Άλλαξε η χρήση της Paysafecard. Πως λειτουργεί πλέον η δημοφιλής κάρτα

Τεράστιες αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους κατάθεσης χρημάτων στις διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες έφεραν πλέον οι νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που τέθηκαν από την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 σε εφαρμογή στη χώρα μας. Το προωθούμενο σχέδιο αλλαγών του τρόπου λειτουργίας σας τον είχαμε ξαναγράψει πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο πλέον από τη θεωρία περάσαμε στην πράξη και πρέπει να εξηγήσουμε τις βασικές αλλαγές. Σίγουρα δεν μιλάμε για κάποια ιδιαίτερα πολύπλοκη διαδικασία, ωστόσο η όλη διαδικασία γίνεται λίγο πιο σύνθετη απ’ ότι είχαμε ουσιαστικά συνηθίσει έως σήμερα.

Η αλλαγή της νομοθεσίας που αφορά τις πληρωμές μέσω διαδικτύου μέσω της Paysafecard είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία από την εταιρία που βγάζει την κάρτα ενός νέου ηλεκτρονικού πορτοφολιού (e Wallet). Όλες οι συναλλαγές με Paysafecard θα πρέπει στο εξής να γίνονται μέσω αυτού του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού κεφαλιού, με παρόμοια διαδικασία με την οποία μέχρι τώρα πραγματοποιούσαμε ηλεκτρονικές καταθέσεις χρημάτων απευθείας στις στοιχηματικές εταιρίες. Ουσιαστικά δημιουργείται ένα ενδιάμεσο στάδιο κατάθεσης αφού τον 16ψήφιο κωδικό κατάθεσης τον εισάγει κανείς στο e Wallet της Paysafecard, τα χρήματα κατατίθενται στον λογαριασμό αυτόν και στη συνέχεια  γίνεται η μεταφορά των χρημάτων σε οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρία θέλετε, όπως συμβαίνει αντίστοιχα με άλλα ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το Skrill και το Neteller. Η αλλαγή αυτή προωθήθηκε προκειμένου οι μεταφορά των χρημάτων να είναι ονομαστική και να ελέγχονται περιπτώσεις παράνομων ενεργειών και ξεπλύματος παράνομου και μαύρου χρήματος.

Προκειμένου να ενημερώσει τους Έλληνες παίκτες του στοιχήματος και άλλων ηλεκτρονικών υπηρεσιών για τις αλλαγές που ισχύουν πλέον, η Paysafe προέβη στην δημοσίευση σχετικής ανακοίνωσης πριν από λίγες ημέρες. Στην ανακοίνωση αυτή η Paysafe αναφέρει συγκεκριμένα ότι οι νέες νομικές ρυθμίσεις στην Ελλάδα έχουν ως αποτέλεσμα νέες αλλαγές στην πραγματοποίηση και την διεκπεραίωση πληρωμών με την Paysafecard. Ωστόσο η Paysafe τονίζει παράλληλα ότι σχεδόν τα πάντα παραμένουν όπως τα γνώριζαν στο παρελθόν οι χρήστες της κάρτας και της υπηρεσίας, καθώς οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να πληρώνουν μέσω διαδικτύου με την γνωστή τους Paysafecard, όπως ακριβώς κάνανε με μετρητά. Η μόνη διαφορά, προσθέτει η εταιρία που κυκλοφορεί την paysafecard, είναι ότι πλέον θα υπάρξει σταδιακή μετάβαση στο e Wallet my paysafecard. Με την αλλαγή λοιπόν, οι κωδικοί PIN που αποκτώνται στα σημεία πώλησης θα πρέπει να προστεθούν πλέον στον προσωπικό λογαριασμό του κάθε χρήστη για διαδικτυακές πληρωμές my paysafecard. Στη συνέχεια και μέσω αυτού, θα διεκπερώνονται όλες οι καταθέσεις χρημάτων.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Μάρτιος 17, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.