επίσης, οι μεγάλοι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μειώσουν την προμήθειά τους με νίκες ως το 2%. Ενώ αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους παίκτες, η Betfair και τα στοιχήματά της έχουν προσελκύσει πολλούς εμπόρους που θέλουν να εισέλθουν στην αγορά αθλητικών στοιχημάτων. Η Betfair ως διασύνδεση στοιχημάτων με πολλαπλές επιλογές είναι αρκετά παρόμοια με αυτό που κάνει ένας έμπορος μετοχών ως πώληση και αγορά παραγώγων.

Ενώ υπάρχουν πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν την Betfair ελκυστική, το πιο σημαντικό είναι το ζωντανό στοίχημα. Στο Betfair καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται οι παίκτες μπορούν να συνεχίσουν να δημοσιεύουν και να δέχονται προσφορές σε παιχνίδια που παίζονται. Αυτή η ζωντανή λειτουργία στοιχημάτων προσφέρει τη δυνατότητα να ενεργήσει ο παίκτης σε οποιαδήποτε στιγμή μέχρι το σφύριγμα της λήξης καθώς η Betfair προσφέρει μειωμένες τιμές στις αποδόσεις.

Ξεκίνημα στην Betfair

Η Betfair προσφέρει στους επισκέπτες του eurocupbetting.net μια ειδική δωρεάν προσφορά με στοίχημα των £25 όταν θα ενταχθούν μέσω αυτού του συνδέσμου στην ιστοσελίδα της Betfair. Αφού κάνετε κλικ στο σύνδεσμο θα πρέπει να οδηγηθείτε σε μια σελίδα όπου δίνεται αυτή η προσφορά. Εάν αυτή η σελίδα περιλαμβάνει έναν Κωδικό Προσφοράς τότε προχωρήστε και χρησιμοποιήστε αυτό που παρέχεται σε αυτήν τη σελίδα. Αν δεν υπάρχει κωδικός προσφοράς χρησιμοποιήστε ως υποβοήθημα τον κωδικό μας: XXX, προκειμένου να διεκδικήσετε αυτό το δωρεάν στοίχημα.

Όταν πρέπει να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας στη Betfair, υπάρχουν πάνω από δώδεκα επιλογές που είναι διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών καρτών, Neteller, Moneybookers και PayPal. Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα να βρείτε την κατάλληλη μέθοδο για εσάς.

Αποπληρωμές Betfair και Εμπιστοσύνη Παίκτη

Η Betfair διαθέτει άδεια και ελέγχεται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες online τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο. Στην πραγματικότητα κέρδισε δυο φορές το βραβείο Queens για τις επιχειρήσεις και την καινοτομία, το οποίο είναι ένα βραβείο που δίνεται από τη Βασίλισσα της Αγγλίας κάθε χρόνο. Όταν έρχεται η ώρα να εξαργυρώσετε τα Betfair κέρδη σας δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Η διαχείριση των πληρωμών γίνεται γρήγορα και είναι διαθέσιμα μέσω μια μεγάλης ποικιλίας τραπεζικών μεθόδων συμπεριλαμβανομένων Neteller, Moneybookers, PayPal, τραπεζικό έμβασμα και επιταγή.

Για να ξεκινήσετε τον διαδικτυακό στοιχηματισμό επισκεπτείτε την ιστοσελίδα της Betfair.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 17, 2014 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.