Αλλαγή ονόματος σε Paysafe από την εταιρία κολοσσό των διαδικτυακών πληρωμών

logo_homepageΤην μετονομασία της σε Paysafe αποφάσισε η Optimal Payments, η εταιρία διαδικτυακών ηλεκτρονικών πληρωμών και άλλων λύσεων στον τομέα γενικότερα των πληρωμών. Η Paysafe όπως αποκαλύπτει άλλωστε και το ίδιο το όνομά της, είναι η εταιρία που εκδίδει τις γνωστές προπληρωμένες κάρτες paysafecards που χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε όλον τον πλανήτη για καταθέσεις χρημάτων σε στοιχηματικές εταιρίες και όχι μόνο.

Αξίζει να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι η εταιρία έχει επίσης στην ιδιοκτησία της τα δύο μεγαλύτερα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, το Neteller και το Skrill, καθώς και μια ακόμη εταιρία οικονομικών υπηρεσιών, την Payolution, η οποία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη γερμανική, στην αυστριακή και στην ελβετική αγορά, πάνω σε ζητήματα τιμολογήσεων. Στην ιδιοκτησία του ομίλου Paysafe είναι τέλος και η FANS, μια ακόμη εταιρία η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες τις στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας και των εργαλείων και οικονομικών δραστηριοτήτων μέσω αυτής.

 

Ανασχεδιασμός της οικονομικής ταυτότητας

Το νέο εταιρικό λογότυπο του ομίλου επιχειρήσεων Paysafe αποτελείται από μία «σπίθα», η οποία σύμφωνα με την ίδια την εταιρία συμβολίζει το σημείο συνάντησης όλων των πληρωμών που πραγματοποιούνται μέσω αυτής. Γενικά η εταιρική εικόνα της Paysafe υπέστη τις τελευταίες ημέρες έναν μεγάλο, γενικό ανασχεδιασμό, που περιλαμβάνει εκτός των άλλων την αλλαγή εικαστικών και τη δημιουργία νέων ιστοσελίδων, ώστε μέσα από όλα αυτά τα προωθητικά και λειτουργικά μέσα που προσφέρει πλέον αυτή τη στιγμή στο κοινό να αντανακλάται με πιο άμεσο τρόπο η γκάμα των προϊόντων που προσφέρονται, καθώς επίσης και η γενικότερη επιχειρηματική και εμπορική της νοοτροπία.

Τεράστια οικονομικά δεδομένα

Ο όμιλος επιχειρήσεων Paysafe αποτελεί πραγματικά μια επιχείρηση πραγματικό κολοσσό στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της τόσο σε επιχειρήσεις, όσο και σε ιδιώτες.

Δείγμα του μεγέθους και της οικονομική ισχύος και ευρωστίας του ομίλου αποτελεί η πρόσφατη εξαγορά της εταιρίας Skrill (πρώην Moneybookers) το περασμένο καλοκαίρι. Η συγκεκριμένη οικονομική συμφωνία της εξαγοράς του γνωστού ηλεκτρονικού πορτοφολιού ανήλθε τελικά στο ποσό των 1,1 δισεκατομμυρίων ευρώ και είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας ηγετικός πρωταγωνιστής στο χώρο των ηλεκτρονικών, διαδικτυακών πληρωμών. Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πολύ γνωστές σε όλους μας κάρτες paysafecards αποτελούν έναν από τους πιο διαδεδομένους και πρακτικούς τρόπους πληρωμής αγαθών και υπηρεσιών εντός και εκτός διαδικτύου. Οι κάρτες ωλούνται σήμερα σε 480.000 σημεία λιανικής και σε 40 διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και πολλά σημεία στην Ελλάδα, όπως περίπτερα, καταστήματα ειδών κινητής τηλεφωνίας κλπ.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.